cok geçmiş olsun e devlet şifresi alın bugun tatil yarın devlet hastanesinin uzmanına gidin ve muayene olsun raporda verir e devletten hem sigortasına hem rapor parasını takip edin iş kazası kagıdınıında fotokopisini cektirin sizde bulunsun
Arkadaslar hepinize tek tek tesekkur ederim. Hastane polisine is kazasi oldugunu bildirdik. Ve suan evdeyiz. Beyin kanamasindan dahi suphenelindi. Allah islah etsin bunlari. Zaten poliste egerki sigortasiz calistiriyolarsa cok yuklu tazminat oder firma dedi. Ayrica esimin maas bodrolarida gelmiyormus. Ben esime senin sigortani yatirmiyorlar bence o yuzden bodrolarin gelmiyor dedim. Oyle sey yapmazlar bu buyuk firma dedi.
Sigorta yapan yerler bile is kazası denmesini istemiyor. Bi yakınım küçük bir iş kazası geçirdi. Işe döndüğünde evrakları götürmüş. Isyerinin muhasebesici dönmüş demis ki bunun için kağıda iş kazası mı yazdirdın yani. Uf püf etmiş keske yazdirmasaydin tarzı. Ona ne oluyorsa sanki patronun kızı masraflar ondan çıkıyor sanar gören. Bikac boyutu var bunun sanırım ki böyle tepki veriyo pislikler. Çok geçmiş olsun size. Umarim herhangi bişey yoktur..
İs kazasi denirse isyerinin ceza hukuku sorumlulugu dogacak. Taksirle yaralamadan hakim karsisina cikacak. Sosyal guvence konusundan ziyade bu urkutuyofur
cok geçmiş olsun e devlet şifresi alın bugun tatil yarın devlet hastanesinin uzmanına gidin ve muayene olsun raporda verir e devletten hem sigortasına hem rapor parasını takip edin iş kazası kagıdınıında fotokopisini cektirin sizde bulunsun
Ahh benim bu esimm hemen gidiyim calisayim diyor yaa. Polistee dedii oglum once kendini dusun firmanin parasii cokk o seni mi dusunur dedi. Allah korusun daha kotu birsey gelebilirdi basina dedi. Doktorda yarin poliklinikten sira alip rapor alabilirsin dedi. O halden dolayi sadece 2 gun rapor yazdi. Ama benimkisi calismaya gidicek.
Diğerlerinin dediği gibi aklıma gelen ilk şey sigortasız çalışması. Başlarına bela almamak için tembihlemiş olabilirler. edevletten sigortasını kontrol etsin. Ne olur ne olmaz.
Şundan kaynaklı olabilir mi diye düşündüm? İş kazası demdiği zaman iş güvenliği uzmanı durumları göze batacaktır belki. Artık tüm işletmelerde zorunlu çünkü.
Sigorta durumunda sıkıntı olsa hastanede ortaya çıkardı zaten bence