Aileyle olan sorunlar hep hayatında..

• Konu Sahibi Konu Sahibi mb1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Merhaba arkadaşlar, sizlere hayatım boyunca yaşamımda olmuş aileyle ilgili sorunlardan bahsetmek istiyorum.. 37 yaşındayım.. Bekarım evlenmedim. Yüksek lisans yapıyorum.. Çok dert çıkmazında değilim çok şükür sorunlardan çıkabiliyorum ama insanın aklına geliyor, sorun aileyle ilgili olunca da başka konular gibi bir süre unutsan da hep içindesin.. Sizlere biraz anlatmak istiyorum belki başka bakış açıları olur bir şey dersiniz..

Baskıcı bir annem var.. Her şey onun istediği gibi olmasını ister.. Ben doğduğum zaman isim konusunda çok sorun olmuş onun istediği isim olmadı babannemin ismi oldu diye, onu yıllarca atlatamadı.. Bana karşı hareketler hep kötüydü.. Ne bir başımı okşadığını hatırlarım ne bir içtenlik.. Hiçbir şey.. Ben üveymiş gibi hissediyorum. Üvey değiliz. 17 yaşında evlenmiş..Lise mezunu ama hiç okumamış kişilerin yapmayacağı hareketleri olur. Bana karşı hep kötü.. Bana karşı bu kötü hareketleri davranışları yüzünden benim genç yaşımda saçım beyazladı.. Çocukken bile tek tük beyaz vardı.. Koparırdı haberim yokkken.. Anlatsam sayfalar yetmez.. Saatler yetmez.. Bunlar geçmişte kaldı günümüze bakalım da insan biraz uzaklaşsa da hep aklına geliyor..
Ben sırf buradan uzaklaşmak kaçmak için üniversiteyi buradan farklı yerde okudum. Sırf buradan uzaklaşmak için.. Annem de beni yakınında istemiyor zaten.. 4 kardeşiz, hiçbiriyle bana karşı hareketleri yok.. Benim ismim onun istediği isim olmadı diye ben bebekken beni emzirmek bile istememiş.. Bana bunları anlatıyor.. Şimdi ben daha küçük yaşlarda bana karşı bu hareketleri normal zannediyordum.. Ama kız kardeşim var, içli köfte gibiler.. Her şeyi konuşurlar çok iyi araları.. Ben kıskanmak gibi bir şey değil. Bu yaşadıklarımın Allah'ın bana imtihanı olduğunu düşünüyorum..
Artık çok düşünmüyorum da zaten.. Ama aklıma geliyor. Bir ara iyi oluyoruz.. Sonra üzüyor bir şey oluyor.. Benim de aklıma hep bana karşı kötü hareketleri geliyor..
Şimdi Allah'a şükür Allah ayrı ev nasip etti. Yan yana 2 ev aldılar.. Küçük olanda ben oturacağım yan büyük dairede onlar oturacaklar.. Bu ayrı evi de annem bana iyilik olsun diye değil, benden uzak olmak için aldı.. Ayrı olacağımız için buna da şükür, şimdi insanlar ev bulamıyor kira ödeyemiyor.. Allah bir yerden sıkıntı verince dermanını da veriyor..
Her şeyi anlatmaya saatler günler yetmez.. Eskisi gibi kafama da takmıyorum.. Ama aklıma geliyor..
Aileniz size karşı iyiyse şefkatliyse kıymetini bilin.. Ben öyle derdimi anlatmak istedim.. Okuduğunuz için teşekkür ederim..

