- 19 Aralık 2011
- 718
- 0
- 316
- Konu Sahibi airlikfeer
-
canım sıkma canını düzeltilmcek şeyler değil bunlar arkadaşların da deiği gibi. ama bu işi yapanlarıda anlamıyorum kafalarında göre iş yapıyorlar sanki bişey demeyip kabulleniceksiniz kendilerine gene iş çıkıyor enteresan yani.
Herşeyin harika görünüyor maşallah allah ağız tadıyla kullamayı nasip etsin inşallah
tatlım sıkma canını senin yine düğmelerini unutmuşlar bana teşir malını göndermişler:) sinirden yerimde duramadım varya aradım nasıl iş bu o kada rpara saydık didim ki maskodan aldık bide utanmadfan ne kızıyon abla gelir hallederiz dediler ben iyce fttırdım ertesi gün geldiler sıfırnı getirdiler dikkat edin teşir kakalamasınlar:)
canım ya sıkma canını illaki pürüzler çıkar düzeltilir gerilme hemen:)
ooh ohh maşallah bir bakim dedim neler gördüm:):) Hepsi birbirinden güzeller canım.. Kullanmayı nasip etsin AllahBanada tabii,,, o kadar severek ve özenle seçiyorum ki her birini
canım çeyizin için son aldıklarında mobilyalarında çok güzel güle güle kullan inşallah
bazı aksilikler olmuş ama bozma moralini olur öyle durumlar : )
canım valla çok hızlısın hiç boş durmuyorsun sürekli yeni şeylergüle güle kullan yeni çeyizciklerini:)
Canımm son cicilerini de güle güle kullan kiiiiiiii
bir an ilk sayfanın sonuna ulaşamıyacağım sandımmaşallah diyorum başka birşey demiyorum sabırla en ince ayrıntısına kadar düzenlenmiş bir çeyiz kendimden utandım
daha alacağım şeyler var deme düşüp bayılıcam ben daha çeyreğini yapmadım buna rağmen stresi yetti bana
yeni aldığın güzellikleride güle güle kullan canım benim : )
maviş sahan setimiz aynıymış : )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?