Ben farklı bir şehir düşünemem burayı seviyorum.bütün çevrem işim burda ama ayrılmam laxım artık bu evden olmuyorValla gayet tontiş anlayışlı şu saatte geldin şu saatte gittin diye takmayan bir ailem olmasına rağmen ailemle yaşamıyorum başka şehirlerde çalışmayı tercih ediyorum. Zor çünkü bence maddi durumunuzu toparlayıp ayrı ev düşünebilirsiniz
Bilmiyorum bende ama yoruldumBence en güzeli kendi düzeninizi oturtup ayrı eve çıkmanız . Seyahat vs. içinde kampanyaları takip edersiniz baZen gerçekten çok uygun fırsatlar çıkıyor .
Belli bir yaştan sonra maalesef aile ile yaşamak gerçekten çok zor . Çocuklarının büyüdüğünü mü göremiyorlar noluyor bilmiyorum .
Ben farklı bir şehir düşünemem burayı seviyorum.bütün çevrem işim burda ama ayrılmam laxım artık bu evden olmuyor
Burası benimde Evim amaEee onların evinde yaşıyorsanız ailenizin kurallarına uyacaksiniz. Siz de hem istedigim gibi yasayayim hem param dursun hem gezeyim istiyorsunuz. Demek ki birinden vazgeçmeniz gerekiyor.
Bence değil 31 yaşında aileyle yaşamak da normal değil eğer çalışılıyor ise.Burası benimde Evim ama
Onların diye birşey yok yani
Benim isteklerim uç istekler değil.hayatım böyle geçti zaten.
İşte bir yaştan sonra olmuyorhaklısın tabi zaten diyorum ben buraya taşınsam bile ayrı eve çıkarım ona göre diye çevren varsa orda yaşa çok normal ama yalnız yaşamak daha rahat hakikaten mesela bu hafta sonu aileme geldim ve ev bana kalabalık geliyor şu an :)
Ses etmiyor değil tabi onun kavgasını çok yaptı ama ben dinlemedim gittim.zaten sürekli gidiyorum ordada arkadaslarım var.Saat 9'da eve gel deyip, yurt dışına ses etmemek de ilginçmiş. Laf olsun diye konuşuyor herhalde anneniz. Bence ayrı eve çıkmaz kriz ortamında risk. Başka çözüm yolu arayın.
Maalesef burası Türkiye ve çok normal evlenmediyseniz.Bence değil 31 yaşında aileyle yaşamak da normal değil eğer çalışılıyor ise.
Yok bizimkiler uzakta yaşasam mutsuz olurlar biliyorum.gitsem gitme demezler belki ama tek yaşamam onlar için sorun olur.yurt dışına taşınmayı düşünüyordum ama ona hiç sıcak bakmadılar zaten bende sonra vazgeçtim .Aileniz evde kalmaniz konusunda ne diyor?
Ben universite ve masteri ABD' de okudum, bittiginde ailem Turkiye' ye donersen bile sakin bizimle yasamayi dusunme dedi :))) Ben de avrupada calismaya basladim. Aile icin de zor sanirim belli yastan sonra cocugun evde olmasi.
Ben açıkçası sizin gibi düşünmüyorum . ‘Aile’ adı üstünde , ‘onların’ evi dediğiniz , belki de konu sahibinin doğup büyüdüğü ev . Ve insanlar ailelerini seçemedikleri için o zaman evsiz mi olmuş oluyor konu sahibi ? Hiç birşeye hakkı yok ise ... 31 yaşına gelmiş bir kadının gezmesine vs. Karışılması tuhaf geliyor .. belki de benim ailem böyle olmadığı için bana tuhaf geliyor .Eee onların evinde yaşıyorsanız ailenizin kurallarına uyacaksiniz. Siz de hem istedigim gibi yasayayim hem param dursun hem gezeyim istiyorsunuz. Demek ki birinden vazgeçmeniz gerekiyor.
Evet sanki yabancıyım ben.sonuçta burası benim de evim.Ben açıkçası sizin gibi düşünmüyorum . ‘Aile’ adı üstünde , ‘onların’ evi dediğiniz , belki de konu sahibinin doğup büyüdüğü ev . Ve insanlar ailelerini seçemedikleri için o zaman evsiz mi olmuş oluyor konu sahibi ? Hiç birşeye hakkı yok ise ... 31 yaşına gelmiş bir kadının gezmesine vs. Karışılması tuhaf geliyor .. belki de benim ailem böyle olmadığı için bana tuhaf geliyor .
Ha ama şurda katılıyorum size , başka seçenek yoksa yani bu insanlar değişmez tabii ki , o zaman ayrı eve çıkıp kendi hayatını kurması gerek konu sahibinin , tabi bu durumda bazı şeylerden de vazgeçmesi...
Ben anormal demedim aslında. Başta da dediğim gibi belli bir yaştan sonra o ev sizin değil ailenizin evi gibi geliyor. Özellikle evden birkaç yıl uzaklastiysaniz. Kirayı falan da onlar oduyorsa kurallara uyulmali.Maalesef burası Türkiye ve çok normal evlenmediyseniz.
Anormal bir durum değil.Avrupa da olsa evet normal değil.
Sanki her çalışan kadın yalnız yaşıyor
İstanbul’da aileler zor geçiniyor .ben kendim geçinemem diye korkuyorum.nesi anormal bu durumun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?