Edit: Yazmayı unutmuşum 17 yaşımda ben reşit olmadan önce benim rızam olmadan bana sorulmadan mahkemeyle ismime onun istediği isim eklediler..
Biraz uzun olacak bu konuda ben de cok doluyum.Belki dertlesmis oluruz seninle:(senii cok iyi anliyorum.taa en basindan beri anlattigin hersey benim hayatimla ayni. Benim ismimi de babaannem kendi ismini vermek istemis.annem de baska bir isim."sutumu helal etmem "bile demis babannem.annem de yillarca ilk ismimi sevmedi.hatta herkesten gizli sildirelim diyordu ben musaade etmedim.
Beni hic sevmedi .Hastayken bile acimasizca kendimi bilemeyecek duruma dusune kadar doverdi beni.nicin dovdugunu dahi hatirlamiyorum. Herkesin icinde kafama vurur,beni sikayet eder ve asla ismimle hitap etmezdi.babam beni elinden zor alirdi dusunun. Arkadaslarimla kiyaslanir kendimi hep eksik hissederdim.
25 yasindayim sayisiz asigim oldu ama hala kendimin guzel bir kiz olduguna inana miyorum.guzel seyler basardim ama gelecegime hayatimin yolunda gidecegine inanamiyorum .icime yerlesen o guvensizligi ve hiclik duygusunu atamiyorum
Kardesim ise onun birtanesiydi.ama iyi ki de oyle oldu.onun da ayni acilari cekmesini istemezdim.
Cok sukur ayri birsehirde yasiyorum.calisiyorum.ama hala ona gore "adam "olamadim.Hakimlik sinavina hazirlanacagimi soyledigimde bana ettigi laf"senin burnun buyumus" oldu. Kizim ders calisiyor moralini bozmayayim demedi hic. O kadar kotu anlatiyor ki beni kimseyle gorusmek istemiyorum onun yuzunden.
Tabi bunun nedenini arastirdim.Annem 20yasinda evlendi. Babannem ve babamin umursamazligindan cok cekti.kendi annesi de annemi sevmiyordu teyzemi daha cok seviyordu annemi okutmak istemedi,annem zorla okudu vs.
Annemin uzerimde emegi cok tabi.hic bir zaman parayi, ders calismami sorun etmedi ortam sagladi imkanlarimi genisletti.ama hep soylendi hep asagiladi.
Benim suan guzel biryerde yasamam bile ona batiyor emekli olunca buraya yerlesecek.onun emekliligi yaklastikca ben bunaliyoru.:(
Kendi annesi ona kotu davranmis olabilir,bence sizin anneniz de babanizla arasinda olan sevgisizlik ,gecimsizlik vb durumlardan babannenizin cektirdiklerinden dolayi bu uzuntu bize yansiyor olabilir
Bunun psikolojik sebepleri olsa bile 2018 yilini artik gwride birakiyoruz.onlarca insan tanidilar hepsinin cocuklari vardi.hic mi birsey gormediler? Basbayagi yaptiklarinin yanlis oldugunun bilincindeler.ama ben annemin, kendi yasayamaidgi hayati ben yasadigim icin serbest oldugum icin beni kiskandigini dusunuyorum.beni rakip gordugunu dusunuyorum.
Baska turlu aciklayamiyorum surekli beni toplum icinde kotu gostermesini.
Bir erkek arkadasimla disari cikacak olsak surat asar,cok gorustugumu ima eder .yani keyfimi kacirir. Kac erkek arkadasimi brgenmedi hep sorun etti.
Annelerimiz bizi sevmiyor mu seviyor.ama bence bizim mutlu olmamiz onlari mutlu etmiyor.yada benim annem icin en azindan ben boyle dusunuyorum.
Siz hayatiniza birini alin bence yada ayri bir sehre yerlesin.daha kolay oluyor yaralarini sarmak:( ben en azindan mutlu bir ailem olsun istiyorum.
Zaman zaman hic nbirsey yokken benim de aklima annem gelir ve aglarim.

