airlikfeer'in çeyiz topiği :)

çok saol canım çoook teşekkürlramiiin evet canım öyleler gerçekten beni kırmadan herşeyi halletmeye çalışıyolar saolsunlar biz çok az bir şey aaldık eve normalde kız tarafına da çok şey düşer ama çok yardımcı oldular saolsunlar hala da olmaya çalışıyolar zaten alıncak bişi kalmadı eve şimdi tadilat yapılıyor en iyisi ni alıyorlar hep kartonpier boya işte ne gerekli ise hatta arada kayınvalidem arıyo arabayla getiremeyiz kızım ben alıyım çamaşırlığı kovayı falan diye duruyo duruyo çiçek alıyo vazo alıyo bişiler alıyo hiç boş durmaz valla saolsun
uzak şehirlerdeyiz ben daha 1 kere gittim gördüm evimi o kadar bide düğünden önce eşyalar gelince görürüm
inş dediğn gibi hep böyle oluruz olurlar
aşkımı doğurmuş k.validem k.validemi severim aşkımı doğurduğundan ötürü

inşallah akşama 2 yada 3 kod daha alma imkanım var 3 kod olursa çok iyi olur istediğim her şeyi alırım
2 si kesin de inşallah 3. de kesin olur

Güle güle kullanın aldıklarınızı. Bu çek olayı nedir?Nerden ve nasıl alınıyor bana da söyleyebiliy misiniz? Markafoni sanırım ama... Özelden de mesaj atabilirsiniz zahmet olmazsa...

Güle güle kullanın aldıklarınızı. Bu çek olayı nedir?Nerden ve nasıl alınıyor bana da söyleyebiliy misiniz? Markafoni sanırım ama... Özelden de mesaj atabilirsiniz zahmet olmazsa...

canım yazdım özelden çok teşekkür ederim

şuda vardı eklemeyi unutmuşum

ne çeki kız onlaaar,ne güsel cicişler almışsıın bayıldım hepsineee....

çok saol canım bende bayıldım valla

avea n varsa markafoni yaz 5060 a yolla 41 krş karşılığında 25 tl farkofoni kodu kazan

reklam gibi oldu ama kullanın hepinizz ben 6 tane buldum eniştemler falan derken

takımını güle güle kullan senin için çok karlı bi alışveriş olmuş sevindim

Son düzenleme:
bu arada aldığım elbisem geldi çok kaliteliymiş düğmelerine bayıldım yarın çekerim unutmazsam saydımda şuan gelecek olan toplam 18 kargom varmış

şuan yolda olan 4 adet var gerisi de yeni alındı sayılır sadece gelmeyen 2 daybuyday kargom var geçen ayın 21 inde yapmıştım alışverişi 1 i bugün çıktı yola diğeri de yakında çıkar inşallah

bugünkü yaptığım alışverişleri davet yolu ile yapmıştım toplam 70 tl davet kuponum olmuş 22 mayıs ta yüklenecekmiş inşallah

çok saol canım bende bayıldım valla

avea n varsa markafoni yaz 5060 a yolla 41 krş karşılığında 25 tl farkofoni kodu kazan

reklam gibi oldu ama kullanın hepinizz ben 6 tane buldum eniştemler falan derken

Birşey sormak istiyorum. Her alışveriş için tek kupon mu kullanabiliyorsun. Yoksa elinde 3 tane varsa bunu tek alışveriş için de kullanabilir misin?

afifecim bu avea salgınını sen başlattın uyanmış markafoni 100 lira üstüne kullandırtıyolarmış artık çekleri madame coco da varken saldırdım sabah kaptım papatyaları akşam bi sefer daha düzenleyecektim de neyse artık geçmişler olsun :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…