Ne vicdansız insanlar var ya. Eşinizin sigortası yoksa eğer bunun ortaya çıkmasını istemiyolar. Suç çünkü. Siz iş kazası olduğunu söyleyin hakkınızı söke söke alın. Allahın cezaları
Söylesin tabiki. kendileri sorumluluk almak istemiyor.
Kizlar benim esim bi doner sirketinde calisiyor ismini vermicem. Ama bu sabah kaza gecirdi calistigi yerde. Kafasina 70 kiloluk doner dusmus hastaneye travmatolojiye getirdiler bende yanindayim. Ama bu is yerindekiler esime tembihlemis is kazasi deme diye bunlarin amaclari ne olabilir??Benim cok fazla bi is hayatim olmadi ve bu islerden anlamam bilenler cvplayabilir mi ltfn??
çok geçmiş olsunArkadaslar hepinize tek tek tesekkur ederim. Hastane polisine is kazasi oldugunu bildirdik. Ve suan evdeyiz. Beyin kanamasindan dahi suphenelindi. Allah islah etsin bunlari. Zaten poliste egerki sigortasiz calistiriyolarsa cok yuklu tazminat oder firma dedi. Ayrica esimin maas bodrolarida gelmiyormus. Ben esime senin sigortani yatirmiyorlar bence o yuzden bodrolarin gelmiyor dedim. Oyle sey yapmazlar bu buyuk firma dedi.
Sizin de hatanız var. İnternet kullanmayı biliyorsunuz. Sgk işlemlerinden sigortayı kontrol edin hemen.Arkadaslar hepinize tek tek tesekkur ederim. Hastane polisine is kazasi oldugunu bildirdik. Ve suan evdeyiz. Beyin kanamasindan dahi suphenelindi. Allah islah etsin bunlari. Zaten poliste egerki sigortasiz calistiriyolarsa cok yuklu tazminat oder firma dedi. Ayrica esimin maas bodrolarida gelmiyormus. Ben esime senin sigortani yatirmiyorlar bence o yuzden bodrolarin gelmiyor dedim. Oyle sey yapmazlar bu buyuk firma dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?