Biraz uzun olacak bu konuda ben de cok doluyum.Belki dertlesmis oluruz seninle:KK43:senii cok iyi anliyorum.taa en basindan beri anlattigin hersey benim hayatimla ayni. Benim ismimi de babaannem kendi ismini vermek istemis.annem de baska bir isim."sutumu helal etmem "bile demis babannem.annem de yillarca ilk ismimi sevmedi.hatta herkesten gizli sildirelim diyordu ben musaade etmedim.
Beni hic sevmedi .Hastayken bile acimasizca kendimi bilemeyecek duruma dusune kadar doverdi beni.nicin dovdugunu dahi hatirlamiyorum. Herkesin icinde kafama vurur,beni sikayet eder ve asla ismimle hitap etmezdi.babam beni elinden zor alirdi dusunun. Arkadaslarimla kiyaslanir kendimi hep eksik hissederdim.
25 yasindayim sayisiz asigim oldu ama hala kendimin guzel bir kiz olduguna inana miyorum.guzel seyler basardim ama gelecegime hayatimin yolunda gidecegine inanamiyorum .icime yerlesen o guvensizligi ve hiclik duygusunu atamiyorum
Kardesim ise onun birtanesiydi.ama iyi ki de oyle oldu.onun da ayni acilari cekmesini istemezdim.
Cok sukur ayri birsehirde yasiyorum.calisiyorum.ama hala ona gore "adam "olamadim.Hakimlik sinavina hazirlanacagimi soyledigimde bana ettigi laf"senin burnun buyumus" oldu. Kizim ders calisiyor moralini bozmayayim demedi hic. O kadar kotu anlatiyor ki beni kimseyle gorusmek istemiyorum onun yuzunden.
Tabi bunun nedenini arastirdim.Annem 20yasinda evlendi. Babannem ve babamin umursamazligindan cok cekti.kendi annesi de annemi sevmiyordu teyzemi daha cok seviyordu annemi okutmak istemedi,annem zorla okudu vs.
Annemin uzerimde emegi cok tabi.hic bir zaman parayi, ders calismami sorun etmedi ortam sagladi imkanlarimi genisletti.ama hep soylendi hep asagiladi.
Benim suan guzel biryerde yasamam bile ona batiyor emekli olunca buraya yerlesecek.onun emekliligi yaklastikca ben bunaliyoru.:KK43:
Kendi annesi ona kotu davranmis olabilir,bence sizin anneniz de babanizla arasinda olan sevgisizlik ,gecimsizlik vb durumlardan babannenizin cektirdiklerinden dolayi bu uzuntu bize yansiyor olabilir
Bunun psikolojik sebepleri olsa bile 2018 yilini artik gwride birakiyoruz.onlarca insan tanidilar hepsinin cocuklari vardi.hic mi birsey gormediler? Basbayagi yaptiklarinin yanlis oldugunun bilincindeler.ama ben annemin, kendi yasayamaidgi hayati ben yasadigim icin serbest oldugum icin beni kiskandigini dusunuyorum.beni rakip gordugunu dusunuyorum.
Baska turlu aciklayamiyorum surekli beni toplum icinde kotu gostermesini.
Bir erkek arkadasimla disari cikacak olsak surat asar,cok gorustugumu ima eder .yani keyfimi kacirir. Kac erkek arkadasimi brgenmedi hep sorun etti.
Annelerimiz bizi sevmiyor mu seviyor.ama bence bizim mutlu olmamiz onlari mutlu etmiyor.yada benim annem icin en azindan ben boyle dusunuyorum.
Siz hayatiniza birini alin bence yada ayri bir sehre yerlesin.daha kolay oluyor yaralarini sarmak:KK43: ben en azindan mutlu bir ailem olsun istiyorum.
Zaman zaman hic nbirsey yokken benim de aklima annem gelir ve aglarim.

