zekı murenı getırecekmıs aplaaaaGelsin gelsin bir o eksikti, o da geldi mi tam olur
Ama Sayın Uzan dönerseniz yine konserler isteriz, bu sefer öyle belli yerlerde değil, konserler her sokakta olsun lütfen
Şarkı, türkü, oynama derken veririz oyumuzu size
Birde özel talebimdir, 3-5 yabancı şarkıcı getirin Shakira, Katy Perry falan tercihimizdir
Gelsin tabi adam en azından dürüst ne olduğunu saklamıyor bazıları gibiEki Görüntüle 1556435
Cok hosuma gitti
Ah yılmaz ah özledim seni valla
Eki Görüntüle 1556435
Cok hosuma gitti
Ay nesini özledin bibiAh yılmaz ah özledim seni valla
Hemşeriyiz ya belki ondan özlemişimdirAy nesini özledin bibiadam bir Merhaba diyecek, araya 2 dizi 5 reklam arası sığdıyorsun anca çıkıyor laf ağzından
Bende hemşehri istiyorumHemşeriyiz ya belki ondan özlemişimdirhoş biri daha hemşerim hep bu hemşolardan çekiyoruz yaw
zekı murenı getırecekmıs aplaaaa
Ah yılmaz ah özledim seni valla
Abow Allah yazdıysa bozsunKoalisyonlarin bir numaralı adamı Mesut Yılmaz, Türkiye'nin şu anda ona çok ihtiyaci var
Mune cim en son konusmak icin ders almisti mesut yilmaz :) biraz hizlanmistiAy nesini özledin bibiadam bir Merhaba diyecek, araya 2 dizi 5 reklam arası sığdıyorsun anca çıkıyor laf ağzından
Zeki müren bizi görücekse büyük sıktıntı müdürümBende hemşehri istiyorumyok mu bir babayiğit, hemşehrim diyeyim bağrıma basıp oy vereyim, lider seçeyim kendime
Zeki Müren'de bizi görecek miymişgörmezse oyumu vermem, oy benim değil mi vermem
Bence deAbow Allah yazdıysa bozsun
Eki Görüntüle 1556435
Cok hosuma gitti
Bence devalla hepsi teker teker çıkarsa ne yaparız, Uzan, Yılmaz
Mesut Yılmaz'ı duyan Tansu hanımda çıkar mı dersiniz
Tansu hanım Sivas'ta mitingde:- Bu bacınız sizi il yapsın mııı
Sevgili Zeytinburunlularrrrrrrr
Bu hükümet açıkça bir halüsü... hasülü... halasü... hasüsü...
Ay gece gece iyi güldüm zeytinburunlularBence devalla hepsi teker teker çıkarsa ne yaparız, Uzan, Yılmaz
Mesut Yılmaz'ı duyan Tansu hanımda çıkar mı dersiniz
Tansu hanım Sivas'ta mitingde:- Bu bacınız sizi il yapsın mııı
Sevgili Zeytinburunlularrrrrrrr
Bu hükümet açıkça bir halüsü... hasülü... halasü... hasüsü...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?