Akbabalar

Anne tarafıyla aram iyi. Baba tarafından sadece amcam ve kızlarıyla sıkıntım var. Dıger amcam ve halam ıyı. Ve bır halam anlatsakta bızde çektik zamanında bosanmak mı lazım dıyor. Babam da o kadından cocugu getırıp anneme baktırcakmıs

Yani yuh diyorum babanızın kişiliği yüzünden bu kadar da yüzsüzlük, arsızlık olmaz diye bir cümle kuramıyorum. E adamın yetiştiği ortam sonuçta belli, kardeşlerinin farklı olması mucize olurdu. Sıkıntı anneniz. Anneniz zavallı kadın, maddi bağımsızlığı olursa ve size güvenirse belki bu adamdan kurtulur. Lütfen kadını da başka bilinmedik bir yere taşıyın. Babası ile oğlu ve baba tarafı ilgilensin.

Yani yuh diyorum babanızın kişiliği yüzünden bu kadar da yüzsüzlük, arsızlık olmaz diye bir cümle kuramıyorum. E adamın yetiştiği ortam sonuçta belli, kardeşlerinin farklı olması mucize olurdu. Sıkıntı anneniz. Anneniz zavallı kadın, maddi bağımsızlığı olursa ve size güvenirse belki bu adamdan kurtulur. Lütfen kadını da başka bilinmedik bir yere taşıyın. Babası ile oğlu ve baba tarafı ilgilensin.
hala insan değil der susarımmm. kadın kadının kurdu olmuş resmen yazıkkkk

Babam bu zamana kadar babalık yapmadı. Kirayı ödedi sadece.Dayak atmadı hiç bize. Ama laflarıyla dövdü. Defalarca annemi aldattı. Hakaret şiddet.Şuan bi kadın için terk etti annemi. Kadın hamile.Ben yeni evlendim. Mesela İnternete foto atıyorum falan.Halam babana bakmamak için başka tarafa kafanı çevirmişsin, sen anne ol göreyim nasıl evlat yetiştircen. Gönderilirime beni suçlayan şeyler yazıyor. Evlat babaya bakar. Kıyafetlerini yıkar falan. Babamın bayramda bile elini öpmezdik.3kardeşiz. Kendinden öyle bir soguttu ki. Şimdi o kadının 2 kızına öyle babalık yapıyor ki. Halam falanda bana düşman. Çünkü babamı küçüklükten beri sevmiyorum. Yoldan gecen insanla evlendirmeye calıstı. Üniversite kazandım, göndermedi.Sizden bir bk olmaz, ben olmasam kötü yola düşersiniz derdi. Gelinine ve ogluna melek gibi davranır. Ama kız çocuklarını kocaya gidecek diye ayırır.
Diger akrabaları ise hep mutsuz olmamızı istiyorlar.Nikahta babama amcam bana takı takmayacagını, benim hak etmediğimi, başımızda Babam yok diye takının geri gelmiyecegini söylemiş.Takı zamanı baba tarafı ortadan kayboldu. Ki aşırı pinti insanlar zaten normal. Ama ben evden çıkarken yengem eşimden para istedi. Arabanın önünü kesip para istediler. Az para verdi eşim diye sinirlendiler. Etrafımdaki tüm akraba dediklerim böyle.Sadece moral bozuyorlar. Uzak duruyorum. Ama hepsi kocaya gitti şımardı falan diyor

lafinizi hiiic esirgemeyin ama kafaniza da takmayin kendi huzurunuz için...
olmasada olasicilar..

Engelle hepsini ya
Valla hic yapmayacagim seydi ama, dogum yaptim bir hayirli olsun demeyen yakin ama cok yakin bir akrabami engelledim. Sadece dogumla degil corona olduk ailecek konu komsu tanidik herkes arayip sordu ihtiyaclarimizi aldi ama su gurbet elde gecmis olsun bile demeyince bana tank etti. Colugunu cocugunu topunu sildim engelledim. Neguzel yaptim mutluyum:dondurma::21:

