- Konu Sahibi airlikfeer
-
mutlu mesut yaşa canım sevdiceğinlehepsi çok güzeller
eşyaların ne güzel beyaz beyaz :) ferah bi evin olucak
çok güzel eşyaların varmutfağında çok şık iyi günlerde kullan
yatağın boyutu nedir çok büyük görünüyormervediven altını da çok iyi değerlendirmişsiniz çok hoşuma gitti ilerde drublex dairem olursa senin gibi parçalı dolap yaptırcam
evin yerleştikçe güzelleşir
benimde durumum feci bu ayı bi atlasaydım çok iyi olurdu.bu arada beyaz hurç arıyorum marketlerde desenli çiçeklilere denk geldim. sen nerden buldun?
Selambugün rahatsızım biraz neyim var bilmiyorum:26: ateşim var baş ağrım var haalsizlik var tansiyon düşüklüğü var varda var:26:
dışarı çıkacağm ama böyle kendimi dinlemek moral bozukluğu da yapıyor çeyizim için bir kaç parça birşeyler daha alabilirim lcw de pjama takımları var şahane alabilirm :26:
Selambugün rahatsızım biraz neyim var bilmiyorum:26: ateşim var baş ağrım var haalsizlik var tansiyon düşüklüğü var varda var:26:
dışarı çıkacağm ama böyle kendimi dinlemek moral bozukluğu da yapıyor çeyizim için bir kaç parça birşeyler daha alabilirim lcw de pjama takımları var şahane alabilirm :26:
geçmiş olsun canım valla şu hasta halinle gene çeyiz diyosun:)) kendine dikkat et..:)
geçmiş olsunçeyiz alışverişinden de vazgeçmiyoruz.
çok saolun kızlaröyle valla demekki çeyiz sağlık dinlemiyor baya güzel şeyler aldım bugün ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?