Aynen öyle. Kendine ve bebeğine layık gördüğü hayat batmadı da benim sert sözlerim battı. Daha ağırlarını söylerdim de sabah sabah daha fazla kızı germeye üzmeye gerek yok.Konu sahibi kendi hatalari yuzunden D denizbhrm nin soylediklerinden cok daha kotu bir hayat yasiyor ve cocuguna da yasatacak. Yasadigi hayat degil de baska birinin soyledikleri kendine layik gordugu hayat yaninda hic bir sey. Ayrica cocuk olmasaydi konuya yazmayacaktim bile. Ama nedense boyle sorunlu evliliklerin olmazsa olmazi cocuk. Bazen diyorlar ya pisman degilim iyi ki var vs. Cocugu madde bagimlisi birinin hayatina dahil ediyorsun nasil iyi ki var? Duzelme umudu da yok bana gore. Cunku duzelse simdiye kadar duzelirdi.
Ben yine çıkış yaptım mı bu siteden tüm üyeler kaybolacak benim için, ama o keş adam o bebeğin yanında olacak hep. Bana ne derdi benim mi, ama masum çocuklara üzülüyorum. Alkolik babası yüzünden perişan olup annesiyle boşanana kadar sığınma evine giden öğrencim aklıma geliyor ki belki de daha ailesinde gizli ne var bilmediğim kaç öğrencim var.
Eğitimlerinden geleceklerinden sorumlu olduğum, meslektaşlarımla olduğumuz bir bebek var konu sahibinin karnında. Tabii ki ağır konuşur zehir akıtırım !