merhaba herkese hemen konuya gireyim haftaya işe başlıyorum ve çalışan annelere sorularım olacak
1.sabah 7 de kalkmaya nasıl alışacağim?siz nasıl yapıyorsunuz düzeni nasıl oturttunuz ?
akşam 7 iş çıkışım yemek temizlik vs nasıl yapıyorsunuz?
2.oğluma bakıcı gelecek eve kvdemle sorunlarım olduğu için güvenemedim siz olsanız amann işimi görsün deyip çocuğunuzu kvdenize mi bırakırdınız? yoksa minnet etmeden bakıcıya mı bırakırdınız?
bana bi akıl fikir gaz verin hatunlar :)
oğlum iki yaşında ya kadını çok sevdim neşeli bir bayan hareketlide ama başta söyledim ben evime temizlikçi değil bakıcı arıyorum dedim temizlipe karişmayacak sadece oğlumun dağınığını çıkardığı bulaşığı toplayacak canımVega oncelikle tebrik ederim.
1- saati kurup kalkacaksin bacim, alismak sevmekten daha zor gelmesin =))
Ilk maasla sessiz calisan supurgelerden al ve her gece yatmadan evi supur. Gerisini de 10 gunde bir yaparsin.
2- Kadin gelsin, net. Ancak cogu kadin bebek- cocuk yatinca zaten ev isi uyapar. Gelen kadinla oyle anlas.
Oglun kac yasinda bu arada?
İlk günler zorlanırsın.Her akşam gelince temizlik yapımacak diye bir şey yok.Genel şeyleri yaparsın.Yemek 2 günlük yaparsın ya da pratik şeyler.Kayınvalidenle anlaşamıyorsan bakıcı işi daha mantıklı.Paran gidiyor ama ruh sağlığın yerinde kalıyormerhaba herkese hemen konuya gireyim haftaya işe başlıyorum ve çalışan annelere sorularım olacak
1.sabah 7 de kalkmaya nasıl alışacağim?siz nasıl yapıyorsunuz düzeni nasıl oturttunuz ?
akşam 7 iş çıkışım yemek temizlik vs nasıl yapıyorsunuz?
2.oğluma bakıcı gelecek eve kvdemle sorunlarım olduğu için güvenemedim siz olsanız amann işimi görsün deyip çocuğunuzu kvdenize mi bırakırdınız? yoksa minnet etmeden bakıcıya mı bırakırdınız?
bana bi akıl fikir gaz verin hatunlar :)
eşim yardımcı şükür evde yemek olmasa evde oturdun demez yani korkutan kısma iş ortamı ve kalkma meselesi,referansım çok iyi kadında boş bir kadın değil yanı bana bile katacağı şeyler var:)Uyku mecbur düzene girer,ilk gün zorlanırsın sonra mecbur alışırsın.
Ben olsa idim ki öyleyim,kimseye minnet etmem çocuğumu bırakmazdım kimseye,bakıcı iyi referans aldıysan daha iyi.
Temizlik hafta sonu 2 saatte biter,çok kasma.
Yemek için de illa 5 çeşit yapmana gerek yok,hafif 2 çeşit yapabilirsin.
Eşin yardımcı da olur belki.
Hayırlı olsun yeni işin.
ya kvdem benim alıştırdıklarımın dışınaçıkmaya çalışıyor mesela uykusaatleriyle fln oynuyor söz dinlemiyor bilgisayar açıyor önüne deliriri en fazla bir hafta iyi giderdiİlk günler zorlanırsın.Her akşam gelince temizlik yapımacak diye bir şey yok.Genel şeyleri yaparsın.Yemek 2 günlük yaparsın ya da pratik şeyler.Kayınvalidenle anlaşamıyorsan bakıcı işi daha mantıklı.Paran gidiyor ama ruh sağlığın yerinde kalıyor
ortam fena diğil asıl çalışacağım hatunu tam çözemedim inşallah kompleksli bi tip değildirHayırlı olsun. İnşallah iş ortamın güzel olur da sabahları uça uça kalkıp gidersin işine.
Bakıcı gelsin tabii ki.
bu arada uınutmadığım üyeler arasındasın :)belirteyim dedim sitede seni gördükçe mutlu oluyorumVega oncelikle tebrik ederim.
