Akciğer kanseri hakkında bilgisi olanlar nolur yardım

-denizkizi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2015
197
182
Merhabalar herkese. Arkadaşlar babam 70 yaşında son 20 gündür akciğer kanseri belirtilerini gösteriyor ve gittiğimiz hastane ciğerden parça aldı bayramdan sonra sonuç çıkacak. Ama göğüs doktoru ablama babannız yüzde 90 kanser demiş başlangıç değil orta aşamada demiş bundan sonra onkoloji ilgilenecek demiş. Sonuçlar 3 ekimde çıkıyo ve ben eve yeni geldim babamı 40 gündür görmüyordum büyük ablam dopum yapmıştı o yüzden. Şuan babamı böyle her gün öksürürken halsiz uykulu gördükçe canımdan can gidiyo lanet sonuçlar da çıkmadı nasıl bir yol izlencek merak ediyorum bu süreç nasıl bir süreç nolur bilgisi olan bana biraz umut versin babam her şeyim, 21 yaşındayım annemi 7 yaşında kaybettik. 4 ablam var ikisi bekar babam 3ümüzün başında tek direk o giderse ne yaparım bilmiyorum Allaha yalvarıyorum sadece bir yandan okulum var ne yapacagım bu yıl derslerim çok ağır hukuk okuyorum okulumun uzama ihtimali de var.. bir ablam çalışıyo iki kişi bi yandan okul nasıl bakabilir çok zorlu bir süreç mi bir de şu sonuçlar çıkana kadar öksürüğünü en azından geçirmek için ne yapılabilir. Babam yaşına göre sağlam bir adamdı her zaman yürüyüşünü yapar camiye giderdi ilk defa onu böyle görüyorum çok uzattım özür dilerim tecrübe sahibi insanlardan umut bekliyorum.
 
Allah yardimciniz olsun. Insallah biran once atlatirsiniz bu zor gunleri selamete erersiniz.
 
Canım öncelikle allah yarve yardımcınız olsun ben annemı 2013 ekımınde akcıgerkanserınden kaybettım çok sabır isteyen çok zorlu bıyol benımde 2 yasında berı babam yoktu annem herseyımdı ama olmadı onkolojıye gıttıkten sonra hayat bıtıyor hep yatıyor hıc bısey yıyemıyor nasıl anlatımkı cpkzor ben annemın açısını hala atlatamadım çok cokzor
 
Çok çok geçmiş olsun.Allah'tan şifa diliyorum babanıza.İnşallah teşhis olumlu yönde olur tedavisi kolay olur canım.Bende tatile diye babamın yanına gittim rahatsızlandı elimle doktora götürdüm ve bir daha o hastaneden çıkamadık çok zordu çok.Allah yardımcınız olsun başka birşey yazamıyorum .
 
Cok gecmis olsun insallah sonuc olumlu gelir.
Babaniz sigara alkol lullanirmiydi akciger kanserinde sigarananin ozelikle neden oldugu biliniyor.
Kalbinizi ferah tutun ins.sonuc olumlu gelir
 
benim bir yakınım akciğer kanseri. ışın tedavisi gördü şimdi kemoterapi alıyor. sürekli ağrıları oluyormuş vücudunun değişik yerlerinde. ama adam yine de gülüyor sürekli. ayrıca baya bi zayıfladı ama benim yakınım son evredeymiş. rabbim yardımcınız olsun çok zor. ama kesinlikle iyileşme umudu var ben etraftan duydum
 
İnşallah Allah yüzümüze güler teşşekkür ederim herkese duaya ihtiyacım var gerçekten..
 
Allah yardımcınız olsun, şifa bulsun babanız inşallah. Ben babamı akciğer kanserinden kaybettim. 52 yaşındaydı teşhis konduğunda, küçük hücreli dendi ve altı ay yaşama şansı verdi doktor. Fakat dört sene yaşadı babam. Doktoru en uzun yaşayan hastam diyordu :KK43: Allah sabır versin yakınlarını bu illetten kaybeden herkese. Bu hastalıkla boğuşan herkese de acil şifalar versin. Belki sonuçlarınız temiz çıkar. Son evrede değilse umarım tedaviler işe yarar ve babanız sizinle sağlıklı, mutlu yıllar geçirir. Kalbinizi karartmayın. Babanıza belli etmeyin hiçbir şey. Her şey normalmiş gibi davranın. Moral çok önemli. Geçmiş olsun.
 
