Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İkisi de seni önce kotarır gibi durur ama çocuk/bakıcı sıkıntılarını dibine kadar yaşamış biri olarak her iki alternatifi de tavsiye etmiyorum.Merhaba arkadaşlar ben ve eşim çalışıyoruz çok şükür devletteyiz.. durumumuz iyi aslında ama ev aldığımız için sıkıntıdayız.. aylık 3500 lira kredi ödüyoruz. 3 aylık hamileyim, Rabbim nasip etti ikizlerim olacaK inşallah. sorunum sıkıntım şu, maddi olarak bakıcı tutamayacak durumdayız annem sağolsun idare ederim falan diyor (farklı illerdeyiz) biraz sen getirirsin biraz ben gelirim idare olunur diyor. kayınvalidemgilde şöyle bir teklifte bulundu, biz tayin aldıralım yanınıza taşınalım biz bakarız diyorlar... 3 nufüs (kayınvalidemin annesi de var) artı ikide farklı illerde okuyan görümce !!! artı 4 kişilik biz.. YAni aynı evin içerisinde 2 aile, tam 9 birey :/ kayınbabamın zerre kadar elini cebine atacağını düşünmüyorum, eşimle farklı düşünüyorum eşim ise sıkıntıdan kurtulabiliriz diyor.. ve ben ikna edemiyorum gelmemeleri konusundafikir aldığım bir çok kişi yuvan yıkılır diyor.. burda bakıcılar 1500 den başlıyor.. her şeyi geçtim en çok önem verdiğim eğitim konusunda çocuklarımın iyi yetişmeyeceği kanaatindeyim.. eşimin huyu ailesinin yanında aslan kesiliyor, her an her dk. problem yaşamaktan korkuyorum.. bu olayı nasıl çözebilirim, bir fikrim var aslında bu yıl değil diğer yıl tayin aldırın bu yıl doğum izinlerim var boşa rezil olmayın deyip kesebilirim.. offfffff ne yapmalıyım kırmadan
Cocuklar asil sen bu teklifi kabul edersen rezil olacak, haberin yok. Annenle beraber idare edebildiginiz kadar edin. Olmadi yatili bakici bulun ikizlere bakabilecek. Ama masrafli olacagindan eminim. Kredi borcunuzu uzatmayi deneyin bence, taksitler azalir boylece..yoksa ev koy alicam diye evliliginizi kaybetmeyin.sağol canım bnm artık düşünmekten çok yoruldum.. takmiim yazık ediyorum çocuklara diyorum.. valla kaldım ortada..
Merhaba arkadaşlar ben ve eşim çalışıyoruz çok şükür devletteyiz.. durumumuz iyi aslında ama ev aldığımız için sıkıntıdayız.. aylık 3500 lira kredi ödüyoruz. 3 aylık hamileyim, Rabbim nasip etti ikizlerim olacaK inşallah. sorunum sıkıntım şu, maddi olarak bakıcı tutamayacak durumdayız annem sağolsun idare ederim falan diyor (farklı illerdeyiz) biraz sen getirirsin biraz ben gelirim idare olunur diyor. kayınvalidemgilde şöyle bir teklifte bulundu, biz tayin aldıralım yanınıza taşınalım biz bakarız diyorlar... 3 nufüs (kayınvalidemin annesi de var) artı ikide farklı illerde okuyan görümce !!! artı 4 kişilik biz.. YAni aynı evin içerisinde 2 aile, tam 9 birey :/ kayınbabamın zerre kadar elini cebine atacağını düşünmüyorum, eşimle farklı düşünüyorum eşim ise sıkıntıdan kurtulabiliriz diyor.. ve ben ikna edemiyorum gelmemeleri konusundafikir aldığım bir çok kişi yuvan yıkılır diyor.. burda bakıcılar 1500 den başlıyor.. her şeyi geçtim en çok önem verdiğim eğitim konusunda çocuklarımın iyi yetişmeyeceği kanaatindeyim.. eşimin huyu ailesinin yanında aslan kesiliyor, her an her dk. problem yaşamaktan korkuyorum.. bu olayı nasıl çözebilirim, bir fikrim var aslında bu yıl değil diğer yıl tayin aldırın bu yıl doğum izinlerim var boşa rezil olmayın deyip kesebilirim.. offfffff ne yapmalıyım kırmadan
Cocuklar asil sen bu teklifi kabul edersen rezil olacak, haberin yok. Annenle beraber idare edebildiginiz kadar edin. Olmadi yatili bakici bulun ikizlere bakabilecek. Ama masrafli olacagindan eminim. Kredi borcunuzu uzatmayi deneyin bence, taksitler azalir boylece..yoksa ev koy alicam diye evliliginizi kaybetmeyin.
