Akciğer kanseri olabilir mi :(

mercan147

Guru
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2014
1.249
808
323
33
Merhaba hanımlar. O kadar moralim bozuk ki. Babam 60 yaşında 2 haftadır geçmeyen hatta giderek artan öksürük var. Sigara geçmişi yok. Bu şikayetini tanıdık bir doktora söyledik akciğer kanseri olabilir dedi. Pazartesi gideceğiz ama o kadar korkuyorum ki. Belki konu hakkında bir bilgisi olan vardır. Kaç gündür içim içimi yiyor. Pazartesiye kadar nasıl beklerim bilmiyorum

İyi de öksürük çok genel bir semptom. Doktor tanıdığınız sadece bu veriyle nasıl bu kadar büyük bir hastalık andı anlamadım. Alerji de olabilir, kalple ilgili de olabilir, geniz akıntısı, reflü… ohooo dünya kadar nedeni olabilir. Her başı ağrıyan beyin tümörü olmadığına göre her öksüren de akciğer kanseri değil. Umarım koktuğunuza uğramazsınız. Ayrıca ben babamı akciğer kanserinden kaybettim. Ve bilin bakalım ne yoktu, öksürük.

Sadece oksurukle nasil akciger kanseri olabilir diyor? 1 ay oksurdum gecmedi doktora gittim astim mi acaba diye astim falan degilmis bi hava verdi 1 hafta kullandim oksuruk gecti.

Başınız sağolsun. 50 yaş üstü geçmeyen uzun süreli öksürük olan hastalarda ilk sıralarda düşünürüz dedi. İçime öyle bir kurt düşürdü ki

Başınız sağolsun. 50 yaş üstü geçmeyen uzun süreli öksürük olan hastalarda ilk sıralarda düşünürüz dedi. İçime öyle bir kurt düşürdü ki
ay çok abartmış ya, muayne etmeden . bi film çektirin kan baktırın da içiniz rahat etsin bişeyi yoktur inşallah babacığınızın

Teşekkür ederim. Sigara geçmişi de yokmuş. Siz içinizi ferah tutun. Geçiştirmeyin doktora gidin diye söylemiştir. Umarım kötü bir şey çıkmaz. Ama yazdığım gibi bir sürü nedeni olabilir.

Sadece öksürükle tanı konmaz. Tetkikleri yapilir, gerekiyorsa biyopsi alinir sadece bunlar değil birçok testten geçmesi lazım.boyle bir konuda olasilik üzerinden konuşan doktor da enteresan açıkçası.
İnşallah güzel sonuçlar alırsınız.

Yok canım hemen bir öksürükle kanser mi olunurmus.Gecen sene subattan beri öksürüyorum 7 ay önce solunum testi ve röntgenlerle astim tanısı aldım.Esimin dedesi de aynı benim gibi öksürüyordu ilaclar gecirmiyordu onda da ev tozu akari alerjisi ve polen alerjisi cıktı esimle hava temizleme makinesi aldik odasına simdi sükür öksürmüyor.Benim isyerinde cok sigara iciliyor diye ben de astim öksürügüm artmısti masama alip koydum öksürük baya azaldi belki babanizinki de öyledir tedaviye ek hava temizleme makinesi tavsiye ederim

şu an böyle bi salgın var siz yine de baktırın ama benim de 1 aydır geçmeyen bir ökürüğüm var

İleri yaşlarda da alerji çıkabiliyor mu bilmiyordum. İçime su serptiniz teşekkür ederim

Çok yakın bi akrabama akciğer kanseri teşhisi kondu 4.evre okadar ilerlemiş ki tüm vücuda dağılmış. Onca zaman geçti öksürük yoktu belirtileri arasında.

O nasıl doktor ya teşhise bak bide şak diye!! Bi öksürükle .. corona geçmişi varsa sonrasında ki her salgnda öksürük krizi geciriyorum bende.. tamamen bundan bile olabilir bidahada o doktora bsey sormayın yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…