ak hikayenizi anlatr msnz?

ilk olarak onunla 14 kasım 2005 te bi arkadaş grubunda tanıstık.ben erkek arkadaşımdan yeni ayrılmıstım o da kız arkadaşından.üniversite 1.sınıftaydım onu bir kaç kez görmüstüm okulda ilk düsüncem"evleneceği kızın allah yardımcısı olsun"oldu çünkü biraz serseri görünüşe sahipti .ama okadar.sonra tanıstık,konstuk gelis amacını biliyordum ama hiç oralı olmadım sonra pisman oldum acaba açık bi kapı bıraksamıydım diye...ertesi gün yani 15 kasımda geldi ve beni okuldan aldı.çok sasırmıstım onu görünce anladım ondan çok etkilendiğimi ve hislerim karsılıklıydı.konustuk her şeyimizi anlattık birbirimize ve anlastık çıkma teklifi etmedi beklentilerini söyledi aynı sekilde bende ve anlastık.ve biz 1. haftamızı doldururken kendisiyle geleceği düsünüp düşünmediğimi sordu ben hayır dedim daha yeni çıkmaya baslamıştık.ama ben seninle evlenmek istiyorum dedi şaşırdım iyi düsün dedim.çok değil 4 gün sonra evlenme teklif etti ona aşık olmuştum ve kabul ettim meğerse beni okul da gördüğü ilk gün beğenmiş bana yaklasması biraz zaman almış çünkü dısardan çok sert görünen biriyimdir sonrası rüya gibiydi okulum bitince atamam yapıldı oda okulunu bitirmişti iş buldu 2007 temmuzda nişanlandık.kasım ayında askere gidicek nasipse 2010 da evlenicez ama içimde bi korku var kimseye diyemiyorum.ya dönemezse mahvolurum.onu eşi
m olarak görüyorum o da aynı şekilde ama iyi şeyler düşüneyim iyi şeyler olsun dimi...hani çoçukken hayal kurarız ya evleneceğim kişi söyle olsun diye ben nasıl bir kalple dilediysen,herhalde çok temiz bi kalple dilemiş olacağım ki tam anlamıyla hayalımde ki erkek aşkımmm sen git ve bana geri dön,sen döndüğünde ben bıraktığın yerde seni bekliyor olacağım çünkü seni çoook seviyorum...

sene 1989 ağüstos 14 ilk tanışmamız.bütün zorluklara rağmen evlendik.aşkımızın sürdüğüne ikimizde inanıyoruz.çünkü,zor anlarımızda da iyi günümüzde de hep birbirimize destek oluyoruz.tanışma yıldönümlerinde o heyecanı tekrar yaşıyoruz.eşim bana ben seni çok zor elde ettim asla üzmem diyor inşallah öyle olur .eşim işten eve gelirken balkonda beklerim gördüğüm an içim cıızz ediyor buda onu hala ilk günkü gibi sevdiğimi göstermezmi.
zor elde edilen şeylerin kıymeti daha çok biliniyor bana göre.çünkü biz çok bekledik birimiz ç.kale de birimiz ist. bul da.allah herkese mutlu bir geçim versin .hiçmi kavga etmezsiniz diyen varsa tartışmalar evliliğin tuzu biberi.etmiyorum diyen yalan söyler.önemli olan dargınlığı uzatmamaktır

Son düzenleme:
sene 1989 ağüstos 14 ilk tanışmamız.bütün zorluklara rağmen 1995 in nisan 16 sında evlendik.aşkımızın sürdüğüne ikimizde inanıyoruz.çünkü,zor anlarımızda da iyi günümüzde de hep birbirimize destek oluyoruz.tanışma yıldönümlerinde o heyecanı tekrar yaşıyoruz.eşim bana ben seni çok zor elde ettim asla üzmem diyor inşallah öyle olur .eşim işten eve gelirken balkonda beklerim gördüğüm an içim cıızz ediyor buda onu hala ilk günkü gibi sevdiğimi göstermezmi.iki oğlum var.
zor elde edilen şeylerin kıymeti daha çok biliniyor bana göre.çünkü biz 6sene bekledik birimiz ç.kale de birimiz ist. bul da.allah herkese mutlu bir geçim versin .hiçmi kavga etmezsiniz diyen varsa tartışmalar evliliğin tuzu biberi.etmiyorum diyen yalan söyler.önemli olan dargınlığı uzatmamaktır

sonuna kadar mutlu olursunuz ınsanlahh

rauge ne aşk be..cok heyecanla okudum..
cnm cok hatalı yazmısım okuyabilmene sevindim... çocukluğumu paylaştığım adamla ömrümüde paylaşıyorum yavrumu da ve çok mutluyum sağolsun eşimin o heyecanı hiç bitmedi...allah tüm sevenleri kavuştursun...:nazar::Saruboceq:

