- Konu Sahibi airlikfeer
-
evinin çok güzel olucağı şimdiden belli eşyalar yerleştikten sonra nasıl olucak çok merak ediyorum eklersen merakımızı gidermiş olursun inş ilerde:)) yeni aldıklarında çok güzeller güle güle kullan
çok saol canım bugün eşyaların bir kısmı gelmiş aşkım iş çıkısı evimize giderse çekşcek ama tabi açık olmaz sanırım eşyalar :26: daha 4 ay var kirlenir neyimben de çok merak ediyorum ama ancak böyle fotolardan merakımı gideriyorum 1 kere gittim evimize daha ayrı şehirlerde olunca böyle oluyor tüm eşyalar gelsin öyle gideceğim bir daha
son halinide çekceğim inş. ama daha ona 44 ay var en az
ay var ya aynı ben de senin gibiyim. sevgilim sürekli foto gönderiyor ben merak etmeyeyim diye fotoları gördükçe daha da meraklanıyorum. evi de ilk defa geçen hafta gördüm. uzaklık çok zor :/ şimdi evde olup eşyaları düzenlemek, dolapları yavaş yavaş yerleştirmek isterdim :/
neyse inşallah çok güzel olur evlerimiz mutlu huzurlu yaşarız orda güzel kocalarımızla :)
ay var ya aynı ben de senin gibiyim. sevgilim sürekli foto gönderiyor ben merak etmeyeyim diye fotoları gördükçe daha da meraklanıyorum. evi de ilk defa geçen hafta gördüm. uzaklık çok zor :/ şimdi evde olup eşyaları düzenlemek, dolapları yavaş yavaş yerleştirmek isterdim :/
neyse inşallah çok güzel olur evlerimiz mutlu huzurlu yaşarız orda güzel kocalarımızla :)
kız ne şirinsin sen.
hayallerin çok güzel
bende böyledim
2 yıl öncesini hatırlattın bana
benim evimiz de çok güzel çeyizlerim hep kullanmama rağmen tertemiz malına güzel bakanlardanım
düğün ne zaman
aynen ya keyfime göre dolapları çekmeceleri düzenlemek isterdim hayırlısı olsun canm yaa inş dediğin gibi bir ömür aşkla sevgiyle yaşarız kocalarımızla
Canım bende merak ettim valla ev yerleşince nasıl olacak die:)Güzel bir eve benziyor.ALLAH huzur ve mutlulugu yuvanızdan eksik etmesin.Bende beyaz eşya ne alsak arayışı içindeyim.Sizin sanırım Arçelik.Nasıl karar verdiniz?
Birde hangi şehirde yaşıyosun ve nereye gelin gitceksin?
Herşeyin çok güzel cnm evine bayıldımm bir ömür boyu mutluluklarr aşk dolu bir yuvanız olsun inş :)
normalde izmirliyim ama okul nedeni ile şuan sinoptayım son 1 ayım kaldı izmire gitmeyegitsemde bir an önce gelinlik arayışına girsem keşke istanbula gelin gideceğim canm benim işler çok karşık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?