Akıl akıldan üstündür.

Hangi metres acaba? Çok geldi geçti de. Hepsi de arsızdı. Gerçi bu konu sahibi çok düşünceli onlar gibi değil naif pamuk gibi kalbi var
Yok kız. Gelenler genel de "karına dön dedim, yuva yıkmak istemiyorum, vicdan azabı çekiyorum" tribindeydi

Bu ise bildiğin oh olsun modundaydı..

Ay nick hafızam hiç yok ama konuyu hatırlıyorum 😀

Yok kız. Gelenler genel de "karına dön dedim, yuva yıkmak istemiyorum, vicdan azabı çekiyorum" tribindeydi

Bu ise bildiğin oh olsun modundaydı..

Ay nick hafızam hiç yok ama konuyu hatırlıyorum 😀
Gece gece aklıma taktın. Bulmadan uyuyamam şimdi 😤

Yeniler bilmez
Eskiden bi metres vardı
Herkese çaat çaaat aşkını savunmuştu
Çıldırmıştık ekran başında
Herkese verecek cevabı vardı
Aşkı karşısında dimdik durmuştu (kendi çapında)
Sahi noldu acaba ona? Karısıyla 22627 yıldr sevişmeden duran sevgilisini boşattı mı? 🙄
Ay öyle arsızlıkta nirvana birini hatırlıyorum, ama nicki çıkaramıyorum. Ben bi tanesini biliyorum ama onun sevgülüsü karısı ile sevişiyordu, bu da olsuun ama sevmiyor diyordu. Adam sonra karımı seviyorum diye terkettiydi bunu. 😂

Cocuk olmayinca evlilik sallantida olmuyor.
12 senelik evliyim, cocugum olmuyor ama masallah cok mutluyuz 🧿🧿
Baska soyleyeceklerim de var ama yazip yazip siliyorum.
Allah kötü insanlarla karsilastirmasin diyeyim bari.
bizler anladık yazıp yazıp sildiklerinizi.aynı fikirlerdeyiz zaten.bu tür kadınlarla aynı cinsten olmaktan utanıyorumm.

Liste hazırlıyordur adamın karısıyla yapacağı şeyler üzerine
Mesela işe bırakma yasak
Hepiniz içinizdeki nefreti kusmuş yazmışsınız ben hatamı yapıyorum diye kendi kendime dert ararken buraya yazmakla aman dileyene rabbi yetermiş!!! dersiniz ki hepiniz melake saf temiz:) linç ederek bana ağız dolusu nefret kusarak şunu diyorsunuz sen yanlıştasın bu yolda devam et iyice yanlış yap belki derdimi anlatamadım tam ama bu kadar cennetligin içinde ben cehennemlik suç işlemişim Allah sizlerden razı olsun.

Hepiniz içinizdeki nefreti kusmuş yazmışsınız ben hatamı yapıyorum diye kendi kendime dert ararken buraya yazmakla aman dileyene rabbi yetermiş!!! dersiniz ki hepiniz melake saf temiz:) linç ederek bana ağız dolusu nefret kusarak şunu diyorsunuz sen yanlıştasın bu yolda devam et iyice yanlış yap belki derdimi anlatamadım tam ama bu kadar cennetligin içinde ben cehennemlik suç işlemişim Allah sizlerden razı olsun.
adamın karısı olduğunu bile bile ilişkiye devam etmek boşanmasını istemek beklemek çocuğu olmuyor diye yermek normal yaniii.pekiiiiiiiiiii

Evli olduğunu ama bittiğini beni halen çok sevdiğini vazgecmeyegini ölse bile !! Her telden heryerden arayıp ölüp bittiğini söylediğinde ben madem boşancan boşan gel diyincemi suçlu oldum herkes bana yüklenmiş doğru olan boşan gel dememdi ben istediğim için değil onun dilinden düşürmediği için şunu demeylisim boşanma benide onuda avut suçlu benmişim.

Aynen cehennemlik suç işliyorsun sanane milletin evliliğinden utanmadan hala konuşuyorsun ya bari de ki haklısınız hata yapıyorum. Yok adam boşanacakmış bekle boşanır

Evli olduğunu ama bittiğini beni halen çok sevdiğini vazgecmeyegini ölse bile !! Her telden heryerden arayıp ölüp bittiğini söylediğinde ben madem boşancan boşan gel diyincemi suçlu oldum herkes bana yüklenmiş doğru olan boşan gel dememdi ben istediğim için değil onun dilinden düşürmediği için şunu demeylisim boşanma benide onuda avut suçlu benmişim.

Ama boşanmamış ve sen utanmadan sevgilim diyorsun adama. Karısını işe bırakmasını kıskanıyorsun. Sen adama boşan gel diyip iletişimi kesmemişsin sen adama boşa karını demişsin sadece. Ay hala utanmadan ben boşa dedim diyorsun ya. Bekar adamların suyu mu çıktı? Yok mu bekar bulamıyor musun? Kendine nasıl yakıştıryorsun metresliği?

Back
X