Allah yardımcınız olsun.. Sizin anneniz bir de çalışma hayatı olan biri sanırım emekli olacak diyorsunuz.. Benim annem çalışma hayatı da olmayan biri lise mezunu en azından.. Hiç okumamış biri değil.. Kıskanma konusunda anlıyorum söylediklerinizi.. Ona göre ben hiçbir şeyi yapamam.. Öyle zannediyor.. Kendisi yapamayacağı şeyleri benim de yapamayacağımı zannediyor.. Ben bir dönem puzzle yapmaya başlamıştım.. Küçük parçaların bir araya getirilip tablo haline getirildiği bir uğraş.. Resmen yapamazsin gibi kıskandı yani.. Anlatıyorum renkli kısımlarını bitirdim koyu yerleri kaldı oralar zor diye.. Hadi oraları da yap da göreyim diyor bana.. Şimdi kaç tane çerçevelenmiş tablom var.. Buna benzer örnekler var.. Sizi tebrik ederim, hakim oluyormuşsunuz.. Bu sıkıntılara rağmen.. Bir de bunlar biraz da kamçı olabilir başarılı olmaya.. Allah yardımcınız olsun.. Kimsenin yaptığı yanına kar kalmaz..

Son düzenleme:
Babaanneniz muhtemelen sadece isim mevzusuna değil sizin bakımınıza da çökmüş. Acaba anneniz mi bakmak istememiş yoksa bırakmamış mı babaanneniz bakması için. Aranızda sağlıklı bir anne-bebek ilişkisi olmasını engellemiş gibi geldi bana...

40 yaşında kocasını kaybetmiş bir kadın babannem.. Çocuklarıyle ilgilenmiş.. Babam o zaman 17 yaşındaymış.. Okutmuş hepsini evlendirmiş.. Tek oğlunun bir çocuğu olmuş onunla ilgilenmek onu büyütmek onun için çok normal bir şey.. Annem de ilgilenmek istememiş zaten 18 yaşında bi kız..

4 kardeşiz diğerlerine istediği ismi koydu..Ben 17 yaşındayken bana sorulmadan rızam alınmadan mahkemeyle onun istediği ismi de eklediler.. Ben ne yaşarım ne düşünürüm hiç düşünmeden.. Ben şimdi o eklenen isim benim ismin değil gibi yabancılık çekiyorum... Ayrıca babam da annemin sözünden çıkmaz.. Ne derse onu yapar. Babanem de öyle geçimsiz kötü kaynana değildi yani.. Annem istese ayrı yaşamaya onu da ayarlardı ama öyle bişeyi istemedi..
Neden size kendi istediği ismi koyamadı o zaman

Neden size kendi istediği ismi koyamadı o zaman

Koyamamış işte ilk yeni evliler.. Bir de bizim akrabalarda bu çevrede genellikle babanenin ismi koyulur.. Koyamamış iste ne bileyim ben o zaman yeni doğmuş bebektim..

Koyamamış işte ilk yeni evliler.. Bir de bizim akrabalarda bu çevrede genellikle babanenin ismi koyulur.. Koyamamış iste ne bileyim ben o zaman yeni doğmuş bebektim..
18 yaşında size bakmak istemediğini nerden biliyorsunuz o zaman da bebektiniz
Demek ki o kadar da rahat değilmiş kadın
"Babam annem ne derse onu yapar
babaannemde uyumludur zaten isteseydi ayrı evde açarlardı" diyorsunuz da belki bunlarda size öyle geliyor
Hep annenizi suçluyorsunuz
Belki bir savunma mekanizmasıdır bu bilmiyorum ama bana tuhaf geldiniz

18 yaşında size bakmak istemediğini nerden biliyorsunuz o zaman da bebektiniz
Demek ki o kadar da rahat değilmiş kadın
"Babam annem ne derse onu yapar
babaannemde uyumludur zaten isteseydi ayrı evde açarlardı" diyorsunuz da belki bunlarda size öyle geliyor
Hep annenizi suçluyorsunuz
Belki bir savunma mekanizmasıdır bu bilmiyorum ama bana tuhaf geldiniz

Annem kendisi söyledi onu seni emzirmek istemedim babannene verirdim dedi..

Açık açık sorun
Anne beni neden kardeşlerim kadar sevmiyorsun diyin
İsim neden olamaz
Gerçekten sevmiyor da olamaz zaten

Sevilecek taktir edilecek bir şeyini bulamıyorum diyor. Bir insan düşmanı bile olsa bu lafı söylemez. Ben okuyan, kendini geliştirmeye çalışan biriyim. Bir insan nasıl bakarsa öyle görür. Kusur ararsan kusur bulursun.. Bıraktım artık naparsa yapsın. Bu kadar yıl bu sorunları yaşayıp saçım beyazlayıp bu saatten sonra iyi olsa ne olur gerçekten olmadıktan sonra..

