Akıl almak istiyorum....

butterfly

Guru
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2007
6.171
6
358
Arkadaslar 4 aydır biriylr cıkıyorum. ortak bir arkadasımın sayesinde tanıstım erkek arkadasımla. ilk baslarda pek bisey hissetmiyordum. o benden daha cok istekliydi. beni cok sevdiğini sürekli görmek istediğini söylüyordu. biraz onun ilgisiyle birazda tanıdıkca sevmeye basladım. bana nisanlanalım diyip duruyordu. ben daha erken birbirmizi tanıyalım diyordum. sehir dısında oldugu halde işten rapor alıp geliyordu, sık görüsüyorduk. 2 gün önce yine bulustuk baslarda cok güzeldi oturduk yemek yedik. ben ona nisanlanmak istiyordun bende olumlu bakıyorum artık dedim. ne oldu anlamadım ama sonra kendimi hazır hissetmiyorum, sana olan sevgimden emin degilim, cevremde hep carpık ilişkiler oldu, bütün bi ömür boyunca aynı kişiyle yapabilirmiyim bilmiyorum dedi. insan bu kadar cabuk değişir mi bu konusmamızdan bir gün önce beni özlediğini sevdiğini söyleyen insan ertesi gün bunları söyledi........... benim yasadıklarımı yasayanlar var mı? ne yapmalıyım lütfen akıl verin.... bu arada ikimizde 28 yasındayız.

Son düzenleme:
180 derece dönmüs yani..tuhaf bi durum..yani iki gün önce farkli o gün farkli olmasini gerektirecek ne olabilir ki!!
acaba senin yakinindan biriyle yada o ortak arkadasinizdan seninle alakali bisey mi duydu?yada kacan kovalanir hesabi sen nazlandikca o seni elde etmek icin ne kadar ciddi oldugunu vurgulamaya calisti ve sende tamam diyince olayin ciddiyetini anladida mi döndü acaba???
yani erkek milleti,ne zaman nerden esecekleri belli degil maalesef..

cevreden kötü bisey duydugunu sanmıyorum aileside beni cok istiyordu. hatta olanları duyunca annesi cok üzülmüş. bende neden böyle davrandıgını bilmiyorum asıl bu cok koyuyor.

ben bu konusmanın ertesi gün msj attım. aklı basında ilişki istiyorsan beri ara yoksa hiç arama dedim. ve 2 gündür aramadı. içim içimi yiyor elim sürekli telefonda ama aramıyorum....

Valla zorla güzellik olmaz canim. Belki bu arada baska birisiyle tanisip ona asik olmus olabilir.
Bence daha yasin genc böyle tutarsiz erkeklerden sana hayir gelmez.
Birde isinden rapor alip bana gelen erkegi ben zaten istemezdim senin yerinde olsam, demekki isine ve patronuna saygisi yok bu adamin.
Bence kafani fazla sirf bu cocukla yorma, daha analar ne koclar dogurmus...
Sevgi zorla olmaz, belkide bir hareketini veya tavrini begenmemis olabilir, bence uzak kal.
Demesi kolay biliyorum ama daha yol yakinken diye söylüyorum.
Bence simdiden acik konusmasi iyi olmus, düsünsene birde evlenseydin ne olacakti? Bide böyle düsün.

ben bu konusmanın ertesi gün msj attım. aklı basında ilişki istiyorsan beri ara yoksa hiç arama dedim. ve 2 gündür aramadı. içim içimi yiyor elim sürekli telefonda ama aramıyorum....

bence çok güzel bir mj yazmışsın senın yerınde olsam bende aynı şekilde tavrımı koyardım..bence o birden evlilikten korktu senın kabul etmiyecegini felan düşünüyordu belkide..arama sakın eger o aramıyorsada bırak aramasın bencede daha yaşın genç yani arkadasımızın dediği gibi analar ne kocalar doguruyor..evlendikten yada nişanlandıktan sonra bunu söyleseydi emin ol daha kötü olurdu bunu şimdi söylemesi bence ii olmuş canım..kaydirigubbakcemile5

bu ınsanla hayırlısı neyse o olsun dıye dua etmıs mıydın canım
eger ettıysen kabul olmus bence
yanı arkadasların yorumunada katıldım ben ama işte hakkınızda ne hayırlısı ıse onun olmasını dılıyorum

2 sene önce nisanlanmıs ayrılmıs.. belkide benimlede aynı sey olacaktı bilmiyorum. bana sen farlısın diyordu... simdi sevse arar diyerek yetiniyorum. ve ona kızgın olsamda aramasını bekliyorum senağlama

annem bu cocugu biliyordu o benden daha cok dua eder ve hep hayırlısını ister. Annem belkide senin için hayırlı deildi ve ALLAH dualarımızı kabul etti diyor.

ilginç bir durum olmuş ya sormadın mı daha önce nişanlanmayı sen istiodun o zaman yokmuydu böle şeyler falan sıkıştırsaydın biraz

ilginç bir durum olmuş ya sormadın mı daha önce nişanlanmayı sen istiodun o zaman yokmuydu böle şeyler falan sıkıştırsaydın biraz

sordum canım... benim aklımda yokken sen soktun nisanlanma fikrini dedim. insan bu kadar cabuk değişri mi dedim. hiç ses yokkk

benden sana tek tavsiye bu tavrını koruman olur.dengesiz insanlarla uğraşamk zordur.ne zaman eminse o zaman gelsin senin karşına.sen sakın adım atma ama olurmu

benden sana tek tavsiye bu tavrını koruman olur.dengesiz insanlarla uğraşamk zordur.ne zaman eminse o zaman gelsin senin karşına.sen sakın adım atma ama olurmu

deniyorum canımm. cok zor ama kendimi mesgul etmeye caslıyorum. 1dk bos kalsam elim telefona gidiyor...

