Bu ulkede yasli ve engelli maasi 1976'da verilmeye basladi, AKP zamaninda degil. 2002 senesinden 2013 senesine kadar enflasyon bahanesiyle fazla bir artis yapilmadi, 2013 senesindeki duzenleme ile goze batti, hepsi bu. Gene de Sosyal guvenligin varsa, ya da hane geliri adam basi 286 YTL yi geciyorsa yasliya baglanan aylik 145 YTLyi, ya da engelliye baglanan 291 YTLyi alamazsin. Uc kisilik haneye giren para 856 YTLyi gecmeyecek ve sigortali bir isi de olmayacak ki engelli maasi alabilesin. Yani surunmelerden surunme begen.. Turk halkina bunu mu layik gordun de mizildaniyorsun "NANKORLER!" diye?Kaynak da hürriyet..
Çok manidar, bence hükümet böyle beklesin
hatta saçma sapan bir koalisyon olsun
hatta engelli çocuğu olana verilen para geri alınsın
hatta yaşlısi olana verilen geri alınsın
Hatta bizim dönem bilir ki,ders kitapları patır patır aransin bedava olmasın ve bizde olduğu gibi hoca derse almasin
hatta marmaray dursun
birçok metro dursun
kısacası uzuncasi diyemiyorum çünkü hizmet çok akp öncesine dönsün ülke.
Herkesle masallah akıllı tel i o su bu su herşey var bizim için waikiki bile marka olduğu donemler gelsin
zamanın hastalığı NANKÖRLÜK.
HERKESİN HERŞEYİ VAR AMA ŞÜKÜR YOK.
o yüzden ülke önceye donsun tüm imkansızliklarla ama..
Vergi veriyorum deme baban da deden de hep verdi kardesim.bi proje başlanır yıllarca sürer de sürerdi
bu millete su bile çok!
Haklisin arkadaşım.Kaynak da hürriyet..
Hatta bizim dönem bilir ki,ders kitapları patır patır aransin bedava olmasın ve bizde olduğu gibi hoca derse almasin
hatta marmaray dursun
birçok metro dursun
Herkesle masallah akıllı tel i o su bu su herşey var bizim için waikiki bile marka olduğu donemler gelsin
Vergi veriyorum deme baban da deden de hep verdi kardesim.bi proje başlanır yıllarca sürer de sürerdi
bu millete su bile çok!
Kaynak da hürriyet..
hatta marmaray dursun
birçok metro dursun
bu millete su bile çok!
Kaynak da hürriyet..
hatta marmaray dursun
birçok metro dursun
bu millete su bile çok!
Haklisin arkadaşım.
Avm ler dolup taşıyor, sokaklar araba kaynıyor, her geçen gün yeni bir avm yapılıyor; ama insanlara sor, herkes aç! Cumhuriyet tarihinden beri ayni olan yollar son 13 yıldır yapıldı. Cumhuriyet tarihinden beri ayni olan tren yolları ilk kez ak parti iktidarı döneminde yenilendi. Hızlı trenler yapıldı, daha da yapılacak. Birçok şehire havaalanı yapıldı. Ama, insanlara sorsan bunları zaten yapması gerekiyordu!!! Öyleyse bundan öncekiler niye yapmadı kardeşim? Eskiden imfden para dilenci biz, şimdi dev projelere imza atan bi ülke olduk. 3.köprü, 3.havaalanı ve Kanal istanbul... ozellikle de Avrupanın tekerine çomak sokacak olan, 3.havaalanı ve Kanal istanbul idi... tabi insanlar bunlari görmek istemiyorlar. Yolsuzluk YALANINA inanmak istiyorlar. Türkiyede zaten iyi bir hükümet kurulduğunda, insanlar da onu desteklediginde hep yolsuzlukla suçlanir, bu yeni bişey değil.... Necmettin Erbakan hocaya da aynı iftirayi atmislardi. Esas yolsuzlarin, krizlere sebep olanlar olduğunu biliyoruz biz, esas yolsuzların bankaların battığı dönemde başta olanlar olduğunu biliyoruz...
avm lerde otopark da arabanı park edecek ,yemek katında oturacak yer bulamıyorsun
nasıl bu millet aç onu anlayamıyorum
Ben herzaman avm ye giden biri değilim
bize uzak olduğu için herzaman tercih etmiyorum
Ama gittiğimizde de yer bulamıyoruz yani
çocuklar acıkıyor yer bulamadığımız eve döndüğümüz çok oldu
yemek yiyecek yer bulamayıp eve döndünüz ha vay anasınıavm lerde otopark da arabanı park edecek ,yemek katında oturacak yer bulamıyorsun
avm lerde otopark da arabanı park edecek ,yemek katında oturacak yer bulamıyorsun
Ankaranın en fakir semtlerinden birinde oturuyorum, marketlerde kuyruk eksik olmuyor. Çılgın gibi alışveriş yapıyolar ellerinde iphonelar samsunglar tabletler bilmem neler. Yol boydan boyu arabayla dolu. Sokakta gördüğüm her 3kişiden 2sinin elinde alışveriş poşeti var. Sorsak açlar devlet bahmiyyyyyavm lerde otopark da arabanı park edecek ,yemek katında oturacak yer bulamıyorsun
belkide o resimler akp tekbaşına iktidarı kaybettiğinde çekilmiştir,halk sefil duruma düştüAnkaranın en fakir semtlerinden birinde oturuyorum, marketlerde kuyruk eksik olmuyor. Çılgın gibi alışveriş yapıyolar ellerinde iphonelar samsunglar tabletler bilmem neler. Yol boydan boyu arabayla dolu. Sokakta gördüğüm her 3kişiden 2sinin elinde alışveriş poşeti var. Sorsak açlar devlet bahmiyyyyy
Haklisin arkadaşım.