2003 yılının ekim ya da kasım ayıydı sanırım.
üniversiteye yeni gitmiş bir çaylaktım. neyse okula alıştım ,arkadaşlar edindim..
bir gün derste arkalarda oturuyordum. yanımda bir arkadaşım bana bi çocuğu göstererek" bak şu çocuk benim kuzenime çok benziyor" dedi. ilk görüşte aşk mı desem, feci bi elektrik mi aldım desem? ne desem ki? o oldu işte...
o çocuğu kafama taktım. ne etsem de tanışsam diye düşünmeye başladım..
ama çocuk çok soğuk, selam vermiyo, kimseyle konuşmuyo..
bu hallerini gördükçe benim için daha gizemli biri oluyo..
neyse sonra 2004 ylına girdik hala hiç bi konuşma geçmedi aramızda..
mart gibi okullara staja gitmeye başladık ve aynı okuldaydık..
bi gün okul çıkışı yanımıza geldiler ve tanıştık en sonunda :sm_cool:
onlar evde kalıyolardı ve "bize gelin, yemek yiyelim " gibilerinden konuşmalar geçti..
ben de hinlik edip" evinizi bilmiyoruz.hem telefonlarımızda yok birbirimizde"dedim.
sonra teleini verdi ben de verdim. sonra çağrılar msjlar derken, nisan ayının3 ünde cesaretini toplayıp bana "kız arkadaşım olur musun" dedi :asigim:

ve şu anda 4,5 senemiz doldu ve ilk günden daha da çok seviyorum aşkımı...
onu tanıdıkça iyice aşık oldum...

şu an ayrıyız, o ankarada.. hem çalışıyo hem okuyo..
ancak okulu bitince evlenmeyi düşünüyoruz..
çok ama çok özlüyorum ama ne yapalım.. sabrediyoruz..
bu büyük aşkla her şeyin üstesinden geliriz a.s

bir gün aşık olursam ve mutlu bir şekilde sürdüğüne karar verirsem ; ılk yazacagım yer burası olacak...
konuyu baslatan arkadasıma ve hıkayelerını paylasana arkadaslarıma tesekkurler...
dua edın de şu bahtsız arkadasınızın da yüzü gülsün aşktan yana

bir gün aşık olursam ve mutlu bir şekilde sürdüğüne karar verirsem ; ılk yazacagım yer burası olacak...
konuyu baslatan arkadasıma ve hıkayelerını paylasana arkadaslarıma tesekkurler...
dua edın de şu bahtsız arkadasınızın da yüzü gülsün aşktan yana

inşallah canım.. karşına dilediğin gibi biri çıkar da buraya yazarsın...
biz de sana mutluluklar dileriza.s.

inşallah canım.. karşına dilediğin gibi biri çıkar da buraya yazarsın...
biz de sana mutluluklar dileriza.s.
çok sağol canım benım inşallahh inşallahhhhh:1hug::1hug:
Allah herkese hayırlı bir sevgi , hayırlı bir eş nasip etsin , içinden de bizea.s

çok güzel arkadaşlar hikayeleriniz...benim hikayem 8 yıllık anlat anlat bitmez ama hala onu çok seviyorum..herkeze mutluluklar..
sevmek ve sevilmek en güzel duygudur...

cnm cok hatalı yazmısım okuyabilmene sevindim... çocukluğumu paylaştığım adamla ömrümüde paylaşıyorum yavrumu da ve çok mutluyum sağolsun eşimin o heyecanı hiç bitmedi...allah tüm sevenleri kavuştursun...:nazar::Saruboceq:

amın amın
evlılerıde bır omur mutlu etsınnnnnnnnn

bizde aşkımla mayıs 2005 tanıştık onu ilk gördüğümde bu benim evleneceğim adam olacak demiştim.mart 2008de nişanlandık 2009 yazındada evlenicez inş.aşkımı çok seviyorum Allah gönlme göre verdi çok şanslıyım..(tabi oda şanslı)onu çok seviyorumhihoyyyt

15 Ağustos 2003 yılında başladık çıkmaya. Aynı işyerinde çalışıyorduk ve ben ona abi diyordum:) Bana aşık olduğunu söyledi ve başladık. Bende deli gibi aşık oldum ona:) Her geçen gün arttı aşkım. Bu şubatda kısmetse nişanlanacağız yaza da düğün inşallah. Hep diyorum Allah herkese bizimki gibi bir aşk versin diye:) Kızmayın kızlar ama inanın bu dünyadaki en mutlu aşkı yaşadığımı düşünüyorum. Nazar değmesin:))))

