akıl lazım .

Normalde banka hesapları da gizli olması lazım ama eski eşim hesabımın olduğu bankaya gitmiş, müdürden hesabımda ne kadar para var, ona dair kağıt alabilmişti. Bunu da mahkemeye sunmuştu.

Bir arkadaşım araba alacaktı, ikinci el ilandaki kişiyi aramış, kişi kapora istemiş vs vs Şüphelenmiş. Kardeşi polismiş, ona sormuş, adamın tüm banka dökümünü görüp abisine söylemiş, meğer adam herkesten 100-200 kapora alan bir dolandırıcı imiş. Aslında polis abinin söylememesi lazım değil mi.

Burası Türkiye, her şey hatır gönül ve torpil işi ile yürüyor. Bence bulunabilir biraz uğraşılırsa.

selam kızlar bir otelden geçmiş rezervasyonları öğrenmenin bir yolu var mı sizce ? Yani birinin otelde kalıp kalmadığını nasıl öğrenebiliriz
Kadınlığını kullanıp öğrenebilrisin ya da ben çalışma bakanlığı xxx projesinden arıyorum otelinizde son bir ay icinde kalan müşterilerinden kaç tanesinin ismi ahmet gibi

Yasal yoldan edinilmeyen belge belge olarak kabul edilmez mahkeme dikkate almamistir belgeyi, eger hesap ortak hesap degilse sahis hesabiysa tabi. Bankayi dava edebilirdin

Yasal yoldan edinilmeyen belge belge olarak kabul edilmez mahkeme dikkate almamistir belgeyi, eger hesap ortak hesap degilse sahis hesabiysa tabi. Bankayi dava edebilirdin

Şahıs hesabıydı elbette.

Bankadan memnunum, dava etmek istemiyorum, müdürün işgüzarlığı işte. Müdürü ikaz ettirtebilirdim ama açıkçası o anda tam kendi davam ile uğraşmaktan ona zaman harcamak istemedim.

kızlar çıkmam lazım sonra bilare anlatıcam öpüyorum sizleri..

Yasal hakkiniz yok gibi anlatmayin yani o zaman :)

bir rezervasyon yaptıracaktım daha önce kalmıştık sanırım diyerek arayabilirsin

Oteli arayın rezervasyon yaptırın. Bilgi isteyecekler sizden daha once kalmıstım kaydım olmalı dersiniz. Var ya da yok derler zaten aynı isim cıkıncada doğum tarihinden teyit edilir isim benzerliğimi değil mi diye.

Tatilde kaldığımız otelde kız kardeşim orda tanışıp hoşlandığı çocuğun adını soyadını telefonunun ailesinin adını vs. tüm kimlik bilgilerini öğrenmişti resepsiyondan biraz zorlasak nüfusumuza geçirecektik çocuğu o kadar bilgi vermişler Üstelik çocuktan izin almadan, onlar gittikten sonra verdiler bilgilerini.. Gayet de prosedürleri sıkı bir oteldi.. Yani sorunca söyleyebiliyorlar geçerli bi sebep olursa bir de iyi birine denk gelmek lazım

Aslinda deneyebilirim bu taktigi tesekkur ederim

Bencede yuz yuze olsa belki daha kolay cozulebilir bu is ama telefondan sanirim pek basarili olamayabilirim yine de tesekkur ederim

Ben rezervasyon yaptıracaktım otelinizden x tavsiye etti (x orada kalip kalmadigini teyit etmek isteyeceģiniz kisi) ama emin değilim bu kişinin tavsiye ettigi otel bumu emin olamadim,kendisi yurtdışında soramıyorum şu an. Birkaç kişiden öneri almıştımda deyin. Çok memnun kalmıştı demeyide unutmayin. Belki ise yarar

Otelde tanıdığınız varsa anca olur.
Diğer türlü mumkun oldugunu sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…