Biz anneme destegız.şuan kız kardesımle yasıyor. 1 2seneye kardeşim evlenecek. Annemin evı degıstırecegız. Erkek kardesım babacı oldugu ıcın ona annemın yerını söylemıyecegız. Halam ve akrabalarım cahil insanlar. Annem yıllar sonra boşandı. Kaç yıl kahrını çekti. Halam falan bize kızıyor. Sonucta babanız atanız diye. Ki babamla öyle baba kız gibi degılız. Ve evlendıgımden berı konusmuyorum, numaramı evımı bilmiyor. Babam baska kadınla yasıyor. Kadın hamile ve herkes anneme boşamayacaktın, emeklisi var dıyor. Yaşlanınca yanında kımse olmayacak o olur akıllanır dıyor. Babam halama falan evlatlarım bana yakın degil, bayramda el öpmez gibi şeyler anlatmaz. Evet öpmem. Hatta ayki evde konusmayız bıle. Ama neden böyle. Bunu bı sorgulasınlar

Valla hic yapmayacagim seydi ama, dogum yaptim bir hayirli olsun demeyen yakin ama cok yakin bir akrabami engelledim. Sadece dogumla degil corona olduk ailecek konu komsu tanidik herkes arayip sordu ihtiyaclarimizi aldi ama su gurbet elde gecmis olsun bile demeyince bana tank etti. Colugunu cocugunu topunu sildim engelledim. Neguzel yaptim mutluyum:dondurma::21:
Bende mesela facede bırsey yorum atıyorum. Akraba takıpte, kardeşime ekran atıyor attıgım yorumu falan. Bende engelledım. Amcam nikahımda babama takı takmam kızım hak etmiyor falan demıs. Onu karısını falan hep engelledım. Halam her gönderıme alakasız babamla ılgılı yorum atıyor onu da engelledım mutluyum. Sizde aşırı ıyı yapmıssınız 😊Benım amca kızları hep canız cigeriz kuzeni derdi ama takı zamanı apar topar kayboldular. Bende engelledım hepsını

Bende mesela facede bırsey yorum atıyorum. Akraba takıpte, kardeşime ekran atıyor attıgım yorumu falan. Bende engelledım. Amcam nikahımda babama takı takmam kızım hak etmiyor falan demıs. Onu karısını falan hep engelledım. Halam her gönderıme alakasız babamla ılgılı yorum atıyor onu da engelledım mutluyum. Sizde aşırı ıyı yapmıssınız 😊Benım amca kızları hep canız cigeriz kuzeni derdi ama takı zamanı apar topar kayboldular. Bende engelledım hepsını
Siz Facebook ta liste kısıtlaması bilmiyorsunuz sanırım. Arkadaş listenizi düzenleyin ve sadece bildirimlerinizi şunlar görsün, bu yorum yazabilsin vs diye ayarlayın hiç uğraşmazsınız

Eee biliyorsunuz zaten ne maaal olduklarını?

Neden inatla ısrarla hala hayatınızdalar ki?
Ben olsam tüm ipliklerini pazara çıkartacak bir yazı paylaşırım. Hepsini etiketler okumalarını sağlar sonrada engellerim. Hem içimi soğutur hem derslerini almalarını sağlardım. Ederinden fazla değer soytarıyı kral eder diye bir laf vardır. Fazla değer vermişsiniz.

Eee biliyorsunuz zaten ne maaal olduklarını?

Neden inatla ısrarla hala hayatınızdalar ki?
Ben olsam tüm ipliklerini pazara çıkartacak bir yazı paylaşırım. Hepsini etiketler okumalarını sağlar sonrada engellerim. Hem içimi soğutur hem derslerini almalarını sağlardım. Ederinden fazla değer soytarıyı kral eder diye bir laf vardır. Fazla değer vermişsiniz.
Sildim hepsını engelledım

Siz Facebook ta liste kısıtlaması bilmiyorsunuz sanırım. Arkadaş listenizi düzenleyin ve sadece bildirimlerinizi şunlar görsün, bu yorum yazabilsin vs diye ayarlayın hiç uğraşmazsınız
Yok sımdı engelledım hepsını. Bıdah bısey göremezler

Sizin halanız benim teyzemin aynısı.Sen kendi evine bak gelip sahip mi çıktın diyin halanıza.Babamın önüne geçip huzursuzluk yapma el kadar çocuk mu dedin de.Bir de fotoğrafa yorum yapıp rezil etmeye çalışıyor.Acayip sinirlendim pislik

Sizin halanız benim teyzemin aynısı.Sen kendi evine bak gelip sahip mi çıktın diyin halanıza.Babamın önüne geçip huzursuzluk yapma el kadar çocuk mu dedin de.Bir de fotoğrafa yorum yapıp rezil etmeye çalışıyor.Acayip sinirlendim pislik
Valaa engelledım halamı. Benı de sınırlendırdı de cevap atmadım. Başlarına kalcak Babam dıye korkuyor

Back
X