Canım ilginç bi durum olmuş ama ne olursa olsun hayırlısı olsun. Bence sen peşin hükümlü olma, sonuçta ikiniz de lise çağında değilsiniz duygularınız hemen değişsin. Eğer seni bu kadar istediyse bu kadar çabuk değişmez. İnsanların bazı dönemleri olur, ve bu dönemlerde hemen silip atmak doğru değil bence. Eğer gerçekten istiyorsan çaba göster ki nişaqn fikrine olumlu bakmışsın, bu duygularon oluşması özellikle günümüzde hiç de kolay değil o yüzden arkasında durmayı çaba göstermeyi bilmek lazım biraz da ki en azından sonunda elimden geleni yaptım dersin ve pişmanlık duymassın. Bence sessiz kal üstüne gitme sadece bekle, aklına takılan soruları o zaman sor, hemen sorulara bpğma ön yargıllı olma. Sevgilinin burcunu merak ettim bu arada burcu ne?

burca basak canım. tepkileri ikizler yada terazi gibi. iki burctada dengesizlşkler oluyor.

valla daha önceden nişanlanıp ayrılmış olması sana bunları yaşatmasına bahane değil canım....

şu anda ona olan hislerinden dolayı da net düşünemiyorsundur eminim,onu haklı görmeye çalışıyorsun ve anlamaya çalışıyorsun ama genelde erkekleri anlamaya çalışan hep biz oluyoruz... baştan sonuna kadar yanlış bir tutumun içinde....kendine göre haklı nedenleri olabilir belki ama yine de çok dikkatli ol...başıma böyle birşey gelmedi ama gelse uzun bir süre ondan kopamazdım ama sonunda aklım başıma gelir ve asla onla evlenmezdim ve ilerde aklıma geldikçe neden bana böyle yaptığı gün ona tekmeyi basmamışım diye düşünürdüm kesin....

cok tuhaf degil seni inandirmak icin isteikli oldugunu belirten nisan sozunu ortaya atmis simdi sen de isteyince gerek kalmadigini gorup geri cekilmis karsinizdakinin tavirlarini hic begenmedim sahsen bi insan bu kadar kisa surede bu kadar isteklerinde farklilik gosteriyorsa siz de oturun bir dusunun derim.

burca basak canım. tepkileri ikizler yada terazi gibi. iki burctada dengesizlşkler oluyor.

hmmm, evet dengesizlik olmuş. Aslında en iyi sen ölçüp biçersin durumu. Eğer ilişkinin başından beri sana olan tutumları samimiyse, sen sana olan sevgisinden eminsen ön yargılı olma derim ben. Çocuk değil ki seni inandırmak için nişanlanalım desin ya da onca bahsettiğin fedakarlığı yapsın. Ya da işsiz güçsüz bi insan değil ki bunlarla uğraşsın. Ki ailesine de bahsetmiş. Sen de başlarda çok üstünde durmamışsın, nişan teklifine olumlu bakmamışsın. O da o zamanlarda aman bu kız beni umursamıyor, benim ona verdiğim değeri o bana vermiyor nişan teklifime de olumsuz baktı diip kestirip atsa mıydı?? Sadece kendi açımızdan bakıyoruz biz, insanlar sözde ben umursamazdım diip kestirip atıyor yaşayan çok daha iyi bilir. Ama bu söylediklerim başlarda davranışlarının gerçekten senin bahsettiğin gibi samimiyse geçerli. Çabana değer biri olduğunu düşünüyorsan bu dönemde biraz sabırlı olabilirsin. Ama kızlar sezer ya, ortada bir sahtekarlık olduğunu, sana olduğu gibi görünmediğini düşünüyorsan o zaman önemseme. a.s.

Ben artık böyle durumlarda anlam aramıyorum.O kadar çok örnek yaşadımki bu konuda.Mesela en son biriyle görüşüyodum.Beni sıkıştırıyodu ailene ne zaman söyliyecen ne zaman yüzük takacaz falan diye.Bir akşam görüştük.Ben eve gidene kadar ki bu zaman 10 dakikadan ibaret, değişmeye başladı.Sonrada düşünmek için zaman istedi.Bende hemen ayrıldım.Sonra bunun sebebini öğrendim.Neymiş biliyormusunuz.Espri yaparken ben demişimki sana yemek yapmam (ki dememdim. desemde bunun espiri olduğunu herkes anlar.olmadı sen benle yemek yapmam içinmi evleniyosun)
Erkeklerde mantık aranmaz oyüzden düşünmeye gerek yok canım.
Keyfi bilir.Kendisi kaybeder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…