- 26 Mayıs 2016
- 1.733
- 2.967
- 48
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Seninle gorusmesinden izlenimlerini paylasabilir.fikrini vs de soyleyebilir. Ama ben asıl yapması gereken öfkeni yok etmek icin yapmasi gereken birtakım şeyler var. Bunu seanslara yayarak yapmasi gereken şeyler. Bilemiyorum tabi sizin psikologunuzla ne gibi gorusmelerde bulundugunuzu . bence bi baska psikologla gorusmeyi deneyin. Arastirin iyi bi psikolog benceaybeniz15 bana söyledikleri hassas kişilikte olduğum mizacımın yumuşak olduğu ve onların söylediklerinden çok etkileniyormuşum o yüzden biraz daha umursamaz olmam gerektiğini ve kendi ayaklarımın üstünde durabileceğimi kendime ispatlamam gerektiği için ayrılmam gerektiğini söyledi aslında biraz da çünkü onlara bağımlı olmamı istemiyor anladığım kadarıyla
bana seni değiştirerek aileni de etkileyeceğiim ve onlar da değişecek diyordu benim onlara karşı daha güçlü durabilmemi sağlayarak onlar üzerinde benim de kararım var ben de varım dememi istiyordu sanırım
neyse öyle şeyler işte... en azından ben öyle anladım onun dediklerni..
evli değilim sevgilim var onu çok seviyorumAcaba bu sevme ozelligini kaybetmektenmi yoksa sadece ailene ozel biseymi?
Evlimisin? Esine olan sevgin ne denli?
evli değilim sevgilim var onu çok seviyorum
birkaç arkadaşım,kardeşim gibi dostum da var çok sevdiğimi hissettiğim
akrabalardan kuzenlerimi de çok severim mesela dünya tatlısı gelirler:)
haha güldüm:)) sağol iyi geldi:)O zmn tek sebep ailenin sana zamaninda cektirdikleri acilar. Bence bu yuzden sevmiyosan kendini kotu hissetmemelisin.
Eskilerde seni uzduler, simdi bide sen yine ucu onlarla alakali bu konuyla dahami fazla uzuceksin kendi kendini?
Artik mutlu olma zamani.
Kendinin degerini bil.
Yoksa tum bu stress, mutsuzluk, pismanlik duygusu sana ilerde kirisikliklar ve kaz ayagi olarak geri donucek :)
Sizdeki sevgisizlik degil kizginlik ..ailenize bazi sebeplerden dolayi cok kiziyorsunuz ve ofkeyel sevgisizligi karistiriyorsunuz.siz yine de kotu dusunmeyin disarda ailesi olmayan nice insanlar var aile hasretiyle kavruln nice insanlar var siz cok sanslisniz aileniz hayatta basinizda birde yoklugunda nasil bir hayatin olcagini dusunun ve halinize sukredinezik bir çocukluk ve berbat bir ergenlik
böyle büyüklerin arasında hep susturulan kardeşi komik ve eğlenceli diye o konuşturulan çocuklar vardır ya ben susmalıyımdır çünkü ben rezil ederim ama o güldürür mesela
işte pıstırılan konuşturulmayan hep kızılan büyük çocuk o ezilen çocuktum ben
ergenlik ayrı bir travma buraya yazmaya korkuyorum geçen yazdım canımı sıktılar bir konuda o yüzden
şiddet gördüm sebepler de sadece arkadaşlarımla cafeye gitmiş olmak ,lise giriş sınavında tuvalete gidileceğini bilmeyip saçma sapan sınav geçirmem nasıl kötü geçermiş sınavım onca emek vermişler bana gibi gibi şeyler
nasıl anlamadım?:)Oldukca kendinizle ilgilisiniz .. kendinize asiksiniz hatta kendinizi fazla sevmenizden kaynakli bunlarin hepsi ..
evli değilim ,evet vefasızlıkpeki sizin çocuklarınız var mı? onlar sizi sevmese ne düşünürsünüz.. baba Tmm neyse çok mesafe oluyor arada sevemiyor bazen insan, ama anne bambaşka bir şey hakkı ödenmez sevmemek de vefasızlık gibi geliyor bana
Anne baba olmak evladın canını okuma, fiziksel ve psikolojik şiddet gösterme hakkını verir mi? Evlat olarak dünyaya gelmeyi seçemiyoruz. Hakkı ödenmez hangi hak?peki sizin çocuklarınız var mı? onlar sizi sevmese ne düşünürsünüz.. baba Tmm neyse çok mesafe oluyor arada sevemiyor bazen insan, ama anne bambaşka bir şey hakkı ödenmez sevmemek de vefasızlık gibi geliyor bana
Bu iste karakter meselesi canin aileden aileye fark varAnne baba olmak evladın canını okuma, fiziksel ve psikolojik şiddet gösterme hakkını verir mi? Evlat olarak dünyaya gelmeyi seçemiyoruz. Hakkı ödenmez hangi hak?
İnsanların yaşadığı onca şeyden sonra onları anlamadığınız ne kadar belli.
Size vefasılık gelmesi ne kadar kolay.
Neyse. Öyle bir aile ortamında asla yaşamamanızı, çocuklarınızınsa maruz kalmamasını dilerim.
Bu iste karakter meselesi canin aileden aileye fark var
Çocuklar bu dünyaya gelme Hakkını kullanmıyor, anne baba bu seçimi yapıyor. Kendi oluşturdukları ailede büyütüyorlar çocuğu, çocuk bu zorunlulukla yaşıyor. İyi-kötü kendi belirleyemiyor. Burada tüm yük anne-babada. Kimsenin ailesinde neler yaşadığını bilemeyiz. Elbette bir evlat ailesini sevmeyebilir. Zaten beni büyüttüler diye vicdani bir hesabımız var ay emzirdi vs iyi tamam da bunları isteyen göğüslemeyi kabul eden aslında anne baba.. Gönül bağı olmalı, vicdani bağ değil. Gönül bağı da yoksa vardır bir sebebi.. Hı bunalım vs ise se geçer nasılsa büyüyecekpeki sizin çocuklarınız var mı? onlar sizi sevmese ne düşünürsünüz.. baba Tmm neyse çok mesafe oluyor arada sevemiyor bazen insan, ama anne bambaşka bir şey hakkı ödenmez sevmemek de vefasızlık gibi geliyor bana