Avm ler dolup taşıyor, sokaklar araba kaynıyor, her geçen gün yeni bir avm yapılıyor; ama insanlara sor, herkes aç! Cumhuriyet tarihinden beri ayni olan yollar son 13 yıldır yapıldı. Cumhuriyet tarihinden beri ayni olan tren yolları ilk kez ak parti iktidarı döneminde yenilendi. Hızlı trenler yapıldı, daha da yapılacak. Birçok şehire havaalanı yapıldı. Ama, insanlara sorsan bunları zaten yapması gerekiyordu!!! Öyleyse bundan öncekiler niye yapmadı kardeşim? Eskiden imfden para dilenci biz, şimdi dev projelere imza atan bi ülke olduk. 3.köprü, 3.havaalanı ve Kanal istanbul... ozellikle de Avrupanın tekerine çomak sokacak olan, 3.havaalanı ve Kanal istanbul idi... tabi insanlar bunlari görmek istemiyorlar. Yolsuzluk YALANINA inanmak istiyorlar. Türkiyede zaten iyi bir hükümet kurulduğunda, insanlar da onu desteklediginde hep yolsuzlukla suçlanir, bu yeni bişey değil.... Necmettin Erbakan hocaya da aynı iftirayi atmislardi. Esas yolsuzlarin, krizlere sebep olanlar olduğunu biliyoruz biz, esas yolsuzların bankaların battığı dönemde başta olanlar olduğunu biliyoruz...
Ne resmi? Ben hergün gördüğüm şeyi yazdımbelkide o resimler akp tekbaşına iktidarı kaybettiğinde çekilmiştir,halk sefil duruma düştü
size tavsiyem kalan yiyeceğiniz olursa ayrı olarak temiz poşette çöpün kenarına koyun,geçtiğimiz hahta 5 tane patates yeşerdi hasta olduğumdan yapma fırsatı bulamadım ,temiz poşete koydum bakkala giderken çöpün yanına bıraktım 5 dakika sonra poşet köylü kadınlardan birinin elindeydi,halkın köylüsünün geldiği nokta!Ne resmi? Ben hergün gördüğüm şeyi yazdım
Hangi şehirde yaşıyorsunuz cidden merak ettiğimden soruyorum. Burda kendimden başka fakir göremiyorum vallahi... Bir de yaşadığım ilçenin neredeyse tamamı köylü. (Biz de dahil) bu arada geçmiş olsunsize tavsiyem kalan yiyeceğiniz olursa ayrı olarak temiz poşette çöpün kenarına koyun,geçtiğimiz hahta 5 tane patates yeşerdi hasta olduğumdan yapma fırsatı bulamadım ,temiz poşete koydum bakkala giderken çöpün yanına bıraktım 5 dakika sonra poşet köylü kadınlardan birinin elindeydi,halkın köylüsünün geldiği nokta!
bakın egede bir kasabadayım,benim her gün gördüğüm bu manzaralar,bizler ne verebilirizki,çocuklar el arabalarında pislik içinde sanırım bağışıklık kazanmışlar,ve ben bu hükümetten önce 13 sene önce bu insanlar bundan farklıydı diyemiyorum yukarıda allah var çünki,ama siz aç yok diyebiliyorsunuzHangi şehirde yaşıyorsunuz cidden merak ettiğimden soruyorum. Burda kendimden başka fakir göremiyorum vallahi... Bir de yaşadığım ilçenin neredeyse tamamı köylü. (Biz de dahil) bu arada geçmiş olsun
Çok muhalif hareketler bunlarAnneler Günü'nde çöpte ekmek arayan anne
dar gelirlinin avm de ne işi var aç lar çöp kenarlarında dolaşır oralara bakın avm nin kapısından giremezler,muhalifle ne ilgisi var parti tutmuyorum babamın oğlu değiller hak gerçeği neyse onu yazarımÇok muhalif hareketler bunlar
Hep aynı böyle 3-5 fotoğrafla provakatif mağdur edebiyatı
Bacım ben fakirliğin ne olduğunu çok iyi bilirim merak etme
Fakir yok demiyorum ben zaten
Ama Avm lerin yemek katlarını dolduran kişiler hep orta gelirli insanlar
Zengin tabakanın gittiği birkaç avm belli zaten onun dışındaki avm leri hep orta direk dolduruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?