akıl hastası mı?

Anası oğluna göndermiş işte, hepsi bu... alıp kafasına çalacaksn boylesinin. Barışmak için yol yapıyor kaygana

Ay ben daha da cok sorun cikarirdim. Benim evimin masasindan kime ne

bence sizin kaynananız akıl hastası felan değil
gayet akıllı ve fena su tavrıyla aklı sıra barısmak istiyor oglunun gözünü boyuyuor ve muhtemelen eşinizinde haberi var
ben bana sormadan evime alınan eşyayı kullanmaz geri gönderirdim cok net madem sildiniz.

kizlar daha onceden de konu acmistim kaynanam olacak sahsiyet dogumumu mahvetmis bana ve aileme bir suru hakaret etmisti hatta burda bir daha barismayacagimi da söylemiştim. simdi tutup evime masa ve sandalye takimi alıp yollamis kabul etmeyecektim fakat esim alip koydu mutfaga.bu kadin ne yapmaya caliyor sizce gercekten ruhsal sagligi yerinde mi? bana barışın demeyin sildim hepsini terbiyesizlerin.
Konularınizi okudum.Yanlız hep kayinvalidenizin yaptıklarını yazmışsınız. Neden böyle oldu, neden size bu kadar tepkili bana göre hiçbir şey durduk yere olmaz bu kadar tatsizligin karşılıklı sebepleri vardır. Siz bir mesajda ben mesafeli davranıyordum onu sindiremedi gibi birşey yazmışsınız.

Yani evleniyorsunuz onun oğlunu sevip o aileye katiliyorsunuz.Durduk yere mesafeli durmak ne alaka.Bana göre aile olmak bu değil .
Nedense bazı insanlar evlenince kocanın ailesine tu kaka gözüyle bakıyorica, hemen anlamsız bir mesafe koymaya çalışıyor eee böyle olunca karşı tarafta ne oluyoruz böyle diyor ve geline karşı zamanla nefret besliyor aileler arasına soğukluk giriyor.
Huzurla bir yuva kurmak varken böyle entrikalara gerek var mı?
Kayinvalide kadar sizde suçlusunuz. Allah arada kalan eşinize yardım etsin.

Bence de çok akıllı davranmış. Oğlunun gözünde kendi iyi rollerde şuanda. Fedakar, kin tutmayan yapıcı bir kadın oluverdi bir masayla..

Konularınizi okudum.Yanlız hep kayinvalidenizin yaptıklarını yazmışsınız. Neden böyle oldu, neden size bu kadar tepkili bana göre hiçbir şey durduk yere olmaz bu kadar tatsizligin karşılıklı sebepleri vardır. Siz bir mesajda ben mesafeli davranıyordum onu sindiremedi gibi birşey yazmışsınız.

Yani evleniyorsunuz onun oğlunu sevip o aileye katiliyorsunuz.Durduk yere mesafeli durmak ne alaka.Bana göre aile olmak bu değil .
Nedense bazı insanlar evlenince kocanın ailesine tu kaka gözüyle bakıyorica, hemen anlamsız bir mesafe koymaya çalışıyor eee böyle olunca karşı tarafta ne oluyoruz böyle diyor ve geline karşı zamanla nefret besliyor aileler arasına soğukluk giriyor.
Huzurla bir yuva kurmak varken böyle entrikalara gerek var mı?
Kayinvalide kadar sizde suçlusunuz. Allah arada kalan eşinize yardım etsin.
size katilamiyorum malesef oglunun evlilik yuzugune bile karışan bir kadina sustum meaafeyi kendisi boyle yaparak koydu keske en basindan kavgayi cikarip evime hic koymasaydim buyuk hata yaptım.cogu seye göz yumdugum icin oldu bunlar.resmen beni sindirmeye calisti.

