- 15 Şubat 2013
- 25.642
- En iyi cevaplar
- 1
- 98.462
- 798
- Konu Sahibi -yarali-kalp-
-
Döner döner, mevlevi dergahina kaydettir sen onu mutlaka döner.neden kizayim ki kizmak icin acmadim ben anne baba ayriligini bilgidim icin ayri gayri nasil buyur cocuklar bunun eksikligini bildigim icin oteliyorum ama ustesinden gelemiyorum nasil dondurebilirim donermi bu yanlisindan acaba
Beddua gibi olmus .. evet bizim başımıza asla gelmez demiyoruz ama gelirse de affetmeyiz diyoruz çocukları bahane edip susmayizzallah basa vermesin bence bende ole diyordum bir zamanlar insan basina gelmeyince bilmiyormus allah kimseye gostermesin yuvasina huzursuzluk sokmasin
Evden gidememenizin sebebi maddi imkanlar mı.slm hayirli aksamlar arkadaslar isin icinden cikamiyorum sizlere icimi dokmek istedim 11 yillik evliyim 2 cocugum var 4 yildan uzun bir suredir esim beni aldatiyor bir cok kez yakaladim hep bir daha yapmayacagini soledi bazen aileler girdi araya ama gene ayni degisen hoc birsey yok hep affettim ama artik olmuyor cocuklarimi dusundukce de hepten kafayi yiyorum sizlerle dertlesmek istiyorum hakkinizi helal edin
Zaten erkeklerin hem aldatıp hemde ısrarla boşanmamalarının sebebi bu. Yaşlanınca kim bakacak derdi. Pis bencillerDöner döner. Arkadaşımın babası 20 sene sonra döndü. Annesi dört çocuğu temizliğe giderek büyüttükten sonra diğer kadın yaşlandı diye totosuna tekmeyi basınca döndü. Bunlar da bağırlarına bastılar ailece
Fikir vereyim değişmezzzz boşa gitsin.slm hayirli aksamlar arkadaslar isin icinden cikamiyorum sizlere icimi dokmek istedim 11 yillik evliyim 2 cocugum var 4 yildan uzun bir suredir esim beni aldatiyor bir cok kez yakaladim hep bir daha yapmayacagini soledi bazen aileler girdi araya ama gene ayni degisen hoc birsey yok hep affettim ama artik olmuyor cocuklarimi dusundukce de hepten kafayi yiyorum sizlerle dertlesmek istiyorum hakkinizi helal edin
Ayrılıcaksanız aldatıldıgınızı kanıtlayıp ayrılın.Ayrılmayacaksanız hiç bence bosuna yaygara koparmayın derim benslm hayirli aksamlar arkadaslar isin icinden cikamiyorum sizlere icimi dokmek istedim 11 yillik evliyim 2 cocugum var 4 yildan uzun bir suredir esim beni aldatiyor bir cok kez yakaladim hep bir daha yapmayacagini soledi bazen aileler girdi araya ama gene ayni degisen hoc birsey yok hep affettim ama artik olmuyor cocuklarimi dusundukce de hepten kafayi yiyorum sizlerle dertlesmek istiyorum hakkinizi helal edin
Dini ve dünyevi anlamda ciddi cezaları olmasa her gün adam öldürsem ve affedilsem, asla durmazdım. Yan baktı der öldürür, selam vermedi der öldürürdüm. Sonu af nasıl olsa, yaptığım yanıma kar kalıyor. Bilmem anlatabildim mi?slm hayirli aksamlar arkadaslar isin icinden cikamiyorum sizlere icimi dokmek istedim 11 yillik evliyim 2 cocugum var 4 yildan uzun bir suredir esim beni aldatiyor bir cok kez yakaladim hep bir daha yapmayacagini soledi bazen aileler girdi araya ama gene ayni degisen hoc birsey yok hep affettim ama artik olmuyor cocuklarimi dusundukce de hepten kafayi yiyorum sizlerle dertlesmek istiyorum hakkinizi helal edin
Hangi akıldan üstün bir akıl bakıyordunuz siz??slm hayirli aksamlar arkadaslar isin icinden cikamiyorum sizlere icimi dokmek istedim 11 yillik evliyim 2 cocugum var 4 yildan uzun bir suredir esim beni aldatiyor bir cok kez yakaladim hep bir daha yapmayacagini soledi bazen aileler girdi araya ama gene ayni degisen hoc birsey yok hep affettim ama artik olmuyor cocuklarimi dusundukce de hepten kafayi yiyorum sizlerle dertlesmek istiyorum hakkinizi helal edin
Ha böyle çok mutlu bir yuvadalar yani.neden kizayim ki kizmak icin acmadim ben anne baba ayriligini bilgidim icin ayri gayri nasil buyur cocuklar bunun eksikligini bildigim icin oteliyorum ama ustesinden gelemiyorum nasil dondurebilirim donermi bu yanlisindan acaba
Hahaha semazen hahhaha ama bundan olsa olsa semaver olurDöner döner, mevlevi dergahina kaydettir sen onu mutlaka döner.
İlahi bir güç veya aniden oluşan iktidarsızlık sorunu olmadığı sürece 4 yılı geçkin aldatan anca yaşlanır bakacak ihtiyacı doğar öyle döner yanlışındanslm hayirli aksamlar arkadaslar isin icinden cikamiyorum sizlere icimi dokmek istedim 11 yillik evliyim 2 cocugum var 4 yildan uzun bir suredir esim beni aldatiyor bir cok kez yakaladim hep bir daha yapmayacagini soledi bazen aileler girdi araya ama gene ayni degisen hoc birsey yok hep affettim ama artik olmuyor cocuklarimi dusundukce de hepten kafayi yiyorum sizlerle dertlesmek istiyorum hakkinizi helal edin
4 yıldır aynı kişiylemi aldatıyor.slm hayirli aksamlar arkadaslar isin icinden cikamiyorum sizlere icimi dokmek istedim 11 yillik evliyim 2 cocugum var 4 yildan uzun bir suredir esim beni aldatiyor bir cok kez yakaladim hep bir daha yapmayacagini soledi bazen aileler girdi araya ama gene ayni degisen hoc birsey yok hep affettim ama artik olmuyor cocuklarimi dusundukce de hepten kafayi yiyorum sizlerle dertlesmek istiyorum hakkinizi helal edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?