airlikfeer'in çeyiz topiği :)

vaaaaav!!! muhteşem bu şamdanlar ve kutu. ben de hazır evim.netten aldıklarımı iptal etmişken bunları görmem iy ioldu. nerden aldın canım bunları? markası mağazası nedir?

canım saol bende bayıldım ben sinoptayım ifa diye bir alışveriş merkezi var oradan aldım markasına da hemen bakııyım

Royal Windsor
Fine Porcelain

yazıyor kutularında canım kültablası da vardı çok hoştu ama ben evime kültabla almak istemediğimden süsünü bile almadım

royal windsor çok satılan bi marka ama bunları hiç görmedim daha önce :/ ya ben de istiyorum bunlardan ne kadar tuttu üçü sorması ayıp?

ben de 10 dakikanın dolmasını bekliyorum cevap yazmak için :/ ne gıcık şu 10 dakika beklemek her mesaj için :/

az önce evim netten bunları aldım e evleniyoz hamur da yapcaz tabi görücez günümüzü bi evlenek de
arkadaşımla değiştirdiğim çekimle 6.7 tl ye geldi

bizde arçeliğin bu siyah serisinden aldıkkkk

hepsi çok güzel allah ağız tadıyla kullanmak nasip etsin inşallah... şu çeyiz işi nasıl bi iş ya insanın herşeyi alası geliyor dimi

bizde arçeliğin bu siyah serisinden aldıkkkk

hepsi çok güzel allah ağız tadıyla kullanmak nasip etsin inşallah... şu çeyiz işi nasıl bi iş ya insanın herşeyi alası geliyor dimi

ayy canım şahaneler yaa iyi günlerde sağlıkla mutlulukla ağzımızın tadıyla kullanalım inşallah hepsini gerçektende öyle yaa çoğu zaman tutamıyorum kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…