airlikfeer'in çeyiz topiği :)

topiğim evet mutluluktan uçuyorum aşkım bana süpris yapmışşşgelemicem diye beni kandırdı çok üzülüyodum 2 gündür anaaa kapı çaldı bi açtım aşkıımm kaapıda çooooooook mutlu oldum kufore gitmedim gelmicek diye spor yapmıştım perişan halde idimtam duşa girecektim

ama yine de girdim temizlendim sevdiğimin karşına öyle çıktım o annemlerle oturdu çookkk mutluyum şimdi yatıyor yan odada aşkkkım benim herşeyim

kayınvalidem hediye yollamış takı askısı varya onlardan gelinlikli çok güzel musait bi zaman foto kyarım inşallah

Allah kavuştursun, en kötü ayrılığınız böyle olsun onun dışında hiiiiç ayırmasın inşallah :)

eşyaların herşeyin çoooook güzel.öle mutlu oldumki senin adına.aklıma benimde çeyiz hazırlığım geldi.çalışıyordum ne görürsem çeyizime die alırdım hep.maaşımı hep çeyizime yatırdım.ama aşk tavana bende bayıldım doğrusu izmirde oturuyorsan kemeraltı çok iyi bi yer çeyiz yapmak için.benimde 100 e yakın patiğim vardı.annem seriye bağlamış sürekli örerdi 10 senedir evliyim sadece 15 tanesini kullanıyorum.düğünde 20si hediye olmuş olsa gerisi duruyo benimde.havlu tülbent doluydu.annelerimiz saolsun.annem hep derdi kız beşikte çeyiz eşikte die örmüş yapmış koymuş hep.allah mutlu sağlıklı günlerde kullanmayı nasip etsin.rabbim içine sindirsin.

çok teşekkür ederiim canım izmirliyim ama şuan okul nedeni ile sinoptayım 2 ay daha sabredeceğim sonra izmiri fet edeceği,m anneler öle gerçekten hala örüyo garibim allah sizinde mutluluğunuzu daim etsin inşallah mutlu huzurlu nice 10. yıllar yaşayın amiinnn canım tüm güzeldileklerin sanaa dönsün inşallah katbekat

nette bulamadığım nevresimin fotosunu en sn buldum bayılarak almıştım

benim altı kırmızı çarşaf üstü aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…