Maaş konisi evet şu anda düşük. Aslında çok duusk de degil ama öğretmenlikte kazandığına aynı .Ozel universitede sinifin hic sansi yok maasi da cok dusuk. Bence ozel universiteyi hic dusunme bile
Teşekkür ederim :)Sinifcilara boş gün veremiyorlar heralde onu idarecinle konus istersen. Hayirlisi olsun hakkinda canim :)
Valla özel olması benim de en çok kafamı karıştıran seyOzelde ar gor olmak icin devlette ogretmenlk birakilir mi yahu aklinjzj mi kacirdiniz?? Ozelde ar gor garantisi vs olmayan maasi asiri dusuk bir pozisyon. Bin ile 1500 arasi verir butun isleri size yuklerler.devlet olsa artisi eksisinj tartisalim ama ozelde olunca dusunmeye bile gerek yok. Mis gibi garanti isiniz var.
Konuyu nasıl nereye çeksem diye yorum yapmışsınız. Bir işe baskıdansam evet her yönden düşünmem lazım.Evlenitsem nasıl olur çocuğum olurda nasıl olur? Idealim ya da çalışma hirsim olmasa universit3yi 2. Olarak bitirip ilk yılında atanıp hem de aynı zamanda yüksek lisansa başlamazdım.Calisma hırsı olmayan insan nasıl yds den 80 üzeri alsın alesten 85 üzeri alsın.Lutfen sadece eleştirmek için yorum yapmayın burası çoğu insana yüz yüze soyleyemedigimiz ama burada tanımladığımız için çok daha rahat konsutigmuz bir forum sitesi.Tabi ki her şeyi sorucam
Evet çok değişmiş. Üniversitedeki hocam da söyledi bunuAkademisyenlik de rahat diye duymuştum ama ilerde kadro bulamazsan doktoradan sonra açıkta kalıyosun yeni düzenleme ile
Her işin kendine göre vardır zorlukları. Ben kendi yaşadığımı anlatayım. Eşim de ben de akademisyeniz. Aynı okuldan mezunuz ama ben başka bir üniversitede görevliyim. Bu nedenle 5 yıl git gel yaptım 2 il arası, sonra çocuğumuz oldu aylıksız izne ayrıldım. çünkü AKADEMİSYENLİKTE EŞ DURUMUNDAN TAYİN YOK. Ama asıl mesele neden üniversiteye geçmek istiyorsunuz? Alanınızla ilgili bilimsel çalışmalar yapmak, kendinizi geliştirmek içinse olabilir. Para içinse özel üniveristeler iliğiniz sömürür 2 kuruşa..Kızlar merhaba.Sizlerden fikir almak istiyorum. Özel bir üniversiteye başvuru yapmıştım kabul oldu gibi şimdilik.Ozel olması kafamı karıştırıyor biraz.Yuksek lisansı tamamlamadim.Ales ve dil puan şartı var di üniversitenin. Ileride sorun olur mu ? Tabiki yüksek lisansı tamamlicam ama şu anda lisans mezunu olarak başlamış olacağım.
Çevremden ,en çok da ailemden hiç olumlu tepkiler almadım.Ilerde aile hayatı olunca zorlanirsin,şu anki mesleğin zaten guzel( öğretmenin) , çocuğun olunca en rahatı öğretmenlik. Akademisyen olursa ne çocuğuma ne eşinle ilgilenirsin vs.gibi.
Akademisyen arkadaşlar ya da tanıdığı eşi dostu akademisyen arkadaşlara danışmak istiyorum hayatları nasıl? Özel üniversite olması beraberinde ne gibi zorluklar getirir ,yüksek lisansı başladıktan sonra tamamlaesam ne gibi zoruluklarla karsilacagim?, Yardımcı olur misiniz kızlar . Iyi bayramlar herkese
Üniversite istanbulda. Cok köklu oldugu soylenemez 2008 de kurulmus.Ogrenciler çok zorlar ya haklisiniz ben öğrenci kısmindan çok farklı yönlerini düşünmüştüm. iyi oldu yazdığınız farklı bir bakış acisiNilsu ben de özel üniversiteden kabul aldığım halde gitmedim. Sebebini söyleyeyim; birincisi benim kabul aldığım üniversite liseden bozma bir üniversiteydi. Seninki nasıl? İkincisi çakılı kadro oluyor onlar. Üniversite nerede? Büyük şehir ise masrafları karşılamaz verdikleri para. Üçüncüsü istifa ettin diyelim geri dönüş var ama kadro dolu olduğu için çok çok çok zor. Dördüncüsü eğer gerçekten iyi bir üniversite değilse öğrenciler hem başarısız hem şımarık olur. Senin maaşını ben veriyorum dese ne olacak? Ne diyeceksin? Biraz sık dişini geçeceksen devlete yada cidden kaliteli bir vakıf üniversitesine geç.
Üniversitenin taban puanlarına bakın mesela. Düşüktür muhtemelen. Akademisyenlik iyi öğrenciler olduğunda zevkli.Üniversite istanbulda. Cok köklu oldugu soylenemez 2008 de kurulmus.Ogrenciler çok zorlar ya haklisiniz ben öğrenci kısmindan çok farklı yönlerini düşünmüştüm. iyi oldu yazdığınız farklı bir bakış acisi
Haklısınız teşekkür ederim bakicamÜniversitenin taban puanlarına bakın mesela. Düşüktür muhtemelen. Akademisyenlik iyi öğrenciler olduğunda zevkli.
Tamam cnm şimdi gördüm ordan yaziyimSize mesaj attım ama görmediniz sanırım buradan yazayım dedim
İlk yılınızda atanmışsınız. Tebrikler öncelikle
Kpssye nasıl çalıştınız gittiğiniz bir dersane var mıydı?
Bu sana bağlı canım bence alanında ne kadr çalışıp ne kadr bişeyler üretmek istemenle alakalı. Benm eşim olcak daha olmadı:) şmdi doktorasını yapıyor. Ama mesela onun kendince projeleri hedefleri var bilimsel alanda. Ama sadece derslere gir çık da yapılabilir. Sende zorlandğn yerde o standartta kalabilirsin. Yoksa bunun en üst sınırına çıkaym dersen evet kendini ona adaman lazım:)Kızlar merhaba.Sizlerden fikir almak istiyorum. Özel bir üniversiteye başvuru yapmıştım kabul oldu gibi şimdilik.Ozel olması kafamı karıştırıyor biraz.Yuksek lisansı tamamlamadim.Ales ve dil puan şartı var di üniversitenin. Ileride sorun olur mu ? Tabiki yüksek lisansı tamamlicam ama şu anda lisans mezunu olarak başlamış olacağım.
Çevremden ,en çok da ailemden hiç olumlu tepkiler almadım.Ilerde aile hayatı olunca zorlanirsin,şu anki mesleğin zaten guzel( öğretmenin) , çocuğun olunca en rahatı öğretmenlik. Akademisyen olursa ne çocuğuma ne eşinle ilgilenirsin vs.gibi.
Akademisyen arkadaşlar ya da tanıdığı eşi dostu akademisyen arkadaşlara danışmak istiyorum hayatları nasıl? Özel üniversite olması beraberinde ne gibi zorluklar getirir ,yüksek lisansı başladıktan sonra tamamlaesam ne gibi zoruluklarla karsilacagim?, Yardımcı olur misiniz kızlar . Iyi bayramlar herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?