Akbabalar

Babam bu zamana kadar babalık yapmadı. Kirayı ödedi sadece.Dayak atmadı hiç bize. Ama laflarıyla dövdü. Defalarca annemi aldattı. Hakaret şiddet.Şuan bi kadın için terk etti annemi. Kadın hamile.Ben yeni evlendim. Mesela İnternete foto atıyorum falan.Halam babana bakmamak için başka tarafa kafanı çevirmişsin, sen anne ol göreyim nasıl evlat yetiştircen. Gönderilirime beni suçlayan şeyler yazıyor. Evlat babaya bakar. Kıyafetlerini yıkar falan. Babamın bayramda bile elini öpmezdik.3kardeşiz. Kendinden öyle bir soguttu ki. Şimdi o kadının 2 kızına öyle babalık yapıyor ki. Halam falanda bana düşman. Çünkü babamı küçüklükten beri sevmiyorum. Yoldan gecen insanla evlendirmeye calıstı. Üniversite kazandım, göndermedi.Sizden bir bk olmaz, ben olmasam kötü yola düşersiniz derdi. Gelinine ve ogluna melek gibi davranır. Ama kız çocuklarını kocaya gidecek diye ayırır.
Diger akrabaları ise hep mutsuz olmamızı istiyorlar.Nikahta babama amcam bana takı takmayacagını, benim hak etmediğimi, başımızda Babam yok diye takının geri gelmiyecegini söylemiş.Takı zamanı baba tarafı ortadan kayboldu. Ki aşırı pinti insanlar zaten normal. Ama ben evden çıkarken yengem eşimden para istedi. Arabanın önünü kesip para istediler. Az para verdi eşim diye sinirlendiler. Etrafımdaki tüm akraba dediklerim böyle.Sadece moral bozuyorlar. Uzak duruyorum. Ama hepsi kocaya gitti şımardı falan diyor
Uzak dur boşver uzaklaştıkca uzaklaş bir söylerler iki söylerler yok olur giderler mutluluğun ile hepsini çatlat geç 🤗

Babam bu zamana kadar babalık yapmadı. Kirayı ödedi sadece.Dayak atmadı hiç bize. Ama laflarıyla dövdü. Defalarca annemi aldattı. Hakaret şiddet.Şuan bi kadın için terk etti annemi. Kadın hamile.Ben yeni evlendim. Mesela İnternete foto atıyorum falan.Halam babana bakmamak için başka tarafa kafanı çevirmişsin, sen anne ol göreyim nasıl evlat yetiştircen. Gönderilirime beni suçlayan şeyler yazıyor. Evlat babaya bakar. Kıyafetlerini yıkar falan. Babamın bayramda bile elini öpmezdik.3kardeşiz. Kendinden öyle bir soguttu ki. Şimdi o kadının 2 kızına öyle babalık yapıyor ki. Halam falanda bana düşman. Çünkü babamı küçüklükten beri sevmiyorum. Yoldan gecen insanla evlendirmeye calıstı. Üniversite kazandım, göndermedi.Sizden bir bk olmaz, ben olmasam kötü yola düşersiniz derdi. Gelinine ve ogluna melek gibi davranır. Ama kız çocuklarını kocaya gidecek diye ayırır.
Diger akrabaları ise hep mutsuz olmamızı istiyorlar.Nikahta babama amcam bana takı takmayacagını, benim hak etmediğimi, başımızda Babam yok diye takının geri gelmiyecegini söylemiş.Takı zamanı baba tarafı ortadan kayboldu. Ki aşırı pinti insanlar zaten normal. Ama ben evden çıkarken yengem eşimden para istedi. Arabanın önünü kesip para istediler. Az para verdi eşim diye sinirlendiler. Etrafımdaki tüm akraba dediklerim böyle.Sadece moral bozuyorlar. Uzak duruyorum. Ama hepsi kocaya gitti şımardı falan diyor
Halanız karşı tarafın hamile olduğunu biliyor mu hayır yani kardeşi eşini aldatmış başka bir kadın hamile aklım almadı nasıl böyle yazabiliyor.

Size yazı yazıncaya kadar kardeşiyle konuşup ona kızıp bagırsa ya.

Onlar arkamdan konusuyor. Kulagıma geliyor. Ya da wp a durum atıyor. Halamı engelledım faceden mesela
Bunun çözümü laf taşıyanların da haddini bildirmek. Çünkü bir şekilde sizi dedikodu malzemesi yapıp üzerinizden beslenmeye çalışıyor insanlar. Yapmayın, onlar yapmak istese de siz malzeme vermeyin.

İlgilenmeyin yeter.

sıze bu kadar sey yapan ınsanlarla gorusme ıstegınız neden
sızın kendınızle bır sorununuz bır zorunuz var ve kedınızı o tarafla cezalandırıyor gıbısınız
kımse sılah zoruyla gorusturmuyor o tarafla
nıye eklıler sızde
cıkarın lısteden engelleyın
telefondanda engelleyın
gorusmeyın ?

Halanız karşı tarafın hamile olduğunu biliyor mu hayır yani kardeşi eşini aldatmış başka bir kadın hamile aklım almadı nasıl böyle yazabiliyor.

