180 derece dönmüs yani..tuhaf bi durum..yani iki gün önce farkli o gün farkli olmasini gerektirecek ne olabilir ki!!
acaba senin yakinindan biriyle yada o ortak arkadasinizdan seninle alakali bisey mi duydu?yada kacan kovalanir hesabi sen nazlandikca o seni elde etmek icin ne kadar ciddi oldugunu vurgulamaya calisti ve sende tamam diyince olayin ciddiyetini anladida mi döndü acaba???
yani erkek milleti,ne zaman nerden esecekleri belli degil maalesef..
ben bu konusmanın ertesi gün msj attım. aklı basında ilişki istiyorsan beri ara yoksa hiç arama dedim. ve 2 gündür aramadı. içim içimi yiyor elim sürekli telefonda ama aramıyorum....
bence çok güzel bir mj yazmışsın senın yerınde olsam bende aynı şekilde tavrımı koyardım..bence o birden evlilikten korktu senın kabul etmiyecegini felan düşünüyordu belkide..arama sakın eger o aramıyorsada bırak aramasın bencede daha yaşın genç yani arkadasımızın dediği gibi analar ne kocalar doguruyor..evlendikten yada nişanlandıktan sonra bunu söyleseydi emin ol daha kötü olurdu bunu şimdi söylemesi bence ii olmuş canım..kaydirigubbakcemile5
bu ınsanla hayırlısı neyse o olsun dıye dua etmıs mıydın canım
eger ettıysen kabul olmus bence
yanı arkadasların yorumunada katıldım ben ama işte hakkınızda ne hayırlısı ıse onun olmasını dılıyorum
ilginç bir durum olmuş ya sormadın mı daha önce nişanlanmayı sen istiodun o zaman yokmuydu böle şeyler falan sıkıştırsaydın biraz
benden sana tek tavsiye bu tavrını koruman olur.dengesiz insanlarla uğraşamk zordur.ne zaman eminse o zaman gelsin senin karşına.sen sakın adım atma ama olurmu
Canım ilginç bi durum olmuş ama ne olursa olsun hayırlısı olsun. Bence sen peşin hükümlü olma, sonuçta ikiniz de lise çağında değilsiniz duygularınız hemen değişsin. Eğer seni bu kadar istediyse bu kadar çabuk değişmez. İnsanların bazı dönemleri olur, ve bu dönemlerde hemen silip atmak doğru değil bence. Eğer gerçekten istiyorsan çaba göster ki nişaqn fikrine olumlu bakmışsın, bu duygularon oluşması özellikle günümüzde hiç de kolay değil o yüzden arkasında durmayı çaba göstermeyi bilmek lazım biraz da ki en azından sonunda elimden geleni yaptım dersin ve pişmanlık duymassın. Bence sessiz kal üstüne gitme sadece bekle, aklına takılan soruları o zaman sor, hemen sorulara bpğma ön yargıllı olma. Sevgilinin burcunu merak ettim bu arada burcu ne?
burca basak canım. tepkileri ikizler yada terazi gibi. iki burctada dengesizlşkler oluyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?