- 9 Kasım 2021
- 7
- -10
- 1
- 36
- Konu Sahibi -yarali-kalp-
-
allah basa vermesin bence bende ole diyordum bir zamanlar insan basina gelmeyince bilmiyormus allah kimseye gostermesin yuvasina huzursuzluk sokmasinBen affetmem .. sadakatsiz birine tahammül gösteremem.Affedenlere hayret ediyorum
gerçekler acıdır. beğenmiyorsanız kafanızı çevirin ve olduğunuz yerde yaşamaya devam edin lütfen.kusura bakmayin ama cok kiricisiniz
size bunları hiç kimse söylemedi , değil mi ? çevrenizdeki herkes kadın ol , kocanı elinde tut, ne olursa olsun yuvanı yıkma dediler. öyle mikusura bakmayin ama cok kiricisiniz
Amin ama benim karakterime ters.Ben adamı yolarim galiba.Asla tahammül etmem.Onun iki gözü varda ben kör muyum.Ben nasıl sadık isem o da sadık olacak.allah basa vermesin bence bende ole diyordum bir zamanlar insan basina gelmeyince bilmiyormus allah kimseye gostermesin yuvasina huzursuzluk sokmasin
gercekten bu tarz konu sahıplerının hepsı aynı sekılde hıc sasmıyorkusura bakmayin ama cok kiricisiniz
Yanlışından dönse bile sizin içiniz alacak mı bu adamı? Mümkün mü bu Allah aşkınaneden kizayim ki kizmak icin acmadim ben anne baba ayriligini bilgidim icin ayri gayri nasil buyur cocuklar bunun eksikligini bildigim icin oteliyorum ama ustesinden gelemiyorum nasil dondurebilirim donermi bu yanlisindan acaba
Cybh için muayene olun lütfen. Kendi sağlığınızı düşünün az da olsa, madem hala seks yapmaya devam ediyorsunuz, bari temkinli olun …evet oldum disardan geri donsun diye ama simdi olmuyor
Hep aynı kadın mı peki ?kusura bakmayin ama cok kiricisiniz
abla böyle olması daha iyi. bu kırıcılık değil gerçekleri söylüyorlar. sana daha önce gerçekleri söyleyen olmamış tahminimce. kocanı elinde tut vs gibi şeyler söylemiş olabilirler burdakilerin de dedikleri gibi. ama ben çocuklarının yerinde olsam aldatan kocayı affeden anne değil dimdik ayakta duran kocaya eyvallah etmeyen bi anne görmek isterdim. bunu bi düşünkusura bakmayin ama cok kiricisiniz
bahane, senin rahatını bozmaya niyetin yok. boşanınca analık babalık iptal olmuyor.neden kizayim ki kizmak icin acmadim ben anne baba ayriligini bilgidim icin ayri gayri nasil buyur cocuklar bunun eksikligini bildigim icin oteliyorum ama ustesinden gelemiyorum nasil dondurebilirim donermi bu yanlisindan acaba
Üzüldüm sizeevet oldum disardan geri donsun diye ama simdi olmuyor
Sert konuşmaya bak Allahımm
Şimdi kızacaklar belki bana ama, ne istiyorsunuz bizden yani şu an? Tekrar affetmeniz için size nasıl yardımcı olabiliriz diye mi açtınız konuyu??
Yoksa boşanmak istiyorum destek olur musunuz diye mi???
Affedecekseniz yine, didiklemeyin bari. Affedilme arsızı olmuş eşiniz sayenizde. Kusura bakmayın sert konuştum ama durum böyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?