airlikfeer'in çeyiz topiği :)

herşey süper buzdolabının markası ne canım bende siyah istiyorumda

çok saol canım buzdolabım arçelik a+++ yani tasarruflu buzdolabı inş dediği gibidir

güle güle kullan tam yazlık ohh ne güzel tiril tiril giyersiin

sorma canım çok şeker valla tam yazlık teşekkür ederim

Birşey sormak istiyorum. Her alışveriş için tek kupon mu kullanabiliyorsun. Yoksa elinde 3 tane varsa bunu tek alışveriş için de kullanabilir misin?

canım her alışverişte 1 çek kullanılıyor ve artık 100 tl ve üzerinde kullanabiliyorsun çeki

sornma canım yaa evet öyle oldu ama markafoni çaktı olayı arkadaşımın biri alışveriş yaptı 2. ye yaparken bi baktık ki 100 tl ve üzeri biliyordum böyle olucağını ama yaptık biz alışverişimizzi yırttık yani sende yırtmışsın çok sevindim

canım sen ne güzel şeyler almışsın : ) en karlı çıkan sen oldun galiba
güle güle kullan tatlım

Canım süper bir iş çıkarmışsın avea sponsorluğunda:) aldıklarını güle güle kullan canımm

Harika ceyizliklikler almissin..Hepsini güle güle eskit insallah.. Dügün ne zaman :)

sarmısaktan nefret eden biri olarak yine de sarmısak rendesi aldım havandan da nefret ediyom almıcam

Eklentiler

• $mu219-500x500.webp
    2,1 KB · Görüntüleme: 53
Son düzenleme:
bu arada bizim öküz aynamız taksiye sığmamış minübüsle götüşler evimize bugün aşkım diyo bu ne yaa öküz gibi şey almışız diyo napcaz bunu diyo haklı kuzum ama ayna da çok güzel amaşaşkınım benimkaynanam çaldı aklımı bu arada yoksa asla alalım demzdim o kadar pahalı bir aynayık. validemi seviyorum

Son düzenleme:
evimizden bir kaç foto daha mutfak ta ışığın göbeği köşeli olduğu için değişecek yuvarlak olucakmılş daha başka düşünceler var salonla ilgiki kolonlara duvar kağıdı konabilir belki ışığımız değişti 5 li oldu ama ııkların abajur gibi olan yerlerini koymadan çekmiş aşkım duvar kağıdığımızı da çok sevdim yatak odası ışığımız 2 li aşkım beğenmişti diyo bizim gibi çift ışığımızda üst odanın ışığnı kayınpederim beğenmişti harbiden güzel oda ama salon ışıüını da hep birlikte beğendik ama ben daha çok beğenmiştimmutfak ışığı da benim fikrim öle işte daha tadilat bitmedi ama değişim sürüyor
en son rsimde toletin kartonpiyeri var
mutfak şuan beyaz taş olarak duruyor oda küçük taşlar var ya kare kare siyah kırmızı beyaz öyle olucak oda değişecek sıra ondaymış sanırım

evimize buyrun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…