akıl verecek birileri lazım yorum yaparmısınız

uslubun sert olmus ama olsun.. her seyi gec sen onun hizmetcisi miymisin?

daha yeni tanışmışsınız bence senin bu tepkine kırılmak değil sevinmesi lazımdı, ha yıllarca çıkarsın çok iyi tanıyorsunuzdur ozaman sen itham edince kırılmakta haklı derim.
ama bu aşamada eğer böyle bişeye kırılarak uzak davranıyorsa benim aklıma eve gitmeyeceğin için yani beklentisi başkaymış gibi gelir.

"Arkadaşım kusura bakma, benim yetiştirilme tarzım, hayat görüşüm erkek arkadaşların evine gitmeye müsade etmiyor, ailem de hoş karşılamaz. bu konuda konuşmazsak sevinirim" demek varken neden adama sapık muamelesi yaptınız? Kızmakta, kırılmakta gayet haklı.

Sadece size değil ihtiyacı olanlara bir ilişki gurusu tavsiyesi; ilişkilerde konuşurken hep "ben dili" kullanın. Sen nasıl beni evine çağırırsın yerine ben senin evine gelemem daha yapıcı bir cümledir. Ya da bana çiçek almıyorsun değil, bana çiçek alırsan çok mutlu olurum. Sen hep böyle yapıyorsun değil, ben böyle davranılmasından hoşlanmıyorum, üzülüyorum. Gibi gibi gibi...

Bu arada o evine asla gitmem diyenlerin evlerden çıkmadığını da çok gördük. Evi cinsellikle bağdaştırmayın, sevgiliyle evde vakit geçirmek çoook keyifli olur.

Ayni seyleri düşünmüştüm. Adam kivirmis iste cok belli. Tipik numaralar yaw hala yiyen var mi?

2 haftada bunlar söylenmez
bize gelirsin falan atıyorum ilişki en az bir yıllık olur evine davet edebilir hoş bi yemek yenebilir öcü durum yok ama 2 hafta için çok erken o yüzden bu kadar kırıldım üzüldüm ayağı yapmasın .iki haftada davet edersen böyle olur
öte yandan sen de adama hemen tecavüzcü muamelesi etmişsin anacım yanlış yani kibarca da söyleyebilirdin
bir de karşı tarafın tarzı pek hoş değil yemek yap bulaşık yıka falan o da güzel bir dil kullanabilirdi bak birlikte yemek yapsak tarzı hayaller kurabilirdi bu şekilde anlatabilirdi ama abiminki neler yapıyor bak sende yap yıka yok şekerim yanlış

Bu kadar kisa surede seni eve cagirio temizlik yaparsin yemek yaparsin diyorsa kendine temizlikci ariyr demektir.
Ayrica edindigim tecrubelerle soyleyebilirm ki nabiz yoklamis. Cinsellige acik olup olmadigini sana sormadan cevaplandirmak istemis. 1 haftada ne bu samimiyet.
Onumuzdeki maclara bakalim hocam

Daha başta bu tarz muhabbetlere giren bnm gözümde basittir banaldir.bnce çk güzel tepkı vermişsin ne oluyo hemen durması gerektiği yeri iyi bilsin.prensiplerinden asla taviz brme baksna soğuk davranmış hmn.için rahat olsun bnce sni böyle kabul etmeli bellıko abîsine özenmiş.

Şimdi cicim bizim kızlar evliliğe çok meraklı olduğu için erkekler böyle yemek bulaşık temizlik falan dediklerinde ağızlarının suyu akıyor genelde. Bu akıllı herif de bu yöntemi kullanarak aklınca romantizm yapıyor bence. Ama tutmamış bu kez formül.

Aferin güzel kardeşim haddi mi seni evine yemek yapmayı geçtim evine çağıracak, ağır taşı kimse yerinden kaldıramaz derler , bırak kızarsa kızsın daha yeni ilişki eskide olsa bende gitmezdim. Sözlenmeyince eşimin ailesinin evine gitmedim. Genç kızsın koru kolla kendini, sonrada burda yorum açmazsın çok seviyordum birlikte olduk, terkedildim diye .

valla sephocum ben erkek olsam öğrenci falan olsam yada kendi evim olsa bi kızı kandırırım canım balım çok seviyorum ölüyorum derim gelir her ihtiyacımı karşılar sonra da tekmeyi basarım çoğunluk böyle yapıyor zaten özellikle de üniversite öğrencisi erkeklerin tatktik hep bu okul bitene kadar kendilerine köle buluyorlar sonra herkes kendi yoluna bizim kızlarımız salaklıklarına yansın neyse ki konu sahibesi ucuz yırtmış

Aynen öyle valla. Ben de az görmedim okul yıllarında bu tip ilişkileri. Ben de evin tamirat işlerini, bilgisayardaki sıkıntıları falan hallettiriyordum peşimdeki heriflere. İşim bitince de he canım görüşürüz cicim, buluşuruz bir ara hıhı deyip uzuyordum ortamdan. Çok fena bir kızdım ben sanırım.

boşver kız hakediyorlar iyi etmişsin uyanık olacaksın şekerim şu hayatta uyanık olmayı bileceksin ağzı açık ayran budalası gibi aşık olmalara aşk peşinde koşmalara gerek yok seven adam saygı duyar saygılı davranır öyle konuşur gerisi tırıvırı

Ayni seyleri düşünmüştüm. Adam kivirmis iste cok belli. Tipik numaralar yaw hala yiyen var mi?
valla canım ben zamanında bu tarz numarayı yedim 1,5 yıllık ilişkimdi bi kaç ay önce bitti kendisi yalnız yaşıyordu ben her gün onun yemeğini yapardım temizliğini yapardım anası bile ona böyle bakmamıştır sonuç ne oldu bitti hemde ne sebeple geçmişi bildiği halde ilişkimiz başlamıştı ve buna rağmen geçmişimi önüme sürüp duruyordu ve bende sonunda dayanamadım ayrıldım boyumun ölçüsünüde aldım bu sayede

Bence yemek ve temizlik olaylariyla cici gozukmeye calisip, sevismek istemiş.
Sonra hemen kivirmis :)
Cin olmadan adam carpmaya calismis çakkaaaallll

Valla ben nisanliyken bile esimin bekar evine elimi bile surmedim. Cay bile yapmadim. Yedim, ictim, s.ctim ciktim..

Kırılmış....baska bir uslupla dile getirebiliedin bu durumdan rahatsiz oldugunu...sakaya vurarak altındaki nedeni gormeye calisarak...benimsemis seni ondan öyle mesajlar atmis...özür dilemelisin bence...ama ozur dilerken de baktin yumusuyor hafiften benim de boyle anlamam normal ama tepkim yanlış kendini benim yerime koy falan filan diye de hafif hafif kendini acilkla :))

benim kuzenler üni.de ev tutmuştu. kız arkadaşlarını eve getirip temizlettiriyolardı, bize de bu durumu gülerek anlatıyorlardı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…