airlikfeer'in çeyiz topiği :)

evinin çok güzel olucağı şimdiden belli eşyalar yerleştikten sonra nasıl olucak çok merak ediyorum eklersen merakımızı gidermiş olursun inş ilerde:)) yeni aldıklarında çok güzeller güle güle kullan

çok saol canım bugün eşyaların bir kısmı gelmiş aşkım iş çıkısı evimize giderse çekşcek ama tabi açık olmaz sanırım eşyalar :26: daha 4 ay var kirlenir neyimben de çok merak ediyorum ama ancak böyle fotolardan merakımı gideriyorum 1 kere gittim evimize daha ayrı şehirlerde olunca böyle oluyor tüm eşyalar gelsin öyle gideceğim bir daha
son halinide çekceğim inş. ama daha ona 44 ay var en az

ay var ya aynı ben de senin gibiyim. sevgilim sürekli foto gönderiyor ben merak etmeyeyim diye fotoları gördükçe daha da meraklanıyorum. evi de ilk defa geçen hafta gördüm. uzaklık çok zor :/ şimdi evde olup eşyaları düzenlemek, dolapları yavaş yavaş yerleştirmek isterdim :/

neyse inşallah çok güzel olur evlerimiz mutlu huzurlu yaşarız orda güzel kocalarımızla :)

kız ne şirinsin sen.
hayallerin çok güzel
bende böyledim
2 yıl öncesini hatırlattın bana
benim evimiz de çok güzel çeyizlerim hep kullanmama rağmen tertemiz malına güzel bakanlardanım
düğün ne zaman

aynen ya keyfime göre dolapları çekmeceleri düzenlemek isterdim hayırlısı olsun canm yaa inş dediğin gibi bir ömür aşkla sevgiyle yaşarız kocalarımızla

:)) benim de malım kıymetlidir, paylaşırım ama özen gösteririm aynı özeni paylaştıklarımdan da beklerim :))

düğün ağustosun 24'ünde çok var daha

inşallah ben de 2 sene sonra senin gibi mutlu bi şekilde böyle yeni evlenenlerin mesajlarına bakıp bakıp bugünleri hatırlıyor olurum :))

sana da sağlıklı mutlu nice güzel seneler diliyorum eşinle ve bebeğinle :))

aynen ya keyfime göre dolapları çekmeceleri düzenlemek isterdim hayırlısı olsun canm yaa inş dediğin gibi bir ömür aşkla sevgiyle yaşarız kocalarımızla

inşallah canım dediğin gibi hayırlısı olsun da napalım artık :)

evimizden bir kaç kare daha...
sadece siyah eşyalarımız gelmiş bugün
aşkım buzdolabımızın arkasını çekmiş sadece önü başka zamana kaldı dolabın içine sığmadığı için yerleştirememişler dolabın üstündeki fazlalığı keseceklermiş
blaşık makinem mikro dalgam ankastrem çamaşır makinam
davlumbazımı da yerleştirmemişler daha
giriş

tolet

banyo

yatak odası

yukarki oda

mutfak

Canım bende merak ettim valla ev yerleşince nasıl olacak die:)Güzel bir eve benziyor.ALLAH huzur ve mutlulugu yuvanızdan eksik etmesin.Bende beyaz eşya ne alsak arayışı içindeyim.Sizin sanırım Arçelik.Nasıl karar verdiniz?

çok saol canım güzel düşüncelerin için düşünmeden direk alındı benim eşyaalar enerji tasarruflu olunca daha cazip geldi bide garantisini artırmış kayınpederim 7 yıl oldu şimdi inş bişi olmazda olursa da garantisi yeter

Birde hangi şehirde yaşıyosun ve nereye gelin gitceksin?

normalde izmirliyim ama okul nedeni ile şuan sinoptayım son 1 ayım kaldı izmire gitmeye gitsemde bir an önce gelinlik arayışına girsem keşke istanbula gelin gideceğim canmbenim işler çok karşık

normalde izmirliyim ama okul nedeni ile şuan sinoptayım son 1 ayım kaldı izmire gitmeye gitsemde bir an önce gelinlik arayışına girsem keşke istanbula gelin gideceğim canmbenim işler çok karşık

İzmir güzel bi şehir ama İstanbul içinde aynı şeyi söylüyolar.Denizi olan bi şehirden gene deniz olan bi şehre gelin gitceksin şanslısın.Denizi olan şehirlerde yaşayan insanlar sevmez alışamaz başka şehirleri...Helede deniz yoksa:)İnşallah mutlu olursunuz.Senide zor bir süreç bekliyo.Benim kafam çok karışık ne alsak diye.Ki daha bizim aileler tanışmadı isteme olayı falan olmadı.Allah yardımcımız olsun.Öpüyorum seni=))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…