- 12 Eylül 2015
- 4.016
- 12.575
- 128
- Konu Sahibi queenofhaters
-
xperia, çok teşekkür ederim. Bunu mutlaka araştıracağım. Bir ömür köyde yaşasam hep mutlu olurum herhalde."Disosiyatif bozukluk, disosiyatif füg" ün çok daha hafif haline benziyor yaşadıklarınız, çevre değişimi sizi etkilemiş demekki. Psikolog değilim ama eşinizle sizin memlekette bir tatil iyi gelir diyorum
Ben 25 yaşında evlendim. Yeni evli sayılırım aslında. Bir yıl dolmadı. Birbirinden tamamıyla farklı 2 ülkede de yaşadım. Ama orada bile böyle hissetmedim. Orta yaş sendromuna erken mi giriyoruz nedir :)Erkenmi evlendiniz bilmiyorum ama insan hayatında yapmak istediklerini yapmadan evlenince pişman oluyor
:) Özgür ruhlu olduğunuzdan ötürü bence.Ben 25 yaşında evlendim. Yeni evli sayılırım aslında. Bir yıl dolmadı. Birbirinden tamamıyla farklı 2 ülkede de yaşadım. Ama orada bile böyle hissetmedim. Orta yaş sendromuna erken mi giriyoruz nedir :)
Eneem, nasıl da bildin cherryimm. Valla kokusunu ben de çok özledimmm. Hatta okulumun kampusu de lanet bir yerdeydi. Onu da çok özledim çoook. Keşke dönsem yine. Yine hüzün çöktü bak.İzmiri özlemişsin sen panpabenim memleket değil ama mis kokusunu, ot yemeklerini, akşam çöken o kokuyu ben de özledim.
Eneem, nasıl da bildin cherryimm. Valla kokusunu ben de çok özledimmm. Hatta okulumun kampusu de lanet bir yerdeydi. Onu da çok özledim çoook. Keşke dönsem yine. Yine hüzün çöktü bak.
dissosiyatif füg çok başka bir şey . bu şekilde başlamaz zaten. semptomlar ani başlar ve öncesinde ruhsal bir travma vardır. bu durumla semptomları da benzemiyor ."Disosiyatif bozukluk, disosiyatif füg" ün çok daha hafif haline benziyor yaşadıklarınız, çevre değişimi sizi etkilemiş demekki. Psikolog değilim ama eşinizle sizin memlekette bir tatil iyi gelir diyorum
Valla panpa benim de çok Çeşme'm geldi burnumda tütüyor ama bu yıl tatile gidemeyecek gibiyim.
Ayy seni bu yüzden mi seviyormuşum yoksa ben :)banada olur ama sizin gibi sık değil..
noluyoruz bu çocuklar benim mi modunda bulurum kendimi..
yada salak salak etrafıma bakınırım orda değilmişim de yukardan izliyormuşum gibi ..
Ayy seni bu yüzden mi seviyormuşum yoksa ben :)
bu nasıl bir alıntı olmuş yahu..
yazan ben ama efide görünüyor :))
bdv dertlere dayanamadı artık
tanışıyormuyduk ?
Daha iyi özetlenemezdi. Resmen gözlerim açıldı okurken. Çoook teşekkür ederiim.Hayatını kurdun ve böyle bir hayatın olacağını zor kabulleniyorsun.
Daha önce hep hedeflerin vardı.Bazısı belirgindi bazısı değildi.Örneğin mesleğin belliydi ama henüz çalışmaya başlamamıştın.Eşin belirsizdi,birisiyle evlenecektin ama nasıl biriyle ? Tatlı bir belirsizlik,beklenti,hayaller,..
Şimdi herşey belli.Eee bu mu ? oluyorsun.
Yapmaaa, ben de özledimİzmiri özlemişsin sen panpabenim memleket değil ama mis kokusunu, ot yemeklerini, akşam çöken o kokuyu ben de özledim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?