Buraya çok kez başlık açtım ve iki gün sonra eskiye döndüm hep içimdeki gayretten bahsettim ve sonunda hep laftaymış dedim. Şimdi kendimi kasmadan önüme süre koymadan elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım. Bilirsiniz ki biz kilo sorunu olanlar sürekli bi araştırma içindeyiz diyet lisleteri şu diyet en kısa çözüm bu böyle vs vs vs. Ama unuttuğumuz bir şey var o diyet listeleri tek başlarına işe yarasalardı kilolu insan diye bir şey kalmazdı! Düşünsenize tüm hayatınızı bu listelere uyarak geçirdiğinizi? Önemli olan insanın kendi hayatına bunları uygulayabilmesi. Kendimden örnek veriyorum 3 ay gibi bir sürede zayıfladım sonra ne oldu döndüm o eski yiyeceklere hoop iki katına cıktım hayatımda ilk defa 75 kiloyu gördüm! Ama şimdi hiç kasmadan yemeğimide yiyorum tabi eskisi kadar yağlı tuzlu şekerli değil. ama doyduğumu hissettiğim an bırakıyorum. Ne değil ne kadar yediğiniz en önemli etken!
Gelelim benim yolculuğuma ayın 2 sinde diyet değil aslında sağlıklı yaşam projeme başladım :) ara öğünlerimi ekledim fakat öğrenci olduğum için üstelik ikinci öğretim bana uymayacak saat 8 de kahvaltı 10 da ara öğün gibi bir şey yapmıyorum. Yani normal diyet listelerinde ki 3 ana 3 ara öğün bende 2 ana 2 ara öğün şeklinde :) Yürüyüşlerime başladım fakat bir gün yine internette arayış içindeyken bir egzersiz programıyla karşılaştım ve bu beni büyüledi! P90x o nasıl muazzam bir şeydir! Bugün programda 3. günüm. Ben hayatımda bu kadar canımı acıtan bir program görmedim! Nasılda miskinliğe alıştırmışım kaslarımı çalışmaya başlayınca hepsi sızlanmaya başladı :) Programı Türkçe olarak düzenleyenler satışa sunan bir site var ama ben öğrenci olduğum için bu yolu değilde torrent olarak programı indirdim ve içinde uymam gereken Lean programını tercih ettim yani yağ yakıcı yönü fazla olan. Sizlerde youtube ''p90x result'' yazıp arattırdığınız da insanların neler yapabildiğini ve sizinde yapabileceğinizi göreceksiniz. :)
02.12.13 --> 76
10.12.13 --> 72,1
20.12.13 --> 69,8
30.12.13 --> 68,5
10.01.14 --> 67,5
20.01.14 --> 66,5
30.01.14 --> 65
tarihleri malese sık girmediğim için atladım güncel kilom 58 ve son 3 hedefım var zaman sıkıntım yok
1. Hedef--> 56
2. Hedef--> 54
3. Hedef--> 52
BAŞARACAĞIMA İNANIYORUM :)