size katilamiyorum malesef oglunun evlilik yuzugune bile karışan bir kadina sustum meaafeyi kendisi boyle yaparak koydu keske en basindan kavgayi cikarip evime hic koymasaydim buyuk hata yaptım.cogu seye göz yumdugum icin oldu bunlar.resmen beni sindirmeye calisti.
Kendinizi ifade etmeniz gereken yerlerde kimseyi incitmeden konuşmazsaniz tabi sonuçlar daha ağır olur.
Sonra uzak durup mesafe koymak böyle sonuçlar doğurur.Yapılanlardan gizli gizli düşmanlık beslemişsiniz.Aslında samimi olarak istemediklerinizi karşılıklı konusabilirsiniz.
Artık iş işten geçmiş umarım eşiniz için biraz ılımlı olursunuz yoksa evliliğiniz hep böyle sorunlu geçer.
Maalesef ki ailesiz olmaz ne sizin için ne eşiniz için.

Kendinizi ifade etmeniz gereken yerlerde kimseyi incitmeden konuşmazsaniz tabi sonuçlar daha ağır olur.
Sonra uzak durup mesafe koymak böyle sonuçlar doğurur.Yapılanlardan gizli gizli düşmanlık beslemişsiniz.Aslında samimi olarak istemediklerinizi karşılıklı konusabilirsiniz.
Artık iş işten geçmiş umarım eşiniz için biraz ılımlı olursunuz yoksa evliliğiniz hep böyle sorunlu geçer.
Maalesef ki ailesiz olmaz ne sizin için ne eşiniz için.
o da benim ailemle konusmuyo evliligim zaten suan sacma sapan bi hal almis durumda.cok fazla hakaret etti bana aileme simdide tutmus barisalim diyo ogluna.barismayacagim arkadaslar yaptiklarini dediklerini unutamiyorum.

o da benim ailemle konusmuyo evliligim zaten suan sacma sapan bi hal almis durumda.cok fazla hakaret etti bana aileme simdide tutmus barisalim diyo ogluna.barismayacagim arkadaslar yaptiklarini dediklerini unutamiyorum.
Böyle olmaz .Ailelere böyle yapmayın nereye kadar konuşmayacaksıniz.Nereye kadar gidecek bu tatsızlık. Yani yanlıs anlamayın çocuklarınıza böyle mi örnek olacaksınız.
Eşinizle konuşun o da ailenizle buzları eritsin. Siz de mesafeyi koruyarak en azında masayı yollamayın yada söz konusu yapmayın.
Zamanla gönlünüzün alınması şartıyla biraz ailesine yaklasabileceginizi söyleyin.Tabi uzun bir zaman olacak bu eşinizde o zaman sizi daha iyi anlayacaktır.
Affetmek insanı iyileştirir,rahatlatır bunu lütfen aklınızdan çıkarmayın.

Barışmak için göz boyamaya çalışıyor, kocanda az değil sinsi sinsi alt yapı yapıyor.

Şu erkekler karısına herşeyi zehir eden bir annenin tarafında nasıl durabiliyor anlamıyorum.

Barışmak için göz boyamaya çalışıyor, kocanda az değil sinsi sinsi alt yapı yapıyor.

Şu erkekler karısına herşeyi zehir eden bir
cok haklisin hakaret etmese bir sekilde barisirdim co klaf soyledi barismak istiyor bu kusluk nereye kadar devam edecek falan demis esime.esim de aptal sen uzatiyorsun diyor bana.ama barismayacagim sonuclarini goze aldim.

kizlar daha onceden de konu acmistim kaynanam olacak sahsiyet dogumumu mahvetmis bana ve aileme bir suru hakaret etmisti hatta burda bir daha barismayacagimi da söylemiştim. simdi tutup evime masa ve sandalye takimi alıp yollamis kabul etmeyecektim fakat esim alip koydu mutfaga.bu kadin ne yapmaya caliyor sizce gercekten ruhsal sagligi yerinde mi? bana barışın demeyin sildim hepsini terbiyesizlerin.
Kocamla beraber camdan aşağı savururum o masayı sandalyeleri.. huzursuzluk olsun diye ya da yanaşmaya çalışıyodur..

Back
X