Babam bu zamana kadar babalık yapmadı. Kirayı ödedi sadece.Dayak atmadı hiç bize. Ama laflarıyla dövdü. Defalarca annemi aldattı. Hakaret şiddet.Şuan bi kadın için terk etti annemi. Kadın hamile.Ben yeni evlendim. Mesela İnternete foto atıyorum falan.Halam babana bakmamak için başka tarafa kafanı çevirmişsin, sen anne ol göreyim nasıl evlat yetiştircen. Gönderilirime beni suçlayan şeyler yazıyor. Evlat babaya bakar. Kıyafetlerini yıkar falan. Babamın bayramda bile elini öpmezdik.3kardeşiz. Kendinden öyle bir soguttu ki. Şimdi o kadının 2 kızına öyle babalık yapıyor ki. Halam falanda bana düşman. Çünkü babamı küçüklükten beri sevmiyorum. Yoldan gecen insanla evlendirmeye calıstı. Üniversite kazandım, göndermedi.Sizden bir bk olmaz, ben olmasam kötü yola düşersiniz derdi. Gelinine ve ogluna melek gibi davranır. Ama kız çocuklarını kocaya gidecek diye ayırır.
Diger akrabaları ise hep mutsuz olmamızı istiyorlar.Nikahta babama amcam bana takı takmayacagını, benim hak etmediğimi, başımızda Babam yok diye takının geri gelmiyecegini söylemiş.Takı zamanı baba tarafı ortadan kayboldu. Ki aşırı pinti insanlar zaten normal. Ama ben evden çıkarken yengem eşimden para istedi. Arabanın önünü kesip para istediler. Az para verdi eşim diye sinirlendiler. Etrafımdaki tüm akraba dediklerim böyle.Sadece moral bozuyorlar. Uzak duruyorum. Ama hepsi kocaya gitti şımardı falan diyor