akıl verecek birileri lazım yorum yaparmısınız

Ya bence kötü bir şey dememiş. Hizmetçi gibi kullanacagini vs de düşünmedim ben açıkçası. Benim erkek arkadaşım atanması bekliyor. Nerden baksan 1. - 1.5 yıl var. O da gelirsin söyle olur böyle olur diye söylerken yemek bulasik vb muhabbette geçiyor. 1.5 yıl sonrası için hizmetçi mi arıyor yani.

Bence sen abattmissin biraz. Ama o daha çok abartmis. Sevgili olmadan sevgilinmis gibi konusmus

Canım sen kursuna odaklan..Sınavına çalış ya.Aklını niye meşgul ediyosun saçma sapan hareketli insanlarla..
Bırak umursama eğer eski ilgisi geri gelirse amacının ev mev olmadıgını anlarsın..Hem daha ilk zamandan ne yemeği ne evi muhabbete bak ya.ne sanıyorlar bunlar kendilerini anlamış değilim!

Evet ya, buna bende çok sinirlendim, konu sahibi buna nasil sinirlenmedi anlmiyorum. Kadinlari köle olarak mi görüyor bu adam? Daha 2 haftadir tanidigin kiza "bir gün sende bulasik yikarsin" demek ne ya? Böyle bir hayalmi olurmusta?

Evet tum erkekler sapik pislik adidir hepsinin tek amaci var kizlari yataga atmak sonra tekmeyi basmak gunlerini gun etmek istiyolar evet. Ben o cocugun yerinde olsam once beni yanlis anladigin icim kendimi ifade etmeye calisirdim sonra ozur dilerdim. Samimiyetine guvendigim sevgilim diyebilecegim etkilendigim kiz beni sapik gibi gordugu icin de ondan sogur ve uzaklasirdim ilgim azalirdi acikcasi cunku erkekler bi kiza kolay kolay baglanmazlar birlikte anilari cogalmadigi surece. Cocugun tepkisi normal. Aciksasi ben bu saatten sonra aranizda biseylerin olabilecegini sanmiyorum ortada cozumlenmeyen ve nedeni belli olmayan bi davranis varken

çok saçma bir tavır sergilemiş niyeti gerçekten iyi olsa ve sana değer verse bu davranışından kırılmaz aksine hoşuna giderdi hiç yaklaşma derim pek iyi niyetli bi teklif değil bu daha bu kadar yeniyken. sen aramazsan bi süre sonra o sana dönecektir ama görüşmemen senin için iyi olur bunlar hep taktik dönüp özür dilersen bundan sonra böyle tekliflere daha ılımlı bakacaksın demektir onun için

Evet ya, buna bende çok sinirlendim, konu sahibi buna nasil sinirlenmedi anlmiyorum. Kadinlari köle olarak mi görüyor bu adam? Daha 2 haftadir tanidigin kiza "bir gün sende bulasik yikarsin" demek ne ya? Böyle bir hayalmi olurmusta?

Adamın beklentisi az, mutluluğu garanti

bence doğru anlamışsın eve atmak için zarf atmış ve niyetini görünce kenara çekilmiş
yoksa iyi niyetli olsa aksine evine gitmeyeceğine sevinmesi lazım.

Adamın beklentisi az, mutluluğu garanti

Hahaha, neresi az kiz? Ben annemlerin evinde bile bulasik yikayip, yemek yapmazdim.

Yok bide artik her aktiviteden foto çekip whatsapp'a mi atacak? "Aah bak, kiz nasil güzel ütü yapiyor? Birgün sende ütü yaparsin"..." aah bak nasil paspasliyor yerleri, vallahi an itabiri ile yerden bile yemek yiyebiliriz o derece temiz su an! Bir günde sende ayni o sekilde temizlersin insallah"...................

