- 23 Kasım 2008
- 5.893
- 7.345
- 723
daha yeni tanışmışsınız bence senin bu tepkine kırılmak değil sevinmesi lazımdı, ha yıllarca çıkarsın çok iyi tanıyorsunuzdur ozaman sen itham edince kırılmakta haklı derim.öncelikle herkese iyi haftasonları arkadaşlar. 22 yasndayım kpss kursuna gidiyorum bi arkadaşım vasıtasıyla biriyle tanıştım iki hafta önce oda kpss ye hazırlanıyor bizi tanıştıran arkadaşımda kendisiyle kursta tanışmış çok efendi görms ikimizi yakıstırms kendi kafasınd.a sonra bizi tanıştırdı bi sekilde. gecen hafta numaramı aldı mesaj attı kendisi abisiyle yasıyor çok ilgili davrandı bana iste ama mesajlarında sürekli bana bize gelirsin kendisi o an bulaşık yıkıyordu banada bigünde seninde yıkamanı görürüz inşallah dedi iste bigün sende gelirsin misafir ederm demeye başladı bu arada abisinin kız arkadaşı onlara geliyormuş sürekli yemek yapmış kızın yaptığı yemeğin foğtğrafını bana attı sonrada bi gün sende yaparsın dedi. bende cok sinirlendim ne demek istiyorsun ikidebir eve gelirsin falan o tarz kızlardan mı sandın beni birdaha seninle görüşmek istemiyorum ben seni cok farklı görmüştüm yanılmışım birdaha bana mesaj atma dedim . oda bana sen ne demek istiyorsun beni neyle itham ediyorsun yemin ederim kötü niyetle demedim dedi özür diledi iki kere sonra tamam neyse birdaha söylemezsin böyle şeyler konu kapansın dedim. işte bu konuşmaların olduğu günün aksamında bi an da soğuk davranmaya başladı cok kırmışım onu öyle demişti ama yinede konusuyorduk yani normal şekilde. iki gündür hiçbirsey atmıyor arkadaşlar acaba benim onun evine falan gitmeyeceğimi anladı da o yüzden mi birsey atmıyor yoksa gerçekten kırıldı özür mü dileme mi bekliyor böyle konularda hic tecrübem yok yardımcı olurmusunuz bana
Ayni seyleri düşünmüştüm. Adam kivirmis iste cok belli. Tipik numaralar yaw hala yiyen var mi?adam kendince uyanıklık yapmış olaya sinsice yaklaşmış belli ben bu filmi görmüştüm ondan bukadar emin konuşuyorum heralde tamam belki herkesi aynı kefeye koymak olmaz ama adamın kendince taktik yapmış yemek yaparsın bulaşık yaparsın bunu şirince göstermeye çalışmış bi kızlar severiz öyle sevgilimize yemekler yapmayı hizmet etmeyi öyle yapınca daha kıymetli olacağımızı zannediyoruz ve sanki diğer kızlardan ayıran bişeymiş gibi ciddi bakıyor sanıyoruz ama o işler öyle olmuyormuş malasef
2 haftada bunlar söylenmezöncelikle herkese iyi haftasonları arkadaşlar. 22 yasndayım kpss kursuna gidiyorum bi arkadaşım vasıtasıyla biriyle tanıştım iki hafta önce oda kpss ye hazırlanıyor bizi tanıştıran arkadaşımda kendisiyle kursta tanışmış çok efendi görms ikimizi yakıstırms kendi kafasınd.a sonra bizi tanıştırdı bi sekilde. gecen hafta numaramı aldı mesaj attı kendisi abisiyle yasıyor çok ilgili davrandı bana iste ama mesajlarında sürekli bana bize gelirsin kendisi o an bulaşık yıkıyordu banada bigünde seninde yıkamanı görürüz inşallah dedi iste bigün sende gelirsin misafir ederm demeye başladı bu arada abisinin kız arkadaşı onlara geliyormuş sürekli yemek yapmış kızın yaptığı yemeğin foğtğrafını bana attı sonrada bi gün sende yaparsın dedi. bende cok sinirlendim ne demek istiyorsun ikidebir eve gelirsin falan o tarz kızlardan mı sandın beni birdaha seninle görüşmek istemiyorum ben seni cok farklı görmüştüm yanılmışım birdaha bana mesaj atma dedim . oda bana sen ne demek istiyorsun beni neyle itham ediyorsun yemin ederim kötü niyetle demedim dedi özür diledi iki kere sonra tamam neyse birdaha söylemezsin böyle şeyler konu kapansın dedim. işte bu konuşmaların olduğu günün aksamında bi an da soğuk davranmaya başladı cok kırmışım onu öyle demişti ama yinede konusuyorduk yani normal şekilde. iki gündür hiçbirsey atmıyor arkadaşlar acaba benim onun evine falan gitmeyeceğimi anladı da o yüzden mi birsey atmıyor yoksa gerçekten kırıldı özür mü dileme mi bekliyor böyle konularda hic tecrübem yok yardımcı olurmusunuz bana