Size yazı yazıncaya kadar kardeşiyle konuşup ona kızıp bagırsa ya.
Biliyor ve babama bırsey demiyor. Ona göre melek babam.biz evlatlık yapmadık ve annem kadınlık yapmadı. Bız suçluyuz herkese göre.Babamla annem bosandı. Babam o kadına nıkah yapacak. Anneme bugün ocak ayından sonra kadını atcam başımdan, geri gelcem demiş. Degişik bir ailem var. Babamla halamla amcamlarla falan görüşmüyorum

Offfff sen onları bu kadar taktıkça daha çok konu açarsın buraya. Engelle yahu onların senin hayatın hakkında yorum yapması, sana şımardı demeleri senin için toz kadar bile önem arzetmemeli. Yepyeni bir hayata başladın yok et artık şunları da enerjilerini de üstünden.
Hıc bırıyle gorusmuyorum. Kardesıme söyluyor lar o da gelıp bana söyluyor

sıze bu kadar sey yapan ınsanlarla gorusme ıstegınız neden
sızın kendınızle bır sorununuz bır zorunuz var ve kedınızı o tarafla cezalandırıyor gıbısınız
kımse sılah zoruyla gorusturmuyor o tarafla
nıye eklıler sızde
cıkarın lısteden engelleyın
telefondanda engelleyın
gorusmeyın ?
Şuan hepsini engelledim. Ekli olmayı bile hak etmıyorlar

Hıc bırıyle gorusmuyorum. Kardesıme söyluyor lar o da gelıp bana söyluyor
kardesınıze bana onların lafını etme duymak ıstemıyorum ben o tarafı tanımıyorum dersınız bırdaha sıze bu tarz bırsey soyleyemez o zaman
kardesınızın orda onların agzının payını verıp sıze yansıtmaması gerekırdı

Hic ciddiye almayin. Herkes hayirsiz akrabasini birilerine kakalamaya calisiyor. Bakti anneniz kendini kurtariyor bu sefer size ssardi. Aslinda acik acik altina yazmak lazim: Ona yanin gittigi kadinlar baksin diye. O zaman rahatlar ancak.siz susdukca zayif bellemis. Iyi yapmissiniz engellemekle
Yazacaktım ama şimdi eşimin akrabaları falan görür. Baba tarafını engelledim zaten

Adam babalık yapmamış sen neden evlatlık yapacakmışsın? Engelle gitsin. Bir de utanmadan fotoğraflarına yorum mu yapıyorlar? Bu kız babası o kadar şey yaşatmışken kendi hayatını kurdu helal olsun diyecekleri yerde yaptıklarına bak. Terbiyesiz insanlar hiç kafanı yormana değmez.
Facede bir paylasım gördüm. Biri anlatmıs babasından cektıklerını. Bende yorum attım. Sevgisiz büyüyor ınsan dıye. Halam da altına evlat babasının önüne yemegını koyar, kıyafetlerıni yıkar falan yazmıs

E tamam işte aynen devam edin.. Sizi üzen insanlarla komple kesin iletişimi. Ben öyle yapıyorum, en fazla hayırsız terbiyesiz derler. Çok da fifi diyeyim en kibar halimle..
Zaten koca buldu şımardı diyorlar. Ama kocayla alakası yok bıktım hepsinden. Engelledım zaten hepsını

Canımyırumları kapat ama onlarıda cıkarma gorsun mutlu oldugunuzu, kudursunlar. O akbaba gibi akrabalar bızdede var ne yaparsan yap batıyor onlara kıskançlık babanada söylecegım cumle Rabbım islah etsın. Okadar sız mutlu olun gerısını bosverin cok meraklıysa kardesıne baksın.
İşte bıze kızıyor halam. İstiyor ki bız baba baba dıye koşalım. Babamı akrabalarını hayatımda ıstemıyorum. Engelledım valaaa😅

Facede bir paylasım gördüm. Biri anlatmıs babasından cektıklerını. Bende yorum attım. Sevgisiz büyüyor ınsan dıye. Halam da altına evlat babasının önüne yemegını koyar, kıyafetlerıni yıkar falan yazmıs
Hehe diyeydin ... Ben yapmıyorum onun bana göstermediği babaliga ben evlatlık yapmıyorum de boşver ne takıyorsun zirlasin zirlasin dursunlar pislik adam ne ki . Boşver ya herkes baba ama olamıyor

Hehe diyeydin ... Ben yapmıyorum onun bana göstermediği babaliga ben evlatlık yapmıyorum de boşver ne takıyorsun zirlasin zirlasin dursunlar pislik adam ne ki . Boşver ya herkes baba ama olamıyor
Adam bize düzgün bakmadı.Bi gün derdiniz var mı demedi.Şimdi kendini baba sanıyor. Kardeşleri de onu tutuyor. Kendıne bır kadın bulmus. Kadın hamıle. Nikah yapacak kadına. İstıyorkı biz baba ıyı yaptın dıyelım. Zaten evdeyken de hergun ıcer, eve bakmaz, sürekli birilerıyle kavga edip karakolluk olur, evde huzur vermez, sürekli bırseylere kızar, dısarıya melek gıbı, gelınıne ogluna melek gıbı davranır. Ama kendı kızlarına evlenincd bu evden tasmayla cıkarcam der. Tabı ben evlenirken agladı. Ben ne kınada ne dugunde tek göz yaşı akıtmadım. Herkes agladı ben aglamadım. Kendıme söz vermıstım aglamayacagım diye. Ayrıca babamın koydugu bu Nalet ısmı de sıldırcem ınsallah mahkeme mı de yarın acacagım. İmdat dıye bagırasım var.Tüm geçmişimden kurtulmak ıstıyorum artık. Psikolojimi bozdular

Annen ve kardeslerin disinda herkesi engelle yallah hepinizi bi cop gibi hayatimin disina atiyorum die durum at sonra bas engeli miss gbi hayatini yasa 🤭

Back
X