1977 yılında orta okul son sınıfta okurken sömestre tatilinde düğünde bayraktar idi ilk gördüğüm de..
o kadar yakışıklı idi ki..sürekli baktım..kim allahım bu diye..kadir inanırın genç iken çektiği filmlerdeki
hali gibiydi..takım elbiseli siyah saçlı hali her kızın dikkatini çekiyordu..sanki damat gibiydi..hemen
anneme sordum bu kim diye...meğer beraber okuduğum kız arkadaşımın üvey abisiymiş..yani
bu yakışıklı gençin annesi 9 aylık iken ayrılmış..sonra da kız arkadaşımın annesi ile evlenmiş babası..
anneannesi büyütmüş..plotonik aşktı benimkisi..sonra yaz tatilinde tekrar gördüm..önceleri
ona yaklaşmak için abi diyordum..o benim ilgimden anlamış herhalde ki kısa zaman sonra bana
bir mektupla duygularını anlattı..sevgisiz ortamda büyüdüğü için sevgisini pek göstermezdi..
liseyi bitirmemi bekledi ve evlendik...işte zor günlerin başlangıcı...

bundan 9 sene önce hiç düşünmediğim biri ile en yakın arkadaşım , dostum dediğim insan ile başladı aşkımız o askerde gitmeden 1 ay önce annesini kaybetmişti ve psikolojik olarak çok kötü bir durumda idi bende mektup , telefonla sürekli psikolojik olarak destek oluyordum ona aradan 5,6 ay geçmişti birgün beni aradı ve askerden bir arkadaşının geleceğini onunla görüşmemi istedi arkadaşı geldi onunla görüşmeye gittim bana bir mektup verdi mektubu okuduğumda şok oldum mektupta bana olan aşkı sevgisi yazıyordu eğer kabul etmezsem askerden dönmeyeceğini kendine zarar vereceğini yazmıştı arkadaşıda beni çok sevdiğini sürekli anlattığını vs... söyledi oan belkide onu kaybetme korkusu yada vicdan azabımı bilmiyorum kabul ettim sonra askerden geldi ona olmayacağını devam etmeyeceğini anlatmaya çalıştım 1 sene boyunca ama beni hep kendini öldürmekle tehdit etti sonra zamanla baktım bana olan sevgisi günden güne büyüyor , okadar ilgili ve şevkatliydiki bende arkadaşım dediğim insana aşık oldum aradan 4 sene geçti biz sürekli birlikteydik ve birbirimiz görmeden yapamıyorduk bu zaman içinde babasını ve abisini trafik kazasında kaybetti 3 kardeşi ile yapayanlız kaldı ben elimden geldiğince onların yanında oldum bu istemeye gelelim vs... dedi ama ailem kabul etmedi hatta duyduklarında kıyamet koptu bu kaçalım vs.. dedi ama yapamadım çünki ailemin tek çocuğu idim ve onlara bunu yapamazdım herşey güzellikle olsun istedim biraz zaman dedim bu sözde benim sevgimi ölçmek için gidip birini istedi ben yıkıldım tabi sonra bana gelip hata yaptım affet dedi yanımda kızı aradı ve olmaz bu iş bir anlık hata dedi birini çok seviyorum vs.. dedi kız ailesine söylemiş aile sen bizim kızımızla nasıl oynarsın diye bunu dövdü sonrada nikahlarını yaptılar nikahına gittim arkadaşlar yaşarken ölmek ne imiş ozaman anladım şimdi 4 sene geçti aradan ve o hala evli 1 tanede çocuğu var aşk ne ben bilmiyorum kusura bakmayın biraz uzattım herkese mutlu ve sevgi dolu bir yaşam diliyorum

27.01.2006 bir karlı günde bir akramazzın evinde gözgöze geldik ve ilk temel o akşam atıldı mutluluğumuza eşim beni 6 ay össye girmem için bekledi ben össye hazırlandığım için telefon kullanmıyordum beni bekledi ve sonunda görüşmeye başladık ilk zamalar sadece telde konuşuyorduk sonra ben işe girince ist. gelince yüzyüze görüşüyorduk sonra evlenmeye karar verdik babam ve annem şiddetle karşı çıktı sonra bi baktımki sevgilim kocam babamın ve annemin sevmediği o genç adamda babamın 3. oğlu olmuş.... allah kimseyi ailesiyle mutsuz etmesin benide...

ilk gördügümde eşimi bu demiştim başkası olamaz hayat herşeyi deyiştirdigi gibi onuda deyiştirdi şimdi oldu bi yaramaz

Back
X