Akıl akıldan üstündür.

Dünya da başka adam kalmadı değil mi ? Adamın şeyi altından. Aman sakın kaçırmayın. Yazıklar olsun, inşallah bu herifle evlenirsin. Anyayı konyayı görürsün.

Siz sevgili değilsiniz adamın "METRES" isiniz

"Kaynana ve gelin bir oldu" gibi sacma sapan seyler yaziyorsunuz. Allah kafa vermis kullanin bir zahmet. Adam EVLI! Nasil cevirsenizde su anda metres pozisyondasiniz. Adamla yatmadiysaniz bile bu böyle. Kalmamis mi hic baska erkek Türkiyede, ben anlamiyorum ki. Insan kendini neden böyle durumlara sokar?!

Ay bu arada kadına yuva yıkan diyip durmayın, neymiş hayallerle kurulan yuvaları kadınlar yıkıyomuş, adamı aklıyosunuz sadece. Bu kadın olmasa başka kadınla beraber olacaktı bu adam.

Adam zaten serefsiz, ama bu kadar ikinci kadin olma meraklisi kadin bulunmasa da ortada aldatacak kadin bulmazdi bari.

Ay bu arada kadına yuva yıkan diyip durmayın, neymiş hayallerle kurulan yuvaları kadınlar yıkıyomuş, adamı aklıyosunuz sadece. Bu kadın olmasa başka kadınla beraber olacaktı bu adam.
İyi ki soylediniz biz de başka kadınla olmayacak sanıyorduk Adamı kim akliyor? İlla ki duyar kasacaksiniz. Muhatabımız metres hanım.

Arkadaşim ilişkiniz bir aşk hikayesi değil. Ortada evli olduğunu demeden sizinle ilişkiye başlayan bir şerefsiz var. Ki siz ona ovune ovune sevgilim, beni seviyor falan diyorsunuz. Ister eşiyle arasi iyi olsun ister kotu boşanma olmadan bu ilişkiye devam etmeniz, boşan sonra gel diyerek boşanmaya itmeniz sizi de haksiz durumuna sokuyor. Genelde eşini aldatan erkeklerin poyasi ortaya çikinca uydurduklari basit ama aaf kizlarin hemen yuttuğu bir yalan vardir. Zaten boşanma arefesindeyiz, birbirimizi sevmiyoruz. Ve bundan sonraki aşama da kandirmaca oyun aşamasi. Boşanmaya çalişiyorum olmuyor eşim boşanmak istemiyor falan. Siz yalanin bilmeseydiniz o bu yalani ahirete kadar surdururdu emin olun. Kizlarimiz mi saf erkekler mi yilan anlamadim. Sevgiliniz bir şerefsiz. Evliliyi nasil olur olsum boşanmasi için ikna etmemelisiniz. Bu durumda size yol gorunmeli. Ya lutfen siz de kadinsiniz. Kadin kadinin dusmani olmamali, yuvasini yikmamali ya. Ister evlilikleri sallantida olsun bu sizi hakli yapmaz. Kendinize ve hemcinslerinize sayginiz olsun. Kalbinizi kaptirmişsiniz ama o adam da vazgeçilmez değil ya. Bitirin acisini çekin. Yeterki insanliğinizi ve gururunuzu koruyun

Ne kadar masum anlatıyorsunuz olayı
Size yalan söylemiş, sizi metresi konumuna düşürmüş, karısını terketmiş vs… daha ne olmalı bu adamı terketmeniz için.. Evli olduğunu duyduğunuz an bir daha yüzüne bakmamalıydınız.. Ayrıca belki “siz” olmasanız yuvaları kurtulacak bu insanların nerden biliyorsunuz….

Neden dertsiz başınıza dert alıyorsunuz? Size ne evli adamdan. Sorunlarını çözsün öyle gelsin gelecekse. Yok yat kalk ama boşama demişmiş. Bunu size kim anlattı bekarım diye kandıran adam mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…