Şimdi cicim bizim kızlar evliliğe çok meraklı olduğu için erkekler böyle yemek bulaşık temizlik falan dediklerinde ağızlarının suyu akıyor genelde. Bu akıllı herif de bu yöntemi kullanarak aklınca romantizm yapıyor bence. Ama tutmamış bu kez formül.2 haftada bunlar söylenmez
bize gelirsin falan atıyorum ilişki en az bir yıllık olur evine davet edebilir hoş bi yemek yenebilir öcü durum yok ama 2 hafta için çok erken o yüzden bu kadar kırıldım üzüldüm ayağı yapmasın .iki haftada davet edersen böyle olur
öte yandan sen de adama hemen tecavüzcü muamelesi etmişsin anacım yanlış yani kibarca da söyleyebilirdin
bir de karşı tarafın tarzı pek hoş değil yemek yap bulaşık yıka falan o da güzel bir dil kullanabilirdi bak birlikte yemek yapsak tarzı hayaller kurabilirdi bu şekilde anlatabilirdi ama abiminki neler yapıyor bak sende yap yıka yok şekerim yanlış
Aferin güzel kardeşim haddi mi seni evine yemek yapmayı geçtim evine çağıracak, ağır taşı kimse yerinden kaldıramaz derler , bırak kızarsa kızsın daha yeni ilişki eskide olsa bende gitmezdim. Sözlenmeyince eşimin ailesinin evine gitmedim. Genç kızsın koru kolla kendini, sonrada burda yorum açmazsın çok seviyordum birlikte olduk, terkedildim diye .öncelikle herkese iyi haftasonları arkadaşlar. 22 yasndayım kpss kursuna gidiyorum bi arkadaşım vasıtasıyla biriyle tanıştım iki hafta önce oda kpss ye hazırlanıyor bizi tanıştıran arkadaşımda kendisiyle kursta tanışmış çok efendi görms ikimizi yakıstırms kendi kafasınd.a sonra bizi tanıştırdı bi sekilde. gecen hafta numaramı aldı mesaj attı kendisi abisiyle yasıyor çok ilgili davrandı bana iste ama mesajlarında sürekli bana bize gelirsin kendisi o an bulaşık yıkıyordu banada bigünde seninde yıkamanı görürüz inşallah dedi iste bigün sende gelirsin misafir ederm demeye başladı bu arada abisinin kız arkadaşı onlara geliyormuş sürekli yemek yapmış kızın yaptığı yemeğin foğtğrafını bana attı sonrada bi gün sende yaparsın dedi. bende cok sinirlendim ne demek istiyorsun ikidebir eve gelirsin falan o tarz kızlardan mı sandın beni birdaha seninle görüşmek istemiyorum ben seni cok farklı görmüştüm yanılmışım birdaha bana mesaj atma dedim . oda bana sen ne demek istiyorsun beni neyle itham ediyorsun yemin ederim kötü niyetle demedim dedi özür diledi iki kere sonra tamam neyse birdaha söylemezsin böyle şeyler konu kapansın dedim. işte bu konuşmaların olduğu günün aksamında bi an da soğuk davranmaya başladı cok kırmışım onu öyle demişti ama yinede konusuyorduk yani normal şekilde. iki gündür hiçbirsey atmıyor arkadaşlar acaba benim onun evine falan gitmeyeceğimi anladı da o yüzden mi birsey atmıyor yoksa gerçekten kırıldı özür mü dileme mi bekliyor böyle konularda hic tecrübem yok yardımcı olurmusunuz bana
valla sephocum ben erkek olsam öğrenci falan olsam yada kendi evim olsa bi kızı kandırırım canım balım çok seviyorum ölüyorum derim gelir her ihtiyacımı karşılar sonra da tekmeyi basarımŞimdi cicim bizim kızlar evliliğe çok meraklı olduğu için erkekler böyle yemek bulaşık temizlik falan dediklerinde ağızlarının suyu akıyor genelde. Bu akıllı herif de bu yöntemi kullanarak aklınca romantizm yapıyor bence. Ama tutmamış bu kez formül.
