Ev ev üstünde olmaz.
Hem bir gün değil iki gün değil.
Bu eşinizin ailesi değilde sizin aileniz olsada aynı şey geçerli.
Yeni doğum yapmış bir kadın, iki bebek ve eşinin ailesi, hiç mantığa sığmıyor bu tablo
Huzurun kalmayacağı açık, böyle bir şeyi kabul edersen bir daha onlarla evini ayırman hayal olur, sakın bunu göze alma
Eşinle güzel bir tavırla konuş ve gelmemelerini sağla, çok başın ağrır bu işten
aynen tabiki benim ailem olsada olmaz... ama nasıl sıyrılcam işte, annemde yazık benden daha çok dert ediyor.. benim anlamadığım kocaman adamlar yaa bizim gördüğümüzü neden göremezler !!
Siz onların görmediğini mi zannediyorsunuz ?
Herşeyin farkındalar.
Hem eşinize bir sorun bakalım bebeler büyüdüğünde ne diyecek anne babasına + anneannesine +kız kardeşlerine
'Hadi evinize kış kış ' mı?
Merhaba arkadaşlar ben ve eşim çalışıyoruz çok şükür devletteyiz.. durumumuz iyi aslında ama ev aldığımız için sıkıntıdayız.. aylık 3500 lira kredi ödüyoruz. 3 aylık hamileyim, Rabbim nasip etti ikizlerim olacaK inşallah. sorunum sıkıntım şu, maddi olarak bakıcı tutamayacak durumdayız annem sağolsun idare ederim falan diyor (farklı illerdeyiz) biraz sen getirirsin biraz ben gelirim idare olunur diyor. kayınvalidemgilde şöyle bir teklifte bulundu, biz tayin aldıralım yanınıza taşınalım biz bakarız diyorlar... 3 nufüs (kayınvalidemin annesi de var) artı ikide farklı illerde okuyan görümce !!! artı 4 kişilik biz.. YAni aynı evin içerisinde 2 aile, tam 9 birey :/ kayınbabamın zerre kadar elini cebine atacağını düşünmüyorum, eşimle farklı düşünüyorum eşim ise sıkıntıdan kurtulabiliriz diyor.. ve ben ikna edemiyorum gelmemeleri konusundafikir aldığım bir çok kişi yuvan yıkılır diyor.. burda bakıcılar 1500 den başlıyor.. her şeyi geçtim en çok önem verdiğim eğitim konusunda çocuklarımın iyi yetişmeyeceği kanaatindeyim.. eşimin huyu ailesinin yanında aslan kesiliyor, her an her dk. problem yaşamaktan korkuyorum.. bu olayı nasıl çözebilirim, bir fikrim var aslında bu yıl değil diğer yıl tayin aldırın bu yıl doğum izinlerim var boşa rezil olmayın deyip kesebilirim.. offfffff ne yapmalıyım kırmadan
asla kabul etmeyın.ev ev ustunde olur mu ya.....memurlukta nasıl bılmıyorum bı şekilde kreş yaşına kadar 1,5 sene ıdare edemez mısınız:26:
Bak ya! Nasılda planlar yapılmış hemen gıcık oldum
Sakın bu şekilde bir arada olmayı kabul etmeyin bin kere pişman olursunuz
En iyisi sizin düşündüğünüz gibi bu sene izinlerimi kullancam vs falan deyin sonrasında da unutulur inşallah ay ben düşünüyorum da mümkün değil sakın yani sakın
Allah yardımcınız olsun
Ben olsam kabul etmem ozelim.kalmaz kocamla
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.[/
evet aynen öyle olacak, küskünlükler daha çok uzayacak, saygın bitecek daha neler neler
Sakın!!!! Ikizlerim var 10 aylık ilk 6 ay inanılmaz kriz yaşadık doğmadan kolay geliyor doğunca öyle olmuyor şimdi kreşteler 4 aydır kreş bul bence
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba arkadaşlar ben ve eşim çalışıyoruz çok şükür devletteyiz.. durumumuz iyi aslında ama ev aldığımız için sıkıntıdayız.. aylık 3500 lira kredi ödüyoruz. 3 aylık hamileyim, Rabbim nasip etti ikizlerim olacaK inşallah. sorunum sıkıntım şu, maddi olarak bakıcı tutamayacak durumdayız annem sağolsun idare ederim falan diyor (farklı illerdeyiz) biraz sen getirirsin biraz ben gelirim idare olunur diyor. kayınvalidemgilde şöyle bir teklifte bulundu, biz tayin aldıralım yanınıza taşınalım biz bakarız diyorlar... 3 nufüs (kayınvalidemin annesi de var) artı ikide farklı illerde okuyan görümce !!! artı 4 kişilik biz.. YAni aynı evin içerisinde 2 aile, tam 9 birey :/ kayınbabamın zerre kadar elini cebine atacağını düşünmüyorum, eşimle farklı düşünüyorum eşim ise sıkıntıdan kurtulabiliriz diyor.. ve ben ikna edemiyorum gelmemeleri konusundafikir aldığım bir çok kişi yuvan yıkılır diyor.. burda bakıcılar 1500 den başlıyor.. her şeyi geçtim en çok önem verdiğim eğitim konusunda çocuklarımın iyi yetişmeyeceği kanaatindeyim.. eşimin huyu ailesinin yanında aslan kesiliyor, her an her dk. problem yaşamaktan korkuyorum.. bu olayı nasıl çözebilirim, bir fikrim var aslında bu yıl değil diğer yıl tayin aldırın bu yıl doğum izinlerim var boşa rezil olmayın deyip kesebilirim.. offfffff ne yapmalıyım kırmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?