• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akıl almam lazım....

Sakın bu bırakma bu adamı. Teşekkür et ve cevabının seni rahatlattığını söyle. Sen hala güzel ve çekiciyken onun yaşlı ve hastalıklı bir adama dönüşmüş olacağı, çoktan iktidarın öte yakasına geçmiş olacağını bildiğin için bu soruyu sorduğunu, çekip gitmek istediğinde kendini kötü hissetmekten korktuğunu, onun böyle bir durumda ne yapacağını öğrenmek için bu soruyu sorduğunu söyle. Artık gönül rahatlığıyla onunla evlenebileceğini vurgula. Ne kadar sürerse artık diye belirtmeyi unutma.

Sonra arkasına bakmadan kaçışını izleyip olanları bize anlatırsın di mi?

ay hahaha... zeka böyle birsey yapacağım bunu

Böylelerini taksimde ascaksın
Düşüncesiz herif annendemi öğretmedi sana her doğru her yerde söylenmez diye bu adam güzel kız benle geziyo diye kendini bi halt sanmış
Inşallah çirkin biriyle bile bile ....
Töbe yarabbim neyse sinirlendim lan hasta hasta.

ne kadar süredir birliktesiniz bu önemli.ilişkinin başlarında söylenmişse bu sözler aranızda henüz tam olarak bi sevgi oluşmadığı için normal karşılayabilirim ben.görünüş ilk olarak etkileyen bişey.yeterince tanımaya başlamadan önce kişiye göre çok önemli ve sevgi oluşmadığı için tek bağlayıcı şey olabilir.ama sizi yeterince tanıdıktan sonra bunu söylemişse ortada bi sorun var demektir.ben sevgisinden şüphe duyarım çünkü bunlar seven bi adamın sözleri değil bana göre.

ne kadar süredir birliktesiniz bu önemli.ilişkinin başlarında söylenmişse bu sözler aranızda henüz tam olarak bi sevgi oluşmadığı için normal karşılayabilirim ben.görünüş ilk olarak etkileyen bişey.yeterince tanımaya başlamadan önce kişiye göre çok önemli ve sevgi oluşmadığı için tek bağlayıcı şey olabilir.ama sizi yeterince tanıdıktan sonra bunu söylemişse ortada bi sorun var demektir.ben sevgisinden şüphe duyarım çünkü bunlar seven bi adamın sözleri değil bana göre.

6 ay olmuştu canım

Adam açık sözlü olayım yalan yok derken bildiğin bodoslama konuşmuş. Kadın ruhundan falan anladığı yok anladığım kadarıyla. Güzelliğinin birlikteliğinizin ana sebebi olması da cabası. Dünyanın binbir türlü hali var canım, yol yakınken seni karakterinle de sevecek biriyle ol. Bunun hastalığı var, doğumu var, kazası belası var Allah korusun. Her zaman bakımlı, güzel, şıkkıdım olamazsın maalesef.

canım benim ne kadar ince düşüncelisin teşekkür ederim uzulmuyorum artık...

Rica ederim canım.Üstteki paylaşımını gördüm.Bence kendi geleceğin,iyiliğin adına doğru olanı yapmışsın.Şimdi daha taze olduğu için durum hissetiklerini tahmin ediyorum.Ama hayatın ne zaman,neler getireceği hiç belli olmuyor.Ne kapılar açılabileceği insana...Allah seni iyilerle karşılaştırsın.

Nereden başlasam.. Benim bir teyzem var. Meme kanseri olunca memesi alındı ve kemo.dan sacları döküldü.eniştem onu böyle kadın mı olur diye terk etmişti. işte o zamandan beri bende bu korku vardır. Asla böyle kişilikte biri ile olmak istemem. :50:
Ve şimdi ....İran asıllı Hollanda vatandaşı 1 erkek arkım var. (Aslan burcu) . o Türkiye'ye gelir beni görmeye falan derken işler ciddileşmeye başladı.
Ben de ona ya felç olursam ya da kanser olup çirkinleşirsem ne olur diye sordum.. çünkü o hep bana çok güzelsin der. bana "bilmiyorum çünkü ilişkimizin en büyük nedenlerinden biri senin güzel olman..." dedi. Mideme bıçak yemiş gibi hissettim. "Ama bir gün yaşlanacağız "dedim . (benden 13 yas büyük) "sen yaşlandığında ben ölmüş olacağım sorun yok" dedi ve gayet ciddiydi ! :53:
Bunun beni çok incittiğini söylediğimde ama "gerçek bu yalan söyleyemem" dedi.!!!
Ne yapmalıyım ? :2:

Ay o ne yaa resmen sehirr magandasii. Insanin Dis gorunusuyle karar verir sonra orda burda sokaklarda rezil kepaze olur. Birak birak hic gorusme allaasenn.

Rica ederim canım.Üstteki paylaşımını gördüm.Bence kendi geleceğin,iyiliğin adına doğru olanı yapmışsın.Şimdi daha taze olduğu için durum hissetiklerini tahmin ediyorum.Ama hayatın ne zaman,neler getireceği hiç belli olmuyor.Ne kapılar açılabileceği insana...Allah seni iyilerle karşılaştırsın.

Amin kuzum hepimizi inşallah

Konuma cevap veren tüm hatunlar hepinize tek tek teşekkür ederim.
Şahıs özür dilemeye çalışırken al o özürünü daha güzel bir kıza ver ama bunları yaparken de uzun uzun aynaya bak dedim.
Sanırım şok olmuştu ki o anda son vuruşu yaptım ve....
Egon aptallığın ve sana mutlu hayatlar dilerim diyerek (ki bir aslan erkeği ne hissetti siz düşünün eee ben de akrebim anacım !!! :)))
ayrıldım...
Şimdi cok daha iyiyim... İyi ki vardınız , iyi ki cevaplarınızla yanımda oldunuz hepinizeee: :54: :54: :54: :54: :54:

Son düzenleme:
Back
X