- 9 Kasım 2021
- 7
- -10
- 1
- 36
- Konu Sahibi -yarali-kalp-
-
Nasıl dertleşecez? Adam aldatıyor siz affediyorsunuz bari araştırmayın da yüzgöz olmayın dicem ama olmuşsunuz yeteri kadar.slm hayirli aksamlar arkadaslar isin icinden cikamiyorum sizlere icimi dokmek istedim 11 yillik evliyim 2 cocugum var 4 yildan uzun bir suredir esim beni aldatiyor bir cok kez yakaladim hep bir daha yapmayacagini soledi bazen aileler girdi araya ama gene ayni degisen hoc birsey yok hep affettim ama artik olmuyor cocuklarimi dusundukce de hepten kafayi yiyorum sizlerle dertlesmek istiyorum hakkinizi helal edin
slm hayirli aksamlar arkadaslar isin icinden cikamiyorum sizlere icimi dokmek istedim 11 yillik evliyim 2 cocugum var 4 yildan uzun bir suredir esim beni aldatiyor bir cok kez yakaladim hep bir daha yapmayacagini soledi bazen aileler girdi araya ama gene ayni degisen hoc birsey yok hep affettim ama artik olmuyor cocuklarimi dusundukce de hepten kafayi yiyorum sizlerle dertlesmek istiyorum hakkinizi helal edin
Derleşmek demiş...
Şimdi kızacaklar belki bana ama, ne istiyorsunuz bizden yani şu an? Tekrar affetmeniz için size nasıl yardımcı olabiliriz diye mi açtınız konuyu??
Yoksa boşanmak istiyorum destek olur musunuz diye mi???
Affedecekseniz yine, didiklemeyin bari. Affedilme arsızı olmuş eşiniz sayenizde. Kusura bakmayın sert konuştum ama durum böyle.
eşinizin aldattığını öğrendikten sonra onunla beraber oldunuz mu ?slm hayirli aksamlar arkadaslar isin icinden cikamiyorum sizlere icimi dokmek istedim 11 yillik evliyim 2 cocugum var 4 yildan uzun bir suredir esim beni aldatiyor bir cok kez yakaladim hep bir daha yapmayacagini soledi bazen aileler girdi araya ama gene ayni degisen hoc birsey yok hep affettim ama artik olmuyor cocuklarimi dusundukce de hepten kafayi yiyorum sizlerle dertlesmek istiyorum hakkinizi helal edin
4yildan uzun zamandır dönmemiş donmez ki bu saatten sonraneden kizayim ki kizmak icin acmadim ben anne baba ayriligini bilgidim icin ayri gayri nasil buyur cocuklar bunun eksikligini bildigim icin oteliyorum ama ustesinden gelemiyorum nasil dondurebilirim donermi bu yanlisindan acaba
cok zor bir durum allah kimsenin basina vermesin dusmanima bileDerleşmek demiş...
Sanırım defalarca aldatılıp affedenlerle nasıl ve neden affettiklerini falan konuşmak istiyor.
Affedilen insan yanlışından döner mi sizce? Ve siz nasıl kabul ediyorsunuz bunu benim aklım almıyor. Nasıl içiniz alıyor aynı yatağa girmeyi tekrar?neden kizayim ki kizmak icin acmadim ben anne baba ayriligini bilgidim icin ayri gayri nasil buyur cocuklar bunun eksikligini bildigim icin oteliyorum ama ustesinden gelemiyorum nasil dondurebilirim donermi bu yanlisindan acaba
evet oldum disardan geri donsun diye ama simdi olmuyoreşinizin aldattığını öğrendikten sonra onunla beraber oldunuz mu ?
İnsanız hepimiz, günün birinde aldatılabiliriz. Ya da aldatabiliriz hayat bu belli mi olur. Ama bu şekilde bir evliliği inatla sürdürmeyi ben anlamıyorum.cok zor bir durum allah kimsenin basina vermesin dusmanima bile
Affedilen insan yanlışından döner mi sizce? Ve siz nasıl kabul ediyorsunuz bunu benim aklım almıyor. Nasıl içiniz alıyor aynı yatağa girmeyi tekrar?
Muhtemelen aynı dertten muzdarip olan birini bulamayacak burada o zaman. Yani hala nasıl bu yanlıştan döndürürüm diyor. Yıllar içinde defalarca aldatılıp hala eşini eve bağlamaya çalışıyor… ben tıkandım. Size kolay gelsin hanımlarDerleşmek demiş...
Sanırım defalarca aldatılıp affedenlerle nasıl ve neden affettiklerini falan konuşmak istiyor.
4 yıldır dönmeyen daha dönmez aldatma yanlışındanneden kizayim ki kizmak icin acmadim ben anne baba ayriligini bilgidim icin ayri gayri nasil buyur cocuklar bunun eksikligini bildigim icin oteliyorum ama ustesinden gelemiyorum nasil dondurebilirim donermi bu yanlisindan acaba
şimdi Müslüman olduğunuzu düşünerek yazıyorum. konuya hakim olanlar yanlışım varsa söylesinevet oldum disardan geri donsun diye ama simdi olmuyor
Döner döner. Arkadaşımın babası 20 sene sonra döndü. Annesi dört çocuğu temizliğe giderek büyüttükten sonra diğer kadın yaşlandı diye totosuna tekmeyi basınca döndü. Bunlar da bağırlarına bastılar ailece4 yıldır dönmeyen daha dönmez aldatma yanlışından
Ama siz yanlışınızdan dönebilirsimiz mesela çocuklarınız için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?