airlikfeer'in çeyiz topiği :)

bu arada daybuydan 2 li fincan almıştım hafif çatlak gibi kenarı üretim hatası zaten çekle aldım ama keşke o hata olmasaydı sanırım süs olarak kullanacağım onları tekrar alırım artık ama netten değil

off çok üzülüyorum aşkım gelicekti bu hafta 23 nisana da denk geliyor diye çok sevinmiştik amcamlar halamlar geliceklermiş bize o yüzden aşkım gelemeyecek offf
imşallah halamlar cuma gelip c.tesi giderlr o zaman aşkım da gelir ama c.tesi yada pazar gelirlerse gelemiyecek off sonrada biz köye gitcez zaten 2 3 hafta daha görişemeyeceğiz bu hafta görüşemezsek çokta özledim offfofffoffff

hepside çok güzel canım güle güle kullan. sorması ayıptır senin kaç daybuyday hesabın var:) örneğin ben hesabımdan kullandığım diğer mailme davet göndersem çek kazanabilirmiyim. herkes harıl harıl çek kullanıyor anlamadım ben bu işi

çok saol canım
ben bugün 11 hesap kulandım bu alışverişler için hepsini de davet ettim
kazanırsın tabikide canım

davet ettikten hemen sonra kazanamıyosun heralde önce davet ettiğin kişişnin alışveriş yapması gerekiyor sanırım. aklıma gelseydi 10 tl lik çekleri bugün öyle kullanırdım

günaydın canım dün işten çıktığım için cevap yazmadım. bişey sorucam sana o tarz sitelere farklı mail adresleriyle üye olunca isim ve adres bilgiside mi farkı olmak zorunda yoksa ben bi sürü farklı adresi nerden bulucam ki:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…