- Konu Sahibi airlikfeer
-
boş kalmış topiğim dur seni şenlendireyim zira ben çok şenlendim bu aldıklarımla
Eki Görüntüle 381023 Eki Görüntüle 381024 Eki Görüntüle 381025 Eki Görüntüle 381026 Eki Görüntüle 381027 Eki Görüntüle 381028 Eki Görüntüle 381029
vaaaaav!!! muhteşem bu şamdanlar ve kutu. ben de hazır evim.netten aldıklarımı iptal etmişken bunları görmem iy ioldu. nerden aldın canım bunları? markası mağazası nedir?
canım saol bende bayıldımben sinoptayım ifa diye bir alışveriş merkezi var oradan aldım markasına da hemen bakııyım
Royal Windsor
Fine Porcelain
yazıyor kutularında canım kültablası da vardı çok hoştu ama ben evime kültabla almak istemediğimden süsünü bile almadım
royal windsor çok satılan bi marka ama bunları hiç görmedim daha önce :/ ya ben de istiyorum bunlardanne kadar tuttu üçü sorması ayıp?
ben de 10 dakikanın dolmasını bekliyorum cevap yazmak için :/ ne gıcık şu 10 dakika beklemek her mesaj için :/
bende sevmiyorum ne amaçla koydularsa 10 dakkayı
bizde arçeliğin bu siyah serisinden aldıkkkk
hepsi çok güzel allah ağız tadıyla kullanmak nasip etsin inşallah... şu çeyiz işi nasıl bi iş ya insanın herşeyi alası geliyor dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?