- Konu Sahibi airlikfeer
-
Geçmiş olsun canım kendine dikkat et ben de çok yoruluyorum yaa
bugün aldıklarım
lcw den pjama takımı
Eki Görüntüle 410073 Eki Görüntüle 410077
büstiyer jartiyer ve sabahlık takımı sabahlığı da varkırmızısı benim
Eki Görüntüle 410072 Eki Görüntüle 410075
ve royal windsor baharatlığım
Eki Görüntüle 410074
skermes vardı bende ne alayım ne alayım derken mutfak havlusu buldum onu aldımhavlu koleksiyonu yapcam sanki
Eki Görüntüle 410076
pijama takımın çok şekermişkırmızılı takıma zaten dicek bişey yok. çok seksi hepsini iyi günlerde kullan
canım mesaj sayım 100 den az olduğu için özel mesaj atamıyormuşum( ben 60 tlye aldım ama üzerimde güzel durmadı sen nerden aldın markası iyi fiyatı ii internetten almışsan linkini verebilir misin
canım kırmızılı büstiyerin çok güzel kırmızının ayrı bi havası var valla boşuna aşkın rengi dememişlerpijama takımında çok şirin . geçen günde benim annem kermesten lif falan almış.
kırmızı aldığın daha iyi olmuş canım bu daha çekici duruyor:26: valla şu dantelli pike takımlarından bende yok annemde tutturmuş o olmadan çeyiz olmaz diye. bakalım napcaz:) evet buralarda oluyor bi sürü geziyorum ama son günlerini takip edicem o zman daha ucuz oluyomuş(şimdi işten çıkıyoruzçıkıyorum canım kib
yaa sinir olmamak elde değil berjelleri eksik düğmelemişler sinirden çatlamak üzereyim
fotoğraftaki gibi olması gerekiyordu
Eki Görüntüle 410382 Eki Görüntüle 410383 Eki Görüntüle 410384
rengi flaştan öyle çıkmış flaşşsız olan normal renksinir oldum offfffffffffff
Canim duzeltilebilir problem uzulme firmayi cagirin eksik dugmeleri eklesinler. Bir isi adam gibi yapamayacaksan hic yapma degil mi? Cok sinir bozucu ama takma kafana halledilir.
canım o düzeltilir ya sen bunları kafana takma kendini üzme bunlar gelir geçer
düğüne çok az kalmış ne güzel çok sevindim darısı bizim başımıza
sen bunun keyifini çıkart
sıkma canını hallederler zımba gibi bi şey zaten o düğmeler iki dakikada yaparlar merak etme, ustalardan çok korkuyorum artık her an bi şe yapabilirler gibi geliyor insanı çıldırtma kapasiteleri çok yüksek :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?