airlikfeer'in çeyiz topiği :)

maşallah herşey alınmış düğün yakın tarihte galiba : ) ağız tadıyla mutlu günlerde kullan canım çok güzeller

topiğim dişçiye gidiyorum sonrada gezerim minnak minnak şeyler alabilirim sana bugünaslında ilk almak istediğim şey porselen yumurtalık ama yok cam var bende onu istemiyorumporselen bulana kadar almıcam

ayy babam görmesin valla bundan sonra bişi aldığımı okuyorum ya şuan yanımdalar nasıl götürcez eve bunları okul bitince diyo

çok haklı ama napıyım yaaa

topiğim balayı için ilk kıyafetimi almış bulunuyorum korass arkadaşım sayesinde çekleri değiştirip geçen limangoda kaçırdığım elbiseyi trendyoldan 6 tl ye aldım
bide alışverişte aşkım için kulabiye kalıbı aldım

kahve takımının aynısını kayınvalidem bana almıştı hediye olarak :)) çok güzel ben çok beğenmiştim görünce diğer aldıkların da çok güzel canım güle güle kullan

güle güle kullan

çok saol canım

kahve takımının aynısını kayınvalidem bana almıştı hediye olarak :)) çok güzel ben çok beğenmiştim görünce diğer aldıkların da çok güzel canım güle güle kullan

çok saol canımm benimde sürekli aklımda idi hep sitelere geliyordu çek olmuyordu bir şey oluyordu alamıyordum bugüne nasipmiş valla desene bi çok şeymiz aynı olucak

çok saol canım

çok saol canımm benimde sürekli aklımda idi hep sitelere geliyordu çek olmuyordu bir şey oluyordu alamıyordum bugüne nasipmiş valla desene bi çok şeymiz aynı olucak

eed gül kardeşliği olcak senin yatak odanı da alcaktım var ya sömestr tatilinde aldık yatak odasını o dönem bu yatak odasına çok takmıştım :)) o zaman tam çeyiz kardeşi olurduk :)

eed gül kardeşliği olcak senin yatak odanı da alcaktım var ya sömestr tatilinde aldık yatak odasını o dönem bu yatak odasına çok takmıştım :)) o zaman tam çeyiz kardeşi olurduk :)

ayy harbidden öyle olucakmışızyine de kardeş sayılırız güllüler sayesinde

ya nasıl bu kadar hediye çekiniz oluyo? ben nerdeyse tüm çeyiz tekstilini netten aldım markafoni falan... 1000e yakın para ödedim hiç hediye çeki vermediler

bide ben süslü terlik bulamadım bi türlü geceliklerin falan altına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…