Hele bir sonuç çıksın ona göre hareket edersiniz.. önemli olan beslenmesine çok dikkat etmesi , doktor tavsiyelerine uyarsa , asla sigara içmezse, moralini yüksek tutar kendine bakarsa bu hastalık bir şey yapamaz merak etmeyin . Tedavi görüp artik sadece kontrole giden tanıdıklarım var etrafımda
 
Sonuclar belirleyecek tani ve tedaviyi.. patoloji sonucunda alt tipi belirlenip ona gore sekillendirilecek.. simdiden birsey soylemek zor.. bazi alt tipler cerrahiye cok guzel yanit veriyor bazilari diger tedavilere..
Beslenmesine dikkat edin.. canim istemiyor demesini istahsizligini gecirecek cozumler bulun.. hicbirsey yememezlik yapmasin tedavi surecinde de.. moralinizi elinizden geldikce yuksek tutun...
 
Allah yardimciniz olsun.

Inşallah yanilmislardir, sonuc temiz gelir.

Zor bir surec. Cok zor ve hizli ilerleyen bir hastalık :/

Bu hastalığı atlatani yakindan gördüm. 70 yaslarinda. Başlangıç seviyesiydi. Sicrama yoktu. 2 yildir iyi.
 
Sonuclar belirleyecek tani ve tedaviyi.. patoloji sonucunda alt tipi belirlenip ona gore sekillendirilecek.. simdiden birsey soylemek zor.. bazi alt tipler cerrahiye cok guzel yanit veriyor bazilari diger tedavilere..
Beslenmesine dikkat edin.. canim istemiyor demesini istahsizligini gecirecek cozumler bulun.. hicbirsey yememezlik yapmasin tedavi surecinde de.. moralinizi elinizden geldikce yuksek tutun...
Peki bir şey sorabilir miyim hastanede yatılıyor mu tedavi görülürken?
 
Peki bir şey sorabilir miyim hastanede yatılıyor mu tedavi görülürken?

Kemoterapi kurleri sirasinda yatisi yapiliyor.. bazi hastalar ayaktan gelip kemoterapisini alip ertesi gun yine geliyor gunu birlik yatis dedigimiz sekilde.. ek saglik sorunu olmayanlar genelde gunubirlik geliyor.. birde baska sehirden geleni yatiriyoruz..
Ameliyat planlanirsa tedavide zaten yatis yapiliyor
 
Allah şifa versin inşallah.. bu aralar bu konuya epey taktım ve sürekli kanser üstüne araştırma yazıları okuyorum.. bakın burda tedavi yönteminden bahsetmişler ve bu biçok kaynakta yazan bi bilgi.. inşallah siz de faydasını görürsünüz..

Peki İsrail’de kanser nasıl tedavi edilir? - Cevabı çok basit, yıllardır alternatif tıbbın ve meslek ahlakı olan doktorların savunduğu fakat ciddiye alınmayan yöntemler ile tedavi ediliyor. Bunlardan bir kaçı: - bitkisel kürler ve kolloidial gümüş suyu ile vücudun zehirlerden tamamen arındırılması (detoksifikasyon) - sağlıklı beslenme (hayvansal gıdalar olmaksızın bazik besinler diyeti) - bioenerji tedavisi ile vücudun titreşim ve elektromanyetik akımı dengelenerek ruh ve beden sağlığının onarılması Bizler ise önce kendimizi ilaç lobisinin mezbasına teslim edip, kemo / ışın terapileri gibi yıllardır tartışılan ve bugüne kadar kanser hastalığına olan faydası ispatlanamayan, kaş alırken göz oyan, dehşet tedavi yöntemleri ile bedenimiz çürümek üzereyken kısacası çaresiz kaldıktan sonra bu tür yöntemlere başvuruyoruz. Geç kaldıktan sonra da alternatif tıpta ki bedene zarar vermeyen, zehirlemeyen ve bedeni onaran gerçek tedavi yöntemleri "işe yaramadı" olarak kayıtlara geçiyor. Bu durum ilaç lobisinin işine geliyor, ve üzerine bilinçli eklenen çeşitli karalama kampanyaları ile kanseri iyileştiren birçok etkili yöntem arka plana itiliyor.
 
Bir de alt tipi belirlendiginde bulundugunuz sehirde ya da imkaniniz varsa turkiye genelinde sadece bu alt tip konusunda arastirma yayinlamis yani konuya hakim hekim arastirip direk ona gitmenizi tavsiye edebilirim..
Peki öğrenir öğrenmez araştırmaya başlarım çok sağolun
 
X