- Konu Sahibi airlikfeer
-
tek kelimeyle mükemmel cok zevkli döşemişsiniz sağlıkla mutlulukla oturun
canım güle güle oturursun inşallah bir tek benim mi dikkatimi çekti bilmiyorum ama oturma odasında perde ters mi duruyo arka tarafta tül önde
Mutlu mutlu aşkla sevgiyle otur canım evinde çok güzel bir evin var sıcacık
Özellikle salonunu çok beğendim cnm. Kahve içmeye gelmek istiyorummmmmmAllah güle güle oturmayı nasip etsin...
çok güzel maşallah... allah ağız tadıyla, mutlu, huzurlu, güzel günlerde oturmanı nasip eder inşallah...
eviniz harika olmuş güle güle oturun,yatak odasını ve yemek odasını çok beğendim tam benim tarzım.
lütfen nerden aldığınızı söylermisiniz
Bende çoook begendimm çok iç açıcı Çoook güzell
güle güle oturun eviniz çok güzel:)
Herşey o kadar güzel ve özenli ki çok beğendim...
Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsinyuvanızda..
herşey çok ama çok güzel, güle güle oturun...
canım hayırlı olsun tekrar, mutlulukla sağlıkla oturun inşallah. çeyizimiz evimiz derken sırada bebek odası var
o kadar emek verdin değmiş inan ki
özel topik açmışsın madem buraya da yorum yapmadan geçmek olmaz
Allah huzurla mutlulukla aşkla oturmayı tekrar tekrar nasip etsin canım
eviniz çok güzel Allah güle güle oturmayı nasip etsin.ben çamaşır makinası koyduğunuz banyo dolabımı soracaktım çok güzel olmuş.yaptırdınız diye tahmin ediyorum fiyatı ne kadar acaba.
çok güzel bır evın olmus cok düzenlı ve temızsın
maşallahhhhh arkadasımmm
Nazar boncuğu takın eve, Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin. Çok zevkli döşenmiş, bayıldımmm.
aksesuarların çok güzel :)
bayıldım gercekten cok zevkli döşenmiş allah ömür boyu mutlu ve huzurlu yasatsın evliliğinde her daim mutlu ol canım
ev cokg uzel esyalar cok guzel
yatak ortunuzde cok cok begendımm
benımde mobılyalarım beyaz emınım toz kır ıcınde kalıyorlardır pekı ama bu ev nasıl temızlenırr sus esyası fılanda varAllah kolaylık versın güle güle oturmayı nasıp etsın Allah
Bir avangarde seven dahaaaaaaaaaaaaa
Salonuna,yatak odana ba-yıl-dım!
Mutfakta kırmızılııı,tam benliiiiiiiiikkkkkkkkk
maaşallah pek güzel bembeyaz pırıl pırıl bir evin var, hiç bir ayrıntıyı da atlamamışsın:) güle güle sağlıkla mutlulukla otur inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?