1- saati kurup kalkacaksin bacim, alismak sevmekten daha zor gelmesin =))
Ilk maasla sessiz calisan supurgelerden al ve her gece yatmadan evi supur. Gerisini de 10 gunde bir yaparsin.
2- Kadin gelsin, net. Ancak cogu kadin bebek- cocuk yatinca zaten ev isi uyapar. Gelen kadinla oyle anlas.
Oglun kac yasinda bu arada?
işin açığı şöyle sadece çocuk bakımı 650 tlye anlaştık yemek vs temizlik girerse 1200 fln oluyor eşimde 1200 verceksen çalışma dedi yani haklı olarakhayırlı olsun işiniz.
valla ben zaten pek uyumadığım için kalkmıyorum denebilir. büyük kızım kreşe gidiyor zaten 1 hafta iyiyse 2. hafta hasta öksürük vs uyumuyor, uyutmuyor
küçüğü de ben yanında olduğum sürece sürekli emmek istiyor.
uykusuzluktan hayalet gibi oldum. ama bir şey söyliyim mi?
ben işte dinleniyorum. hem kafam dağılıyor hem de oturuyorum.
malum evde yatakta yatış pozisyonuna geçene kadar totom yer görmüyor.
bakıcı fikri daha iyi bence. temizliğe karışma demeseydiniz keşke baştan. oğlunuzun gündüz uykusu varsa,
uyku sırasında evi toparlayıp haftada bir iki evi süpürüp, yemek yapabilir.
Başkasının eli değmesin ben pişiririm diyorsanız da bazı işleri kolaylamasını isteyebilirsiniz.
aynen arada kontrole fln gelirler o sorun değil akşamları çocuğa kalıteli zaman ayırmam da lazım bakalım ilk başta nasıl olcak ?Esiniz uyandirsa ya da Zir Zir arasin o saatte.. bakıcı varken kV arada gelse söyle bi bakmaya olur mu ya da guvendiginiz biri.. ilk zamanlar iyi olur belki.. çalışanın evi daha az kirlenir takilmayin çok.. yeni düzene oglunuza vakit ayirin bence.. zamanla her akşam bi cesit yemek yapar etrafı bi siler yatarsiniz.. 15 te bir yardımcı gelirse süper olur.. kolay gelsin..
kalkman gereken saatten bi 15 dk önceye kuroğlum iki yaşında ya kadını çok sevdim neşeli bir bayan hareketlide ama başta söyledim ben evime temizlikçi değil bakıcı arıyorum dedim temizlipe karişmayacak sadece oğlumun dağınığını çıkardığı bulaşığı toplayacak canım
işte zil çalınca nasıl kalkcam zınk diye :)
temizliği de ben 15 günde bir yardımcı alıyorum dip köşe yapıyoroğlum iki yaşında ya kadını çok sevdim neşeli bir bayan hareketlide ama başta söyledim ben evime temizlikçi değil bakıcı arıyorum dedim temizlipe karişmayacak sadece oğlumun dağınığını çıkardığı bulaşığı toplayacak canım
işte zil çalınca nasıl kalkcam zınk diye :)
hafta sonları çalışıyormusnuz pazarınız mı var sadece ? kadın ne kadar alıyor 15 günde birtemizliği de ben 15 günde bir yardımcı alıyorum dip köşe yapıyor
sonra da her akşam eve gelip giriş holünü ve mutfağı siliyorum en çok oralar kirleniyor diye haftasonu da süpürge açıp üstünden bezle alıyorum idare ediyor beni
tabii lavabolar 2-3 günde bir yapıyorum sadece akşam yatmadan hemen önce
gece kaçta yatıyorsunuz ? enerji kalıyormu ? yemek için ne kadar ödüyorsunuz? ayy çok sordum :)1- 6 da uyanıyorum . 7 de evden cıkıyorum. Oynaya oynaya kalkıyorum ha ısteyerek ha ıstemeyerek
Akşam 6 da en gec evdeyim. Temızlıgı ben yapmıyorum yemegıde temızlıgıde para karsılıgı yaptırıyorum
2- bakıcı yok bende cocuk okula gıdıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?