Biz kız tarafıyız, tabi ki sinirlenmemiz lazım ama ben adamın minicik hayal dünyasını diyorum. İnsan kendiniz zorlar biraz bu konuda, sanki taş atıp kolu yorulacak, hayal kurmaya bile üşenmiş adam :))) Bulaşık, yemek oh bitti gitti, "Ev işleri zor oluyor, beraber yaparız değil mi aşkısı?" bir diyemeyen bir adamsın daha neyi yanlış anlayacağım?

Ben çok kötü yorumlamadım. Abisinin ilişkisine özeniyordur belki. Sevgi gösterisi oalrak düşünüyor erkekler bazen bu aşamalarda yemek yapmanı falan. Bir özür dileyebilirsin. Ama sonra baktın hala aynen devam ediyor o zaman dediğin gibi eve atmakmış asıl derdi dersin ve görüşmeyi kesersin.

Abisinin kız arkadaşına çırak arıyorlar galiba. Bu ne ya:) hadi eve atmak istemesini anlarım da bulaşık yıkatmak ne ya :)

Hayir bide konu sahibi saniyor ki adam seks düsünerek kizi ev almaya çalisiyor diye. Vallaha adamin derdi bambaska

Bizim bir komsu vardi. 3 oglu vardi 3 ununde kiz arkadaslari gelir surekli camlar silinir halilar yikanir yemekler yapilirdi. Sonra 3 oglan da baskalariyla evlendiler. Elin kizlari hizmetcilik yaptigiyla kaldi. Bu zamanda millet kaynanasina gitmiyor temizlige siz ne munasebet? Hem temizligini yaptiracak hem ihtiyaclarini giderecek akli sira oh ne ala... Kendinize birazcik sayginiz varsa cizginizi koruyun hatta kendisine tekmeyi basin gitsin. Zihniyet belli cunku.

OnaQUOTE="WOLFROG, post: 38790574, member: 301844"]Bizim bir komsu vardi. 3 oglu vardi 3 ununde kiz arkadaslari gelir surekli camlar silinir halilar yikanir yemekler yapilirdi. Sonra 3 oglan da baskalariyla evlendiler. Elin kizlari hizmetcilik yaptigiyla kaldi. Bu zamanda millet kaynanasina gitmiyor temizlige siz ne munasebet? Hem temizligini yaptiracak hem ihtiyaclarini giderecek akli sira oh ne ala... Kendinize birazcik sayginiz varsa cizginizi koruyun hatta kendisine tekmeyi basin gitsin. Zihniyet belli cunku.[/QUOTE]
Oda bana aynısını dedi zihniyetin kötü dedi cevap için teşekkürler arkadaşlar

Ben art niyet görmedim sizi beğenmiş eh çocuk bekar ağabeyiyle bekar evinde yaşıyor senin elinden de bir yemek yeriz belki demiş bulaşıklarımı yıkarsın demiş zaten genelde kız arkadaşlar gidip yardım ederler yemeğini yapar işte bulaşığnıı yıkar evini toparlar tabi daha zaman geçmesi lazım da hemen çağırmamış kş gelsene dememiş. Direkt tecavüzcü Coşkun'a bağlamışsınız daha sakince dur bakalım filan diyebilirdin gitmek istemiyorsan da güzellikle söylerdin sen görüşmek istemiyorum deyip öyle itham edersen ne bekliyorsun tabii ki aramaz bitmiş yani.

bence tam da bu yüzden

belkide gerçekten kötü niyeti yoktur abisinin kız arkadaşıyla bu kadar samimi olması hoşuna gitmiştir özenmiştir seninlede öyle olmak istemiştir hem erkekler sevdiklerinin ellerinden bişeyler yemesi hizmet göermesi hoşuna gder . bende eşimle evlenmeden önce aynı okuldaydık tatlı isterdi benden yapar götürürdük yerdik beraber ve çok hoşuna gderdi .. sizde braz ön yargılı davrandınız bence ama siz konuştunuz tabi belki altından baska sey aramıstır konusmalarından onu anca siz anlarsınız ama belkide bu yüzdende olablir

noldu cocuktan bidaha gelosme var.i

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…