airlikfeer'in çeyiz topiği :)

off bunlaar ne güzel telaşlar böyle sevdiğin adamla olursa tadından yenmez tabii süper hepsi güle güle kullan canım ağız tadıyloa İNŞALLAH ALLAH'ın izniyle
bu arada bellona yatak odası takımın çok süper seçim bende çok beğenirim o modeli

çok saol canım öyle gerçekten tadından yenmiyo 5 6 yılın heyacanı var şimdi amiin canım inş inş tek istegim o şuatten sonra ağzımızın tadı bozulmasn hiç
eve gelmedi daha düğüne az kala gelcek de ben geçen bellonada gördüm bir daha aşk oldum takıma iyiki de dedim ya ahane albenisi var

öyle gerçekten sevdiğin erkek sanırım öyle kavuşma heyecanıda eklenince daha güzel olur heralde yaşamadım ama
peki salon takımını neden bellona viktoria almadın yatak oadsıyla takım olur du canım

öyle gerçekten sevdiğin erkek sanırım öyle kavuşma heyecanıda eklenince daha güzel olur heralde yaşamadım ama
peki salon takımını neden bellona viktoria almadın yatak oadsıyla takım olur du canım

evet canım 6 yıldır birlikteyiz birlikte büyüdük resmen
canım düşünmedim değil ama geç düşünmüşüm iştekoltuk aldığımız yerden cardinden aldık koltuğu beğendim sıra yemek odası takımına denk geldi oda ordan oldu
ama sandalyeler ve masası benziyor bunu da çok beğendim

maşallah cok begendim ben güle güle kullan canıım ömür boyu mutluluklar diliyorum.söylemeden gecemiycem maşallah k validen ve k pederinde iyilermiş hediyeler filan ben o konuda bişey görmedim ne iyilermiş seninkiler inş. hep öyle olsunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…