ne ilgisi var ? Her ilişki ve dinamiği farklıdır. Siz 4 duvar arasını bilemezsiniz kimsenin. Benim de 2 oğlum var ve bizi tartışırken, kavga ederken pek görmüyorlar. Anlaşamadığımız noktaları da pek bilmezler gerçi biri bebek henüz. 6 yaşındaki oğluma sorsanız bol neşeli evimiz var der. Babaannesi ve halasıyla çok yakınız, aramızdaki kavgalardan küslüklerden haberi olmadı bile. Velhasılı bilemezsiniz adım kadar eminim bundan. Kaynanayla aynı evin içinde yaşamak ne demek siz anlayamazsınız. Annenizi anladığınızı hiç sanmıyorum. Ama şunu da tekrarlıyorum annenizin size yaklaşımı hiç doğru değil. Bigün sakince anne kız açık açık konuşsanız belki şu durumdan daha iyi bir noktaya varırsınız.
Bir kersinde şöyle bir olay oldu.. En küçük halamın maddi durumları iyi değildi.. Evli ve 4 çocuğu vardı..Halam vefat etmeden önce babam onlara yardım ediyordu.. Annem bi gün babannen ayrı evde olsa ona da öyle erzak gidecek ayrı ev olacak dedi.. Yani demek istediğim annem istese bir yolunu bulur evleri ayırırdı.. Babannem 2014 te vefat etti..