akil akildan ustundur

allah basa vermesin bence bende ole diyordum bir zamanlar insan basina gelmeyince bilmiyormus allah kimseye gostermesin yuvasina huzursuzluk sokmasin
Amin ama benim karakterime ters.Ben adamı yolarim galiba.Asla tahammül etmem.Onun iki gözü varda ben kör muyum.Ben nasıl sadık isem o da sadık olacak.

e 4 senedır aldatıyormus sızde kabul edıyormussunuz
bosanmayacaksanız kurcalayıp yakalayıp yuz goz olmayın barı

kusura bakmayin ama cok kiricisiniz
gercekten bu tarz konu sahıplerının hepsı aynı sekılde hıc sasmıyor

sızı asıl kıran kocanız
kırıla kırıla kırılacak noktanız kalmamıs kı 4 senedır aldatılıyorum ve evlılıgıme devam edıyorum dıyorsunuz buradakı arkadasların soyledıklerı hepsı dogru ve ıyılıgınız ıcın konusmuslar akıl akıldan ustundur demıssınız daha ustun akıl vermısler ıste

ne desınler sıze ne duymak ıstıyorsunuz gercekten soyleyın yardımcı olucam soz

neden kizayim ki kizmak icin acmadim ben anne baba ayriligini bilgidim icin ayri gayri nasil buyur cocuklar bunun eksikligini bildigim icin oteliyorum ama ustesinden gelemiyorum nasil dondurebilirim donermi bu yanlisindan acaba
Yanlışından dönse bile sizin içiniz alacak mı bu adamı? Mümkün mü bu Allah aşkına

kusura bakmayin ama cok kiricisiniz
abla böyle olması daha iyi. bu kırıcılık değil gerçekleri söylüyorlar. sana daha önce gerçekleri söyleyen olmamış tahminimce. kocanı elinde tut vs gibi şeyler söylemiş olabilirler burdakilerin de dedikleri gibi. ama ben çocuklarının yerinde olsam aldatan kocayı affeden anne değil dimdik ayakta duran kocaya eyvallah etmeyen bi anne görmek isterdim. bunu bi düşün

Siz nasıl bir tavsiye talep ediyorsunuz bu konudaki okuyuculardan onu açık bir dille ifade etseniz kolay olur herkes için?

neden kizayim ki kizmak icin acmadim ben anne baba ayriligini bilgidim icin ayri gayri nasil buyur cocuklar bunun eksikligini bildigim icin oteliyorum ama ustesinden gelemiyorum nasil dondurebilirim donermi bu yanlisindan acaba
bahane, senin rahatını bozmaya niyetin yok. boşanınca analık babalık iptal olmuyor.

Sert konuşmaya bak Allahımm

Gerçekten çok zor olmali.
Aldatan bir adamla yatmak,öpmek,birlikte olmak,yemek yemek.onun işini de yapıyorsunuzdur.gercekten zor nasıl dayaniyorsunuz.
Eşinin başka kadının yanından geldiğini bilmek,başkasıyla seviştiğini bilmek,başkasına mesaj attığını,aradığını,sevgi sözcükleri söylediğini bilmek ve buna dayanmak çok zor olmalı.
Ya birde insan sürekli aynı şeyi yaşadığında sinirlenir.ben o adamı parçalamak isterim.bunu kendine yapmak ne kadar acı verici
Birde çocuklar var ortada.buyuduklerinde sana demiyecekler mi anne hiç mi gururun yok neden ayrılmadım nasıl kabul edersin diye.
Kendimi geçtim kızımdan bu lafı duymamak için bile asla affetmezdim,kabul edemezdim.
Birde herkes aldatıldıgini biliyor.senin için onun kocası aldattı affetti diye konuşuluyor.bunj çocukların için de konuşuyorlar.o adam sana bunlari yasatiyor.
Ne kadar parasız,evsiz,ailesiz olsak da bunun çözümü kabul etmek olmamalı.

Şimdi ciddi konuşsak şu durumda kavga çıkıyor. Konuşmasak ne kadar laubali burada kadınlar deniyor. Niye 2 çocuk yaptın desek iş din tartışmasına kadar gidiyor. Beddualar, kınamalar havada uçuyor. En mantıklı şeyi söyleyip boşan desekte adımız kk boşan terör örgütü oluyor.

Adam niye aldatmayı bıraksın ki seni? Geziyor,tozuyor, yatıp, kalkıyor, eve geliyor. Ev temiz, yemek var, çocuklara bakılıyor. Arkandan azıcık dırdırını çekerim diyordur.2 çocuk yapmışsın bir de. 2 tane daha yap, belki düzelir

İşiniz,yada düzen kuran kadar size destek olacak bir aileniz varsa şu adamı hiç ummadığı bir anda bırakın.Sonrasında muhatap bile olmayın.Çocuklar için elbet zor olur ama bu evlilik ortamında da çok mutlu olabileceklerini sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…