bu egzersiz programını bende istiyorum ama nasıl indirdiğini hala anlamış değilim
rica etsem nasıl yaptığını anlatırmısın?? tek tek değilk sen blok bir program indirmişsin ben aradığımda tek çıkıyor ??
canımm sen nezmandır yapiosun ve nekdar verdin kç kg dinki :) boy kaç senin çok soru öz cevap :)
canımm sen nezmandır yapiosun ve nekdar verdin kç kg dinki :) boy kaç senin çok soru öz cevap :)
ya canım tebrik ederim güzel kilo vermişsin ben de spora başlamak istiyorum da link bulamadım bana rica etsem link atabilir misin torrent için. özel mesaj atamıyorum dolmadı daha kotam:)
ilgimi çekti günlüğünresimler falan da ekliyosun daha hoş gözüküyo
istikrarlısın ne güzel..benim de 19. günüm bende öyle gidiyorum bakalım
inşallah istediğimiz kiloya ineriz
Hakikaten azimli gidiyorsun. Ben de bayıldım bu azmine. Ama yediklerin benim gözüme çok az geldi. Bunlarla dayanabilmen de çok başarılı bence..
:)))
Yaşım 22 Boyum 1,63/64 arası :) 75,6 dım Ayın 2 sinde yemek alışkanlığımı değiştirdim 6 sında sporuda ekledim. 10 günde bir tartılıyorum 20 sinde 69,8 dim. Yarın tartı günü bakalım sonuç ne olacak :) 1 ay olacak yapalı. Ama spor çok etkiledi yani baya farkettirdi sıkılaştım fazlasıyla
Kısa zamanda çok güzel bi sonuç olmuş :) Gerçi dikkat ettim de sadece spor değil yemekler de çok dikkatle seçilmiş.
Hala devam ediyorsunuz sanırım?
Evet 56 yı görene kadar devam ondan sonrası bu alışkanlığa da devam inş :)
İki egzersiz üst üste zor gelmiyor mu ya hem de bu kadar az yemekle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?