airlikfeer'in çeyiz topiği :)

nette yemek odası takımımı buldum çoook sevinçliyim

nasıl kızlaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

unu daha önce koydummu hatırlamıyorum rengine karar veremeiştim mor olucak

çocuk odası boş olmasın diye şimdilik böyle bir kanepe aldık

Canım herşeyin harikaaaaaa. süper güle güle kullan...Mutfak masanın beyazını beğendim bende alıcam inş. Yemekm odanve yatak odanda harika..

Son düzenleme:
Canım herşeyin harikaaaaaa. süper güle güle kullan...Mutfak masanın beyazını beğendim bende alıcam inş. Yemekm odanve yatak odanda harika..

çook teşekkür ederim canım mutfak masasını tavsiye ederim çok beğenerek aldım bende daha güzelleri senin olsun inşallah

canım güle güle kullan hepsi çok güzel de ben sunu merak ettim evi resmen dayayp döşemşsin erkek tarafı armutmu topluyor

canım güle güle kullan hepsini, daha önce bakmışmıydım hatırlamıyorum ama tekrar baktım, hepsi çok güzeller, ağız tadıyla kullanın inşallah

canım güle güle kullan hepsi çok güzel de ben sunu merak ettim evi resmen dayayp döşemşsin erkek tarafı armutmu topluyor

:26::26:canım çoğu şeyi erkek tarafı aldı ben sadece görülsün diye buraya koyuyorum bize düşen şeyleri bile erkek tarafı aldı hatta :26:beyaz eşya falan...
çok teşekkür ederim bu arada beğenmene sevindim

canım güle güle kullan hepsini, daha önce bakmışmıydım hatırlamıyorum ama tekrar baktım, hepsi çok güzeller, ağız tadıyla kullanın inşallah

amiin canım çok teşekkür ederim

buzdolabına süs aldım ama başka rengi yoktu bulamadım tekrar bakıcam gidince didik didik edicem inşallah bulurum çok sevdim çünkü

evimizden bir kaç kare daha tamamlanmış tavanın işi boyası yapılacakmış duvarlar boyanmış şekilde aşkım accık çekmiş foto off

heeeeepsini ayrı ayrı aşkla kullan
göz nurun bile kırılsa onu kırmaya değcek anılarla dolu olsun hayatın

çok saol canım çok güzel duygular sunmuşsuninşallah hepimiz sağlıklı mutlu huzurlu sevgi dolu yıllar geçiririz

çnkü ben minnacık değersiz bişey alırken bile çok dualar ediiyorum eminim hepinizde ölesiniz o yüsden allah evimizi cennet yapsın inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…