Bir de yanlis anlamayin da neyin borcu kuzum bu 3500. Yani dunyanin bin turlu hali var, keske biraz daha hesap edip borclansaydiniz bu kadar![]()
kreş için hem maddi durumumuz yok hem de daha çok minnak olacaklar, herkesin evladı kıymetli mutlaka ama ne bileyim kıyamam sanırım yaa
Tam 6 aylıktı başladılar verdiğim en doğru karardı ki o ilk 6 yüzünden boşanmanın eşiğine geldik
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Merhaba arkadaşlar ben ve eşim çalışıyoruz çok şükür devletteyiz.. durumumuz iyi aslında ama ev aldığımız için sıkıntıdayız.. aylık 3500 lira kredi ödüyoruz. 3 aylık hamileyim, Rabbim nasip etti ikizlerim olacaK inşallah. sorunum sıkıntım şu, maddi olarak bakıcı tutamayacak durumdayız annem sağolsun idare ederim falan diyor (farklı illerdeyiz) biraz sen getirirsin biraz ben gelirim idare olunur diyor. kayınvalidemgilde şöyle bir teklifte bulundu, biz tayin aldıralım yanınıza taşınalım biz bakarız diyorlar... 3 nufüs (kayınvalidemin annesi de var) artı ikide farklı illerde okuyan görümce !!! artı 4 kişilik biz.. YAni aynı evin içerisinde 2 aile, tam 9 birey :/ kayınbabamın zerre kadar elini cebine atacağını düşünmüyorum, eşimle farklı düşünüyorum eşim ise sıkıntıdan kurtulabiliriz diyor.. ve ben ikna edemiyorum gelmemeleri konusundafikir aldığım bir çok kişi yuvan yıkılır diyor.. burda bakıcılar 1500 den başlıyor.. her şeyi geçtim en çok önem verdiğim eğitim konusunda çocuklarımın iyi yetişmeyeceği kanaatindeyim.. eşimin huyu ailesinin yanında aslan kesiliyor, her an her dk. problem yaşamaktan korkuyorum.. bu olayı nasıl çözebilirim, bir fikrim var aslında bu yıl değil diğer yıl tayin aldırın bu yıl doğum izinlerim var boşa rezil olmayın deyip kesebilirim.. offfffff ne yapmalıyım kırmadan
hem hayırlı olsun Allah tamamına erdirsin hemde size kolay gelsin :) bebekler doğunca ücretsiz izne çıkın, kredinizin ödemelerini yapılandırın, biraz düşürün ödemelerinizi, eşinizi ikna edin gerekirse yerinizde olsam satarım ama şunu bilir şunu söylerim ev üstüne ev olmaz! eğer eviniz başka ildeyse gerekirse kiraya verin biraz kendini kirası ödemesine yardım eder.. ayrıca lojman imkanınız varsa lojmana çıkın.. ama ekstra nüfus alırsanız ne maddi nede manevi huzurunuz olmaz.. ne demişler, azıcık aşım dertsiz başım![]()
cnm kırmayım dersin onlar seni kırar. gerçektende erkekler aileleri yanında aslan kesiliyor. sakın ha ne yap ne et kabul etme . gerekirse eşine rest çek asla olmaz nokta de taviz verme bu konuda
yazıl olur yuvan mutluluğun biter. gider. sakın acaba deme. çünkü olmaz. kesin tavrını koy izinlerim var sonrasında da hallederiz siz evinizi yurdunuzu bozmayın de. olmadımı eşin konuşsun halletsin
son olarak ben giderim gelirlerse ben senle hayat kurdum senle baş başa yaşamak isterim dersin. seni mecbur bırakmasına izin verme. çocukta halledilir. ben 250 tl maaş alırken 150 tl ye kreşe gönderdim. Allah yardım ediyor
kayınvalidenler size yakın bir ev tutabilirler, aynı ev de neden olacaksınız ki..
suan bulundukları şehirde kendi evleri heralde sizin için geldiklerinden dolayı bir de
kira ödemeyelim mi diye düşünüyorlar??