- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.860
- 298
- Konu Sahibi witch hunt
-
Kiz sen bosanmadin mi kimin pesine dusuyosun yoksa yeni bi sey mi var :delimde sadece o otele bakıldığı hakkında bir internet geçmişi mevcut o kadar başka bir ibare yok ..Poliste yok neyse ben bu zehir hafiyeliği işini bırakmam lazım baksana başaralı olamıyorum
bildiğin impossibleNeyse bakalım illa çıkar bi yerden
Kadınlığını kullanıp öğrenebilrisinselam kızlar bir otelden geçmiş rezervasyonları öğrenmenin bir yolu var mı sizce ? Yani birinin otelde kalıp kalmadığını nasıl öğrenebiliriz
Yasal yoldan edinilmeyen belge belge olarak kabul edilmez mahkeme dikkate almamistir belgeyi, eger hesap ortak hesap degilse sahis hesabiysa tabi. Bankayi dava edebilirdinNormalde banka hesapları da gizli olması lazım ama eski eşim hesabımın olduğu bankaya gitmiş, müdürden hesabımda ne kadar para var, ona dair kağıt alabilmişti. Bunu da mahkemeye sunmuştu.
Bir arkadaşım araba alacaktı, ikinci el ilandaki kişiyi aramış, kişi kapora istemiş vs vs Şüphelenmiş. Kardeşi polismiş, ona sormuş, adamın tüm banka dökümünü görüp abisine söylemiş, meğer adam herkesten 100-200 kapora alan bir dolandırıcı imiş. Aslında polis abinin söylememesi lazım değil mi.
Burası Türkiye, her şey hatır gönül ve torpil işi ile yürüyor. Bence bulunabilir biraz uğraşılırsa.
Yasal yoldan edinilmeyen belge belge olarak kabul edilmez mahkeme dikkate almamistir belgeyi, eger hesap ortak hesap degilse sahis hesabiysa tabi. Bankayi dava edebilirdin
Yasal hakkiniz yok gibi anlatmayin yani o zaman :)Şahıs hesabıydı elbette.
Bankadan memnunum, dava etmek istemiyorum, müdürün işgüzarlığı işte. Müdürü ikaz ettirtebilirdim ama açıkçası o anda tam kendi davam ile uğraşmaktan ona zaman harcamak istemedim.
Yasal hakkiniz yok gibi anlatmayin yani o zaman :)
Oteli arayın rezervasyon yaptırın. Bilgi isteyecekler sizden daha once kalmıstım kaydım olmalı dersiniz. Var ya da yok derler zaten aynı isim cıkıncada doğum tarihinden teyit edilir isim benzerliğimi değil mi diye.
Tatilde kaldığımız otelde kız kardeşim orda tanışıp hoşlandığı çocuğun adını soyadını telefonunun ailesinin adını vs. tüm kimlik bilgilerini öğrenmişti resepsiyondan biraz zorlasak nüfusumuza geçirecektik çocuğu o kadar bilgi vermişlerÜstelik çocuktan izin almadan, onlar gittikten sonra verdiler bilgilerini.. Gayet de prosedürleri sıkı bir oteldi.. Yani sorunca söyleyebiliyorlar geçerli bi sebep olursa bir de iyi birine denk gelmek lazım
Hayrola ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?