Akıl akıldan üstündür.

Ne kadar uzun yazarsanız yazın yuva yıkan olacaksınız adam sizin zorunuzla davranışlarını değiştiriyor yalan konuşuyor ... bellikihala anlaşıyorlar bi şekilde ,haksızsınız

Ne zorluklarla ne hayallerle kurulan bir sürü yuva sizin gibi insanlar yüzünden yıkılıyor. Bu Ahlaksızlığın sebebini de aşka bağlıyorlar. Herkesin yaşadığı kendine tabii ama gelip burda akıl istemeniz saçma. Yapılacak şey belli . Biraz gururunuz varsa kenara çekilirsiniz.

Boşanacak olsaydı, çok sallantıda bir evliliği olsaydı, seninle tanışmayı bile beklemeden gider boşanırdı. Tüm evli erkeklerin yalanı bu. “Evliyim ama değil gibiyim…” Yersen… Senin gibiler de “zaten bitmiş bir evlilikti, ben yuva yıkmadım” diye yalan söyler hep. Hiç şaşmaz. Bu yalanı kendisine mi söyler, yoksa başkasına mı bilmem. Bir önemi de yok zaten. Azıcık gururun varsa evli adama “sevgilim” demeyi keser, ayrılırsın. Bir de hadsiz hadsiz “karısına umut vermemesi gerek” gibi saçma cümleler kurma bence. O kadın onun karısı, sen kimsin?

Hazır çocukları da olmuyor ya, kaynana falan da bunu el üstünde tutacak sanıp çıktığı yolda toto üstü oturmuş.

Kadıncağız umut beslemesin diyeymiş ama ne kadan koca yürekli bir metres

adam konu sahibesini yemiş.
dava açmadığına eminim. her söylenenide güya yetiştirmiş karısı yat kalk boşanmam demiş ağız arıyor yani. boşanma davası açan adam karısını işe bırakıp getirir mi.

Evet ya, utanmaz utanmaz konuşuyor. Midem bulandı resmen. Madem çocuk da yokmuş, bağlayan neydi o zaman bitmiş bir evlilikse? Çoktan boşanırdı . Karısına da istediğini verir, seni ilgilendirmez!!!!

Arafta kalınacak bir durum yok adam EVLİ.
Çocuğu var yada yok birşey değişmez.
Adam boşansın napacaksaniz öyle yapın.

Sevgilinizin her dediğine inanmak işinize gelmiş. Ama evliliği ile ilgili anlattığı birçok şey sizi avutmak içindir, buna emin olun.

Oksijen israfının zararları nelerdir öğrenmiş olduk.

Ne kadar da iyi niyetli bir insanın sen dayanamam kalbim çıt etti bu yaşadıklarına.

Yazıklar olsun be evli olduğunu bile bile yok öyle dedim yok gitme dedim yok zaten çocuğu olsa olmaz. Adam 13 senelik evli be yazıklar olsun bir de iyi niyet timsali gibi yazmışsın hepsini. Metres olmaya yuva yıkmaya meraklı ne kadar çok kadın varmış meğer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…