akil verin bana cok sinirliyim yanlis yapmak istemiyorum..

bence haftada 1 çiftler bireysel olarak arkadaşlarıyla vakit geçirmeli, bana çok normal geldi sinirlenecek bir şey göremedim, tek sorun doğumunuza çok az kalması ama onda da yanınıza birini bırakıyorsa sıkıntı yok bana göre,

Normalde haftada bir çıkmasına bende bir şey demem kesinlikle ama şu an 37 haftalık hamilesiniz bunu kendi düşünüp arkadaşlarına ben gelemem demeli ki demiyorsa eğer bunun için kavga çıkarmam kendi bilir der güzel güzel yollarım çünkü şu an bunun için stres yaşamanız doğru değil bebeğiniz için boşverin evet yanlış yaptığı ama eşinizle kavga edip kendinizi üzmeyin çünkü gerçekten kavga edip göndermezseniz eminim bu akşam evde daha huzursuz olacaksınız erkek tribi çok fenaaa

Sana helal olsun 15 aylık bebek var ve tekrar hamiledir.benim kim m 7.5 yaşında ikiye gidiyor ben Sun hamileyim kafayı yemek üzereyim yanlış karar mı verdim ikinciye diye acele ettim diye.siE Allah sabır versin bebek çok büyük sorumluluk

3 ten 12 ye kadar ne yemeği bu ya.
Her hafta olması sıkıntı. Ayda bir olsa neyse. Ya da 9 saat değil de 3 saat falan olsa bir derece.
Ne desem bilemedim. Bir kısıtlama gelmeli. Ama ona laf anlatana kadar sen üzülcen yine.

Şimdi gitsin. görümcen baksın çocuğa. Sen yat dinlen. Doğumdan sonrası için anlaşma yap. Ayda bir gitsin.

37 haftalik hamileyim. 15 aylikt bebegim var.
Esim son zamanlarda tutturmus sali gunleri arkadaslari ile yemege gidiyorlar. Saat 15 gibi cikar gece 12 de eve doner. . 2 hafta gitti. Ilkinde bi daha gitmeyeceksin dedim. Surekli sonra konusuruz diye erteledi.Ikincide annesini kardesini misafir aldi nasilsa yanliz degilim diye kendi kacti yine bisey diyemedim gume gitti.
Simdi geldi yine gidecegim diyor. Cocukla bu kadar saat ugrasmak cok yoruyor beni ayrica boyle aliskanlik yapmasi da hic dogru gelmiyor bana. Bende gitmeyeceksin dedim tartistik.. ne kadar yoruldugumu anlattim. Birde kizim babasini ozluyor bu yuzden sikilip daha sariyor bana. Bunlari tek tek soyledim ama dinlemedi. Soz verdim gitmek zorundayim herkes geliyor vb vbvb laflar... simdi uyuyor uyaninca gidecekmis. Akilli bide kiz kardesini cagirmis. Gelecekte bende yalniz kalmayacakmisim.
Simdi kardesini arayip musait olmadigimizi soyleyecegim. Cunku o gelirse biliyorki onun yaninda sesimi etmem..
Gitmesine izin vermeyecegim ama cekip giderse ondan sonra tepkim nasil olur bilmiyorum.. simdiden gerginim ve sinirliyim..
Normalde sikmam istedigi yere gider cikar ama son gunlerimdeyim. Yarin bir gun ikinci bebek olacak bu yaptigi sorumsuzca geliyor bana bu yuzden istemiyorum.
KjIm cok yoruyor beni. Gunduz calisiyot zaten gun icinde de boyle gidince benim sabrim kalmiyor. Cocuk babasini ozleyip sikilip bana sariyor. Bende son gunlerimdeyim agrilarim var artik.. bu kadar saat cekemiyorum
cok ama cok haklisin bende buna benzer yasiyorum suan 4 ayligim ama eminim son haftalarimda olsa bile yine yardim etmez.bir insan neyse odur degismez sende degistiremezsin.benimkide ctesi erken gelir geldigi gibi aksam yediye kadar uyur kalktimida maca gidiyorum der gece onda onbirde gelir.pazar gunleride ayni kahvalti yapar sonra birde cikar cay icmeye gidiyorum der saatlerce gelmez.benim kizim buyuk 3.5 yasinda ama cok yaramaz beni cok yoruyor cok dagitiyor evi sikiliyor halbuki ilgilense biraz ne olur deyincede annemi cagir diyo gecen kizdim annene guvenerekmi cocuk yaptik biz dedim cok sinirlendim.bence bizim sanssizligimiz ne adamlar var valla eviyle esiyle cocuguyla ilgili bize denk gelmemis

Haftada bir dışarı çıkması normal ki siz zaten adamı darlamıyormuşsunuz ama haklısınz 3de gidip 12de gelinir mi akşama kadar kalsa çocukla ilgilense 8gibi çıksa siz de rahat edersiniz bi kaç saat durmuş kafa dağıtmış olur tepkinizi sert koyun kimseyi de o yokken almayın yanınıza madem

