keşke inatlaşmasada bıraksam ama şimdi sabah 8 akşam 7 kvdemede zor olur şunu yapma desem ben kötü olurum bu sefer böylesi hayırlı oldu sanki yahaklısın arkadaşım dedim ya ben şanslı azınlıktayım kv hem güzel bakıyor hem yemeğimizi yediriyor sağolsun. benimki hani sen sıkıntıya girme maddi olarak kendine ayır diye bir düşünceydi ama bir anne her zaman en iyisini bilir.
Amin canım cümlemizi :)hahahahahaaa uzun zaman olmuştu bu atasözünü duymayalı sen beni güldürdün allahta seni güldürsün :)
oğlum iki yaşında ya kadını çok sevdim neşeli bir bayan hareketlide ama başta söyledim ben evime temizlikçi değil bakıcı arıyorum dedim temizlipe karişmayacak sadece oğlumun dağınığını çıkardığı bulaşığı toplayacak canım
işte zil çalınca nasıl kalkcam zınk diye :)
ahahahaa ya oğluma bakacak kadın donanalımlı bir kadın o yüzden çok mutluyum birde Allahtan oğlum herşeyi anlatıyor sormam öğrenmem kolay olurSenin oğlun çok akıllı bir çocuk liseden çocuk gelişim mezunu olup üni okumayan biri çok iyi gelir bence .
İlk başta sürekli alarm oluyor ama sonra bünye tak diye kalkmaya alışıyor .
İşlerini gün gün böl . yazdıklarını bir kağıda yaz ve mutfak dolabına as
Haftalık yemek listen olsun onuna göre ayarla her şeyini .
Bazı günler 2 günün yemeğini aynı anda yaparsın o çok rahat oluyor .
Bazen dışarı gidersiniz . Arada ailelereöyle gelir geçer
İlk bir hafta evi .... götürür sonra oturtursun
ahahahaa ya oğluma bakacak kadın donanalımlı bir kadın o yüzden çok mutluyum birde Allahtan oğlum herşeyi anlatıyor sormam öğrenmem kolay olur
evet yemek listeside mantıklı:) senın bebe ne kadarlık
alarm sesini seda sayandan günaydınnnn yapcamTelefonun alarmini kuruyorsan, uyumadan önce alarmi duyabilecegin ama kapatmak icin yataktan kalkman gerecek bir mesafeye koy. O saatte o sese tahammül edemedigin icin mecbur kalkiyorsun
ahahahaa hayat sana güzel tadını çıkartBenim çocuğum yok ki , ben bekarım
ya süpersinn gerçekten one tempo oyleevega4 cok tesekkur ederim, sen de benim hep aklimda olan bir isimsin.
ben 6 sene calistim, basin mensubu olarak. bunu vurgulama nedenim hicbir dini-milli tatilimin, hafta sonumun olmadigini vurgulamak icin.
haftanin 6 gunu gazetede, bir gun de evden olmak uzere 7 gun calistim.
sabah 6.15te kalkiyordum, 6.45te sporda oluyordum. 10.30 gibi spordan cikip da gazeteye gidiyordum. aksam saat 8e dek gazetede oluyordum. Aksam 9 gibi de eve donuyordum.
Enerjimi hic yitirmedim.
kendine guven, yaparsin.
12den aşağı yatamıyorum ki ..akşam yemek yeme sofrayı toplama derken 8 oluyor..çocukların ödevleri çantalarını toparlama ertesi güne ne giyecekleri banyo ve mutfağı temizleme toparlama derken zaten 11 oluyor ..kızım anaokuluna gidiyor bazen onunla bir etkinlik vs yapıyoruz ama sonra artık bir köşeye sızıp kalıyorum ..hafta içi oğlumun sınavları vs oluyor onu çalıştırıyorum ..zor ama evde olduğum zamandan daha iyi hissediyorum kendimi yorgunluk var yoğun bir tempo ama ruhen dinç hissediyorumyol yapacağım oyuzden erken kalkmam lazım 8 buçukta iş başı normalde kaçta yatıyorsun canım gece çocuklarla nasıl vakit geçiriyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?