ilk olarak onunla 14 kasım 2005 te bi arkadaş grubunda tanıstık.ben erkek arkadaşımdan yeni ayrılmıstım o da kız arkadaşından.üniversite 1.sınıftaydım onu bir kaç kez görmüstüm okulda ilk düsüncem"evleneceği kızın allah yardımcısı olsun"oldu çünkü biraz serseri görünüşe sahipti .ama okadar.sonra tanıstık,konstuk gelis amacını biliyordum ama hiç oralı olmadım sonra pisman oldum acaba açık bi kapı bıraksamıydım diye...ertesi gün yani 15 kasımda geldi ve beni okuldan aldı.çok sasırmıstım onu görünce anladım ondan çok etkilendiğimi ve hislerim karsılıklıydı.konustuk her şeyimizi anlattık birbirimize ve anlastık çıkma teklifi etmedi beklentilerini söyledi aynı sekilde bende ve anlastık.ve biz 1. haftamızı doldururken kendisiyle geleceği düsünüp düşünmediğimi sordu ben hayır dedim daha yeni çıkmaya baslamıştık.ama ben seninle evlenmek istiyorum dedi şaşırdım iyi düsün dedim.çok değil 4 gün sonra evlenme teklif etti ona aşık olmuştum ve kabul ettim meğerse beni okul da gördüğü ilk gün beğenmiş bana yaklasması biraz zaman almış çünkü dısardan çok sert görünen biriyimdir sonrası rüya gibiydi okulum bitince atamam yapıldı oda okulunu bitirmişti iş buldu 2007 temmuzda nişanlandık.kasım ayında askere gidicek nasipse 2010 da evlenicez ama içimde bi korku var kimseye diyemiyorum.ya dönemezse mahvolurum.onu eşi
m olarak görüyorum o da aynı şekilde ama iyi şeyler düşüneyim iyi şeyler olsun dimi...hani çoçukken hayal kurarız ya evleneceğim kişi söyle olsun diye ben nasıl bir kalple dilediysen,herhalde çok temiz bi kalple dilemiş olacağım ki tam anlamıyla hayalımde ki erkek aşkımmm sen git ve bana geri dön,sen döndüğünde ben bıraktığın yerde seni bekliyor olacağım çünkü seni çoook seviyorum...
m olarak görüyorum o da aynı şekilde ama iyi şeyler düşüneyim iyi şeyler olsun dimi...hani çoçukken hayal kurarız ya evleneceğim kişi söyle olsun diye ben nasıl bir kalple dilediysen,herhalde çok temiz bi kalple dilemiş olacağım ki tam anlamıyla hayalımde ki erkek aşkımmm sen git ve bana geri dön,sen döndüğünde ben bıraktığın yerde seni bekliyor olacağım çünkü seni çoook seviyorum...