akıl fikir gaz verin :)

keşke inatlaşmasada bıraksam ama şimdi sabah 8 akşam 7 kvdemede zor olur şunu yapma desem ben kötü olurum bu sefer böylesi hayırlı oldu sanki ya

vega4 cok tesekkur ederim, sen de benim hep aklimda olan bir isimsin.
ben 6 sene calistim, basin mensubu olarak. bunu vurgulama nedenim hicbir dini-milli tatilimin, hafta sonumun olmadigini vurgulamak icin.

haftanin 6 gunu gazetede, bir gun de evden olmak uzere 7 gun calistim.
sabah 6.15te kalkiyordum, 6.45te sporda oluyordum. 10.30 gibi spordan cikip da gazeteye gidiyordum. aksam saat 8e dek gazetede oluyordum. Aksam 9 gibi de eve donuyordum.
Enerjimi hic yitirmedim.
kendine guven, yaparsin.

Telefonun alarmini kuruyorsan, uyumadan önce alarmi duyabilecegin ama kapatmak icin yataktan kalkman gerecek bir mesafeye koy. O saatte o sese tahammül edemedigin icin mecbur kalkiyorsun

Senin oğlun çok akıllı bir çocuk liseden çocuk gelişim mezunu olup üni okumayan biri çok iyi gelir bence .
İlk başta sürekli alarm oluyor ama sonra bünye tak diye kalkmaya alışıyor .
İşlerini gün gün böl . yazdıklarını bir kağıda yaz ve mutfak dolabına as
Haftalık yemek listen olsun onuna göre ayarla her şeyini .
Bazı günler 2 günün yemeğini aynı anda yaparsın o çok rahat oluyor .
Bazen dışarı gidersiniz . Arada ailelere öyle gelir geçer
İlk bir hafta evi .... götürür sonra oturtursun

Valla benim oglum henuz 5.5 aylik oldugu icin alarmsiz kalkiyoruz biz :)
Bakicimiz var 2.5 ayliktan beri. ufak tefek ev islerime de yardimci oluyor, gerisini de ben yapmaya calisiyorum. sadece hersey mukemmel olsun diye kendini yipratma, sen de insansin :)

Insan hizli alisiyo bende eskiden saat 5.30 da kalkip ise gidiyordum.simdi 7.30 oldu sukur. ilk zor oluyo fakat zamnla alisiyosun. benimde cocugum var temizligi hafta sonu cumartesiden yapiyorum pazar dinlenme gunu olarak ayarladim. bir sure sonra oturuyo isler. yemekte isten gelince yapiyorum hemen..

Çok ucuz 650 tl ye çocuk bakımı. Merak ettim neresi orası acaba. İstanbul da dolarla bakıyor bakıcılar.

vega4 benden size fikir: ise baslamadan derin dondurucuya konulacak yemekler yapin bir aylik kadar. Isten geldiginizde isinizi kolaylastirir. Mesela biber dolmasi, kofte, sulukofte, lahana sarmasi, borek, lahmacun, atistirmalik pohaca.

ahahahaa ya oğluma bakacak kadın donanalımlı bir kadın o yüzden çok mutluyum birde Allahtan oğlum herşeyi anlatıyor sormam öğrenmem kolay olur
evet yemek listeside mantıklı:) senın bebe ne kadarlık

ahahahaa ya oğluma bakacak kadın donanalımlı bir kadın o yüzden çok mutluyum birde Allahtan oğlum herşeyi anlatıyor sormam öğrenmem kolay olur
evet yemek listeside mantıklı:) senın bebe ne kadarlık

Benim çocuğum yok ki , ben bekarım

ya süpersinn gerçekten one tempo oylee
kilo vermem lazım yürüyuşe bile çıkamıyorum :)

yol yapacağım oyuzden erken kalkmam lazım 8 buçukta iş başı normalde kaçta yatıyorsun canım gece çocuklarla nasıl vakit geçiriyorsun?
12den aşağı yatamıyorum ki ..akşam yemek yeme sofrayı toplama derken 8 oluyor..çocukların ödevleri çantalarını toparlama ertesi güne ne giyecekleri banyo ve mutfağı temizleme toparlama derken zaten 11 oluyor ..kızım anaokuluna gidiyor bazen onunla bir etkinlik vs yapıyoruz ama sonra artık bir köşeye sızıp kalıyorum ..hafta içi oğlumun sınavları vs oluyor onu çalıştırıyorum ..zor ama evde olduğum zamandan daha iyi hissediyorum kendimi yorgunluk var yoğun bir tempo ama ruhen dinç hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…