Aynen öyle valla. Ben de az görmedim okul yıllarında bu tip ilişkileri. Ben de evin tamirat işlerini, bilgisayardaki sıkıntıları falan hallettiriyordum peşimdeki heriflere. İşim bitince de he canım görüşürüz cicim, buluşuruz bir ara hıhı deyip uzuyordum ortamdan. Çok fena bir kızdım ben sanırım.valla sephocum ben erkek olsam öğrenci falan olsam yada kendi evim olsa bi kızı kandırırım canım balım çok seviyorum ölüyorum derim gelir her ihtiyacımı karşılar sonra da tekmeyi basarımçoğunluk böyle yapıyor zaten özellikle de üniversite öğrencisi erkeklerin tatktik hep bu okul bitene kadar kendilerine köle buluyorlar sonra herkes kendi yoluna bizim kızlarımız salaklıklarına yansın neyse ki konu sahibesi ucuz yırtmış
boşver kız hakediyorlarAynen öyle valla. Ben de az görmedim okul yıllarında bu tip ilişkileri. Ben de evin tamirat işlerini, bilgisayardaki sıkıntıları falan hallettiriyordum peşimdeki heriflere. İşim bitince de he canım görüşürüz cicim, buluşuruz bir ara hıhı deyip uzuyordum ortamdan. Çok fena bir kızdım ben sanırım.
valla canım ben zamanında bu tarz numarayı yedim 1,5 yıllık ilişkimdi bi kaç ay önce bitti kendisi yalnız yaşıyordu ben her gün onun yemeğini yapardım temizliğini yapardım anası bile ona böyle bakmamıştır sonuç ne oldu bitti hemde ne sebeple geçmişi bildiği halde ilişkimiz başlamıştı ve buna rağmen geçmişimi önüme sürüp duruyordu ve bende sonunda dayanamadım ayrıldım boyumun ölçüsünüde aldım bu sayedeAyni seyleri düşünmüştüm. Adam kivirmis iste cok belli. Tipik numaralar yaw hala yiyen var mi?
Bence yemek ve temizlik olaylariyla cici gozukmeye calisip, sevismek istemiş.Şimdi cicim bizim kızlar evliliğe çok meraklı olduğu için erkekler böyle yemek bulaşık temizlik falan dediklerinde ağızlarının suyu akıyor genelde. Bu akıllı herif de bu yöntemi kullanarak aklınca romantizm yapıyor bence. Ama tutmamış bu kez formül.
Valla ben nisanliyken bile esimin bekar evine elimi bile surmedim. Cay bile yapmadim. Yedim, ictim, s.ctim ciktim..valla canım ben zamanında bu tarz numarayı yedim 1,5 yıllık ilişkimdi bi kaç ay önce bitti kendisi yalnız yaşıyordu ben her gün onun yemeğini yapardım temizliğini yapardım anası bile ona böyle bakmamıştır sonuç ne oldu bitti hemde ne sebeple geçmişi bildiği halde ilişkimiz başlamıştı ve buna rağmen geçmişimi önüme sürüp duruyordu ve bende sonunda dayanamadım ayrıldım boyumun ölçüsünüde aldım bu sayede
Valla ben nisanliyken bile esimin bekar evine elimi bile surmedim. Cay bile yapmadim. Yedim, ictim, s.ctim ciktim..
E sewüşelim mi diye soramayacağına göre farklı yollar denemiş, naapsııın...Bence yemek ve temizlik olaylariyla cici gozukmeye calisip, sevismek istemiş.
Sonra hemen kivirmis :)
Cin olmadan adam carpmaya calismis çakkaaaallll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?