Sevilecek taktir edilecek bir şeyini bulamıyorum diyor. Bir insan düşmanı bile olsa bu lafı söylemez. Ben okuyan, kendini geliştirmeye çalışan biriyim. Bir insan nasıl bakarsa öyle görür. Kusur ararsan kusur bulursun.. Bıraktım artık naparsa yapsın. Bu kadar yıl bu sorunları yaşayıp saçım beyazlayıp bu saatten sonra iyi olsa ne olur gerçekten olmadıktan sonra..
Orası öyle
Kusur arayan bulur
Benimde babam öyle mesela
Ama o topyekün sevmez bizi
Kendinden başka kimseyi sevemez hatta
Ama sizin durum biraz farklı
Yerinizde olsam onun yanında kendimi severim
Çok güzelim,çok zekiyim,başarılıyım
Övdükçe överim kendimi :deli:

Cok mutlu olmanizi dilerim. Anneniz normal degil oyle kabul edin. Gecmisi dusunerek uzulmeyin. Normal dusunmeyen bir insan icin sebep aramayin. Siz kendinize guzel bir yasam sjnun gerisinj bosverin. Muhtemelen babaniz ve anneniz arasinda wskiden kalan birsey var , bu durumu size kusup avunuyor.

• Beğen
Reactions: mb1
Gencligim gitti asabi surekli bağıran ustune depresyon tedavisi goren arkasindan fibromiyalji en sonda boyun fıtığı kanal daralmasi boyun düzleşmesi birde zalim bir eş bir de bende ayyaş bir baba da var. Cok zenginlik gördüm ailemde kolej mezunuyum giydigim kiyafetleri herkes giyemezdi boyle ortam yetmez malesef parayi hic sevmem hatta cebimde sigara parasi bile olmaz bazen benim olmayan şeyi neden seveyim ki?o da Allah in bu izledigim tv oturdugun koltukta Allah 'ın tekrar ona dondurelucegim . Ama bunlarin arasinda yüreğimi en cok yaralayan annemin bana bir gün bile sarilmayisi oldu. Keske benim annem de beni sevseydi. Neden beni sevmedi acaba
Benim annemde diğer kardeşlerimi sevdi beni hiç sevmezdi. Herşey onlar içindi yemegi bile onlara yapardi onlar evde yoksa bana asla yapmazdi beni çocuktan saymazdi onlarin dogum günlerinde pastalar yapilir bende hicbirsey yapilmazdi vs. Zalim bir eş demişsin senin eşinmi zalim nasil davraniyor sana

Cok mutlu olmanizi dilerim. Anneniz normal degil oyle kabul edin. Gecmisi dusunerek uzulmeyin. Normal dusunmeyen bir insan icin sebep aramayin. Siz kendinize guzel bir yasam sjnun gerisinj bosverin. Muhtemelen babaniz ve anneniz arasinda wskiden kalan birsey var , bu durumu size kusup avunuyor.

Teşekkür ederim.. Sizin de olmasını istediğiniz güzel dilekleriniz gerçekleşir inşallah..

Anne sevgisi görmemiş ve haklı olarak bunun izlerini taşıyan tüm üyeleri toplayıp önce bağrıma basıp sonra da grup terapisi yapasım var.
Bu konuda derdini yazan herkese ayrı üzülüyorum.
Kafamda bu tip insanlar için ne yapabilirim? Sorusuyla düşünüp duruyorum.
M Missbohem Safsarisin Safsarisin mb1 mb1 ve nickini hatırlayamadığım diğer yaralı kadınlar...
Bir grup yapilsa,herkes nezaman nekadar isterse bu konuyla içindekini yazsa.
Ben o kadinlardanim,ama malesef bende sonunda çocuklarima yeterlice sevgi vermedim gibi ,yani ben öyle düşünüyorum.Bazen huylarim anneme çok benzediğini fark ediyorum ve kendimden nefret ediyorum .
Şimdi annem yaşlandi sayilir ,sevimli olmaya çalişiyor ama malesef ben bir evlat sorumluluğundan öteye gidemiyorum .
Ona sarilip öpmeyi asla yapamam