Hic unutmuyorum 39+4 de sezeryan tarihi verdiler. Bense 38+5 deyim gece saat 10. Arkadaslari aradi gel iciyoz diye. Esim bana sordu hayir dedim bisi olsa nolcak dedim. Ya agrim gelirse dedim arkadaslarini aradi gelemicem dedi. Arkadaslari bi ton laf. Karidan mi korkuyon izin alamadin mi felan diye esim cok kirildi tabi ama ypck bsi yok simdi diyorum ki iyiki gondermemsm bas yaygarayi. Izin verme aliskanliga donmesin is

Normal şartlarda bırakın çıksın derdim ama doğum bu kadar yakınken doğru değil bence bu yaptığı. Üstelik çok uzun süre.

Ben olsam yemekteyken arar sancım tutmuş numarası yapardım. Eve geldiğinde de kapıyı açmaz iyice meraklandırırdım. Ama siz bana uymayın; ben biraz deliyim. :)

Eşiniz de sürekli evde bunalıyor olabilir, hergün değil sonuçta haftada birgün idare edebilirsiniz, kötü alışkanlık falan yoksa arkadaşları arasında içki kumar gibi. Son günleriniz olduğu için ilgiye ihtiyacınız olabilir, hormonlar da değişiyor hamilelikte ama sık boğaz edip de kavga etmektense bence birgün için izin verin, diğer günler daha çok ilgilensin çocukla. Hem siz de o gün için arkadaşlarınızla veya komşularınızla görüşebilirsiniz veya yemek yapmaz dışardan söylersiniz, oturup tv de istediğiniz şeyi izlersiniz, sürekli beraber olmak da yorucu oluyor.

bence sorumluluklarını tek tek bir kağıda yazıp geldiğinde hepsini yüzüne okuyun ve artık baba oldugunu olgunlaşması gerektiğini makul bir dilde anlatın.

37 haftalik hamileyim. 15 aylikt bebegim var.
Esim son zamanlarda tutturmus sali gunleri arkadaslari ile yemege gidiyorlar. Saat 15 gibi cikar gece 12 de eve doner. . 2 hafta gitti. Ilkinde bi daha gitmeyeceksin dedim. Surekli sonra konusuruz diye erteledi.Ikincide annesini kardesini misafir aldi nasilsa yanliz degilim diye kendi kacti yine bisey diyemedim gume gitti.
Simdi geldi yine gidecegim diyor. Cocukla bu kadar saat ugrasmak cok yoruyor beni ayrica boyle aliskanlik yapmasi da hic dogru gelmiyor bana. Bende gitmeyeceksin dedim tartistik.. ne kadar yoruldugumu anlattim. Birde kizim babasini ozluyor bu yuzden sikilip daha sariyor bana. Bunlari tek tek soyledim ama dinlemedi. Soz verdim gitmek zorundayim herkes geliyor vb vbvb laflar... simdi uyuyor uyaninca gidecekmis. Akilli bide kiz kardesini cagirmis. Gelecekte bende yalniz kalmayacakmisim.
Simdi kardesini arayip musait olmadigimizi soyleyecegim. Cunku o gelirse biliyorki onun yaninda sesimi etmem..
Gitmesine izin vermeyecegim ama cekip giderse ondan sonra tepkim nasil olur bilmiyorum.. simdiden gerginim ve sinirliyim..
Normalde sikmam istedigi yere gider cikar ama son gunlerimdeyim. Yarin bir gun ikinci bebek olacak bu yaptigi sorumsuzca geliyor bana bu yuzden istemiyorum.
KjIm cok yoruyor beni. Gunduz calisiyot zaten gun icinde de boyle gidince benim sabrim kalmiyor. Cocuk babasini ozleyip sikilip bana sariyor. Bende son gunlerimdeyim agrilarim var artik.. bu kadar saat cekemiyorum
Kesinlikle haklisn canimm bence izin verme böyle davranmaya devam eder sonucta sen hamilesin ya allah korusun bi sey olsa esine bu konudaki tepkini göster

Tam aynisini esim ilk hamileligimde bana yapmisti.duzenli olarak haftada bazen iki aksam cikardi.ve aynen bana ya ablani cagir yada annem gelsin yalniz olma derdi.
Bir sure sabrettim.hatta bebek dogdu bu yine basladi.Bir aksam ciktiginda bebegim cok agladi bende bitmistim artik.telefon acip ya simdi eve gelirsin yada bundan sonra hic gelme dedim.
Geldi tabi mecburen.
Sonra yine denedi cikmayi..denedi diyorum dikkat.cunku o hazirlanmaya vakit bulamadan ben giyindim suslendim bebegi kucagina verdim ben cikiyorum dedim.Bundan sonra boyle sen cikarsan bende cikicagim