airlikfeer'in çeyiz topiği :)

canım ya sıkma canını illaki pürüzler çıkar düzeltilir gerilme hemen:)

bende onu anlamıyorum canım model değişmiş resmen ne akla hizmet ediyorsun da böyle bir şey yapıyorsun anlamıyorum inş düzeltirler hatalarını

Herşeyin harika görünüyor maşallah allah ağız tadıyla kullamayı nasip etsin inşallah

çok saol canım çok teşekkürler

o daha fena canım yaa bizimki hazır değildi beğendiğimiz renge göre dikildi o sorun yok Allahtanfıttıtmamak elde mi ben istanbulda olsam sabahın ilk sularında basardım cardin i

ooh ohh maşallah bir bakim dedim neler gördüm:):) Hepsi birbirinden güzeller canım.. Kullanmayı nasip etsin Allah Banada tabii,,, o kadar severek ve özenle seçiyorum ki her birini

canım çeyizin için son aldıklarında mobilyalarında çok güzel güle güle kullan inşallah
bazı aksilikler olmuş ama bozma moralini olur öyle durumlar : )

canım çeyizin için son aldıklarında mobilyalarında çok güzel güle güle kullan inşallah
bazı aksilikler olmuş ama bozma moralini olur öyle durumlar : )

inşallah canım amiinkayınvalidem aramış söylemiş biz sizi tekrar arayalım demişler sonra ne oldu bilmiyorum aşkım ggitcek iş çıkışı bakalım ne dicekler

bunlar yeniler

salon için süs

mutfağa süs amaçlı aldığım inek tuzluk ve kumbara

cem ardıç sahan setim

şekerliğim

düzeltme

Son düzenleme:
canım valla çok hızlısın hiç boş durmuyorsun sürekli yeni şeyler güle güle kullan yeni çeyizciklerini:)

bir an ilk sayfanın sonuna ulaşamıyacağım sandım maşallah diyorum başka birşey demiyorum sabırla en ince ayrıntısına kadar düzenlenmiş bir çeyiz kendimden utandım
daha alacağım şeyler var deme düşüp bayılıcam ben daha çeyreğini yapmadım buna rağmen stresi yetti bana

ayy çok teşekkür ederim canımbi başlayınca gerisi çok kolay geliyor seninde öyle olur inşallah bu yaza kadar çeyiz nedir bilmezdim hatta yaz sonuna kadar bir başladım o başlayış kendi çapımda bişeyler yapmaya çalıştım az kaldı hayırlısıyla eksiklerim hiç strese gerek yok canım

yeni aldığın güzellikleride güle güle kullan canım benim : )
maviş sahan setimiz aynıymış : )

Yeniler

Mutfak

banyo için klozet takımı

puflar ve papatya sehpalar

üst kolidor halısı

mutfak halısı

Eklentiler

• $Dc3.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 366
Gecenin bu saatinde ben kettle arayışıma son vermiş bulunuyorum hemde çok uygun bir fiyata westing sayesinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…