Ben annemi ozlemiyorum bile artik.. Bazen hicbirsey yokken geceleri annem aklima geliyor.uyuyamiyorum..
Ayri birsehirde oldugum icin o kadar rahatim ki.yanima geldiklerinde onlari deniz kenarina goturuyorum,annem ve babam birazcik farkli bir yer gorse diye..birsey begeniyorum mesela masadaki cicegi..yada baska bir aksesuari"ileride yemek yaptiktan sonra boyle masama mum veya cicek koymak isterim "diyorum agizmdan cikiyor."sen once ac kalmadan yemek yapabil,onu bir becer .!ama hic sanmiyorum."diyor. "Anne,ins ilerde burada deniz goren bahceli bir evim olur"diyorum.oylesine sohbet ederken,paylasiyorum yani .ama annemin tavri "sen once adam gibi para kazan,senin kazandiginda para mi. Kendine bir koca bulabilecek misin bakalim evde oturacak.hem herkes kendine boyle boy hayal kurar" .
Hc ondan nefret etmedim.Bacak arami belli eden bir esofman giymisim diye yedigim dayagi hatirliyorum.annem bana dayak attiktan sonra kendisi istedigi dapdar tayti , mini etegi de giyerdi. Ben yine hic alinmazdim. Erkek arkadasimdan gül aldim diye yumruk yemisligim vardir.bir de elinde birsey varsa onunla vururdu:( erkek arkadaslarimin yaninda sirin annecik oluverirdi ,evde yalniz kalinca beni yumruklardi..
Belki sevilmedi..belki babamla evlendigine pisman oldu.. ama artik az gorusuyoruz..yuzune vuruyorum artik oyle ssessiz pisirik durmuyorum.. iplerimiz kopmasin diye daha uyumlu olabilir.. yapmak istemiyor..
Annemden nefret ederken bir bakiyorum cok ihtiyacim olan birseyi yapivermis,yada torun hevesi icinde..gelecekteki torunu icin oyuncaklarimizi sakliyor yada bebek oruyor..
Anne kavrami cikisi olmayan birsey bizler gibiler icin..
Sevdigi de anlasilmiyor..sevmedigi de..

Ben annemi ozlemiyorum bile artik.. Bazen hicbirsey yokken geceleri annem aklima geliyor.uyuyamiyorum..
Ayri birsehirde oldugum icin o kadar rahatim ki.yanima geldiklerinde onlari deniz kenarina goturuyorum,annem ve babam birazcik farkli bir yer gorse diye..birsey begeniyorum mesela masadaki cicegi..yada baska bir aksesuari"ileride yemek yaptiktan sonra boyle masama mum veya cicek koymak isterim "diyorum agizmdan cikiyor."sen once ac kalmadan yemek yapabil,onu bir becer .!ama hic sanmiyorum."diyor. "Anne,ins ilerde burada deniz goren bahceli bir evim olur"diyorum.oylesine sohbet ederken,paylasiyorum yani .ama annemin tavri "sen once adam gibi para kazan,senin kazandiginda para mi. Kendine bir koca bulabilecek misin bakalim evde oturacak.hem herkes kendine boyle boy hayal kurar" .
Hc ondan nefret etmedim.Bacak arami belli eden bir esofman giymisim diye yedigim dayagi hatirliyorum.annem bana dayak attiktan sonra kendisi istedigi dapdar tayti , mini etegi de giyerdi. Ben yine hic alinmazdim. Erkek arkadasimdan gül aldim diye yumruk yemisligim vardir.bir de elinde birsey varsa onunla vururdu:KK43: erkek arkadaslarimin yaninda sirin annecik oluverirdi ,evde yalniz kalinca beni yumruklardi..
Belki sevilmedi..belki babamla evlendigine pisman oldu.. ama artik az gorusuyoruz..yuzune vuruyorum artik oyle ssessiz pisirik durmuyorum.. iplerimiz kopmasin diye daha uyumlu olabilir.. yapmak istemiyor..
Annemden nefret ederken bir bakiyorum cok ihtiyacim olan birseyi yapivermis,yada torun hevesi icinde..gelecekteki torunu icin oyuncaklarimizi sakliyor yada bebek oruyor..
Anne kavrami cikisi olmayan birsey bizler gibiler icin..
Sevdigi de anlasilmiyor..sevmedigi de..

Daha çok üzüldüm ya.. Sizin annenizin durumu daha kötüymüş.. Bir psikologa gidip yardım aldı mı hiç o yada siz aldınız mı?
Benimki çiçek alsam öyle bişey yapmaz.. Ben de öyle hevesle bişey dediğimde aksi ters bişey söylediği olur ama ben çoğunluka küs oluyorum ya da sinirlenip onu bastırdığım oluyor.. Sizin onlar emekli olunca yaşadığınız şehre geleceklers başka yere tayin isteme hakkınız varsa oraya taşınınn bence.. Şimdi bu yaşananlardan yelek örse bebek örse ne olur..

Daha çok üzüldüm ya.. Sizin annenizin durumu daha kötüymüş.. Bir psikologa gidip yardım aldı mı hiç o yada siz aldınız mı?
Benimki çiçek alsam öyle bişey yapmaz.. Ben de öyle hevesle bişey dediğimde aksi ters bişey söylediği olur ama ben çoğunluka küs oluyorum ya da sinirlenip onu bastırdığım oluyor.. Sizin onlar emekli olunca yaşadığınız şehre geleceklers başka yere tayin isteme hakkınız varsa oraya taşınınn bence.. Şimdi bu yaşananlardan yelek örse bebek örse ne olur..
Psikologa gidecegim.Ama sinav surecini atlatayim once diyorum .Anneme teklif bile edemem.o kadar doluymusum ki iki kere cevap yazdim konunuza.ins sizi bunaltmamisimdir:KK43:
Sinavi kazanirsam tayin olacagim. Ama kazanamazsam burada calismak zorundayim .Belki de tasinmazlar.Erkek arkadasim da burada yasiyor. Tasinirlarsa ins o vakte kadar evlenmis olurum..Herseyi biliyor onun da ablasi benim gibiymis.birebir benziyorsunuz diyor.Yol gosteriyor yargilamiyor beni..
Belki de biz kendi ailemizi kurdugumuzda cok mutlu olacagiz.sizin anneniz de benim annem de daha farkli olacak..
Bakalim hayat ne suprizler getirecek..ins ask ve mutluluk getirir♥️

Psikologa gidecegim.Ama sinav surecini atlatayim once diyorum .Anneme teklif bile edemem.o kadar doluymusum ki iki kere cevap yazdim konunuza.ins sizi bunaltmamisimdir:KK43:
Sinavi kazanirsam tayin olacagim. Ama kazanamazsam burada calismak zorundayim .Belki de tasinmazlar.Tasinirlarsa da ins o vakte kadar evlenmis olurum..Herseyi biliyor onun da ablasi benim gibiymis.birebir benziyorsunuz diyor.Yol gosteriyor yargilamiyor beni..
Belki de biz kendi ailemizi kurdugumuzda cok mutlu olacagiz.sizin anneniz de benim annem de daha farkli olacak..
Bakalim hayat ne suprizler getirecek..ins ask ve mutluluk getirir♥️

İnşallah.. İnşallah mutluluğu evliliğinizde bulursunuz. Ben şahsen bu tür şeyleri anlatmayı düşünmüyorum zaten hayatımda biri yok doğru düzgün biriyle de tanışmadım.. Ne olur belli olmaz, yarın bi tartışma olur bişey olur senin ailenle de aran iyi değil der aksi bişey söyler..

Benim annemde diğer kardeşlerimi sevdi beni hiç sevmezdi. Herşey onlar içindi yemegi bile onlara yapardi onlar evde yoksa bana asla yapmazdi beni çocuktan saymazdi onlarin dogum günlerinde pastalar yapilir bende hicbirsey yapilmazdi vs. Zalim bir eş demişsin senin eşinmi zalim nasil davraniyor sana
Ayrımcılık soz konusuymus. Genelde zaten küçük olanlar ayriliyor ben hep oyle gördüm. Bir se adaletsizlik. Nasil icleri rahat ediyor anlamiyorum. Onlar evlat sen degil misin. Insan bunlari unutamiyor iste seneler gelse gecse de
Evet benim eşim zalim. Nasil davranıyor şöyle,beni ac susuz birakip dayak atmıyor tabiki.
Birseyler konusuluyor karar verliyor ama o kararindan dönüyor. Guvenilmez sözüne. Ben hasta olurum,gayet dogaldir hasta olmakta yani ben hastaliklarla ilgileniyormusum falan umursamaz. Simdi yeni yeniye gel tedavini yaptıralım diyor ama bende artık bazi seyler koptugu icin umursamıyorum
Mesela son derece vurdumduymazdir her konuda neredeyse ve menfaatçi hic arkadasi yok nerdeyse çünkü dostlukmus aile iliskileriymis umrunda deil varsa yoksa para para döviz is güç bitcoin de var birde. Onun icin zalim dedim hain desem daha dogru Aslinda birde küsme huyu var onun kusmeleri beni cok yipratti sanki zorla evlendik bende herseyi konuşan ve cat cat kavga eden birisiyim kendimi asla ezdirmem ve sonda söyleyeceğimi basta soylerim bu yuzdende kaybederim kendis sinsi oldugu icin dinler dinler susar dinler dinler politikacidir siyasetcidir ve beni haksiz çıkartır. Buda psikolojik şiddet bence.

Ayrımcılık soz konusuymus. Genelde zaten küçük olanlar ayriliyor ben hep oyle gördüm. Bir se adaletsizlik. Nasil icleri rahat ediyor anlamiyorum. Onlar evlat sen degil misin. Insan bunlari unutamiyor iste seneler gelse gecse de
Evet benim eşim zalim. Nasil davranıyor şöyle,beni ac susuz birakip dayak atmıyor tabiki.
Birseyler konusuluyor karar verliyor ama o kararindan dönüyor. Guvenilmez sözüne. Ben hasta olurum,gayet dogaldir hasta olmakta yani ben hastaliklarla ilgileniyormusum falan umursamaz. Simdi yeni yeniye gel tedavini yaptıralım diyor ama bende artık bazi seyler koptugu icin umursamıyorum
Mesela son derece vurdumduymazdir her konuda neredeyse ve menfaatçi hic arkadasi yok nerdeyse çünkü dostlukmus aile iliskileriymis umrunda deil varsa yoksa para para döviz is güç bitcoin de var birde. Onun icin zalim dedim hain desem daha dogru Aslinda birde küsme huyu var onun kusmeleri beni cok yipratti sanki zorla evlendik bende herseyi konuşan ve cat cat kavga eden birisiyim kendimi asla ezdirmem ve sonda söyleyeceğimi basta soylerim bu yuzdende kaybederim kendis sinsi oldugu icin dinler dinler susar dinler dinler politikacidir siyasetcidir ve beni haksiz çıkartır. Buda psikolojik şiddet bence.
Haklisin canim bende bu gece sinirimden uyuyamadim 4ten beri ayaktayim sinir stres gerginlik tavan. Benim eşimde anlayşsizdir ayda 1 de çok fena kavga çikarir bagirir falan şu an çok gerginim uykusuzum. birikimler patladi heralde

Back
X