airlikfeer'in çeyiz topiği :)

pijama takımın çok şekermiş kırmızılı takıma zaten dicek bişey yok. çok seksi hepsini iyi günlerde kullan

canım mesaj sayım 100 den az olduğu için özel mesaj atamıyormuşum ( ben 60 tlye aldım ama üzerimde güzel durmadı sen nerden aldın markası iyi fiyatı ii internetten almışsan linkini verebilir misin

canım kırmızılı büstiyerin çok güzel kırmızının ayrı bi havası var valla boşuna aşkın rengi dememişler pijama takımında çok şirin . geçen günde benim annem kermesten lif falan almış.

canım mesaj sayım 100 den az olduğu için özel mesaj atamıyormuşum ( ben 60 tlye aldım ama üzerimde güzel durmadı sen nerden aldın markası iyi fiyatı ii internetten almışsan linkini verebilir misin

olsun canım sayfamı bulmuşsun iyi olmuş ben tutku diye bir iç çamaşır mağazasından aldım sinoptayım
amacım sadece sabahlık almaktı bnu gördüm bayıldım bunu aldım
beğendiğim sabahlık ta 50 tl idi siyahı olsaydı direk onu alacaktım bunu göremeyecektim bilehemde kazıklancaktım bunun herşeyi içinde

çok saol canım annem beyaz al diye tutturdu kayınvalidemler beyaz almıştı çeyiz düzmde buda ya siyah ya kırmızı olsun dedim kırmızının büyüsüne kapıldım

ayy sorma az daha annem pike takımı aldıracaktı 300 idi 275 e vereceklerdi son anda vazgeçtim iyiki vazgeçmişim yaa gidecekti paralarım:18::18::18: sürekli kermesler açılıyor yaz geliyor havaların t am güzel zamanı millet kullanıyorbu dönemi

kırmızı aldığın daha iyi olmuş canım bu daha çekici duruyor:26: valla şu dantelli pike takımlarından bende yok annemde tutturmuş o olmadan çeyiz olmaz diye. bakalım napcaz:) evet buralarda oluyor bi sürü geziyorum ama son günlerini takip edicem o zman daha ucuz oluyomuş (şimdi işten çıkıyoruzçıkıyorum canım kib

bu anneler iyi ki var varda şöyle şeyleri olmasa daha iyi annem de öle dedi kapanacağı zaman ucuz oluyo diye

yaa sinir olmamak elde değil berjelleri eksik düğmelemişler sinirden çatlamak üzereyim
fotoğraftaki gibi olması gerekiyordu

rengi flaştan öyle çıkmış flaşşsız olan normal renk sinir oldum offfffffffffff

sinirlerim alt üst oldu aşkım söylicek yarın çok kzıdı oda gelip alsınlar diyo beceriksizler söyleyim de diyo

Canim duzeltilebilir problem uzulme firmayi cagirin eksik dugmeleri eklesinler. Bir isi adam gibi yapamayacaksan hic yapma degil mi? Cok sinir bozucu ama takma kafana halledilir.

Canim duzeltilebilir problem uzulme firmayi cagirin eksik dugmeleri eklesinler. Bir isi adam gibi yapamayacaksan hic yapma degil mi? Cok sinir bozucu ama takma kafana halledilir.

inş düzeltilir canım ya ne akla hizmet edip modeli değiştirirsin aklım almıyo yarın iş çıkışı aşkım sölicek bakalım ne dicekler

canım o düzeltilir ya sen bunları kafana takma kendini üzme bunlar gelir geçer
düğüne çok az kalmış ne güzel çok sevindim darısı bizim başımıza
sen bunun keyifini çıkart

sıkma canını hallederler zımba gibi bi şey zaten o düğmeler iki dakikada yaparlar merak etme, ustalardan çok korkuyorum artık her an bi şe yapabilirler gibi geliyor insanı çıldırtma kapasiteleri çok yüksek :/

canım o düzeltilir ya sen bunları kafana takma kendini üzme bunlar gelir geçer
düğüne çok az kalmış ne güzel çok sevindim darısı bizim başımıza
sen bunun keyifini çıkart

inş düzeltirle canım yaa amiin canım

öyle aynen canım gidip gözlerimle göremiyorum her an bişi olacak gibime geliyove oluyo dainş dediğin gibi olur canım

canım sıkma canını düzeltilmcek şeyler değil bunlar arkadaşların da deiği gibi. ama bu işi yapanlarıda anlamıyorum kafalarında göre iş yapıyorlar sanki bişey demeyip kabulleniceksiniz kendilerine gene iş çıkıyor enteresan yani.

Herşeyin harika görünüyor maşallah allah ağız tadıyla kullamayı nasip etsin inşallah

tatlım sıkma canını senin yine düğmelerini unutmuşlar bana teşir malını göndermişler:) sinirden yerimde duramadım varya aradım nasıl iş bu o kada rpara saydık didim ki maskodan aldık bide utanmadfan ne kızıyon abla gelir hallederiz dediler ben iyce fttırdım ertesi gün geldiler sıfırnı getirdiler dikkat edin teşir kakalamasınlar:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…