Canımm sağolll.. :) Biraz daha zorlayacağım bakalım gidebildiği yere kadar hayalim hep 56 ama bakalım olur inşşş
Canım kesinlikle tavsiye ediyorum 1 saat olduğu için başta yorulabilir ve sıkılabilirsin ama süper bir şey alternatif olarak t25 ide araştırabilirsin benim p90x yolculuğum bitti programı tamamlayamadım bi süre sonra sıkıldım çünkü şimdi jillian michaels 30 day shred ve t25 i bir arada götürüyorum.. Kas yapma düşüncesinden sakın korkma çünkü o sanıldığı kadar kolay bir şey değil yani onu yapabilmek büyük emek istiyor bu yapılanlarla olmaz tabii ki yağ oranın azalıp kas oranın artacak ama o akla gelen görüntü gibi itici değil ben 7 aydır bazı dönemler ara vermiş olsamda sadece sıktığım zaman kol kaslarım belirgin sen düşün :)) mutlaka başla çok etkisini görürsün :)Ya tebrik ederim süper süper süper :)
Ben de diyet yapıyorum ama spor da yapmak istiyorum. Amacım kilo vermek kas yapmak değil. P90x lean önerir misin biraz bahseder misin :)
çok teşekkür ederim :) önerebileceğim seyler hali hazırda olan diyet listelerine pek takılma sen kendı yasamına uygun kendı lıstenı hazırla ve hayatına kesınlıkle sporu kat her seyın degıstıgını kısa zamanda sende farkedeceksın :)Maşallah ya çok güzel kilo vermişsin. Ne önerirsin, tavsiyelerini esirgeme gerçekten çok beğendim fotoğraflarını da canım (maşallah) yani değişim muhteşem! Tarzın da çok hoşmuş. İnsan zayıflayınca daha güzel, istediklerini giyebiliyor.
rica ederim ben de teşekkür ederim :)çok teşekkür ederim :) önerebileceğim seyler hali hazırda olan diyet listelerine pek takılma sen kendı yasamına uygun kendı lıstenı hazırla ve hayatına kesınlıkle sporu kat her seyın degıstıgını kısa zamanda sende farkedeceksın :)
Çooookk teşekkür ederimmmm :)yepyeni bi sen yaratmışsın ve tek kelimeyle harika olmuşsun tatlım nazar değmesinnn
Aslında her zaman istediğim hayalimde ki kilo 52 ama acelem yok yavaş yavaş 3 ay kilomu korumuştum 63-64 dönemlerim sanırım 55-54 u gördukten sonra yıne korumaya gecıp sonra devam edıcem :)Tebrikler, çok güzel zayıflamışsınız okudum biraz da, maaşallah, başarılarınızın devamını dilerim, çok az kalmış artık galiba, bundan sonrası koruma
p90x artık yapmıyorum bir süre sonra sıkıldıgım ve alternatif programlar buldugum için. Ama müthiş faydasını gördüm tabii.. ben lean programını yapıyordum her gün yapman gereken videolar takvimde yazıyor zaten, lean daha cok bayanlar için önerilen cardio ağırlıklı yağ yakımı vs acısından iyi diye biliyorum.. p90x3 cıktı birde videolar yarım saat ama azla yorucu :)Canım bu p90x in takvimi vardı bir.
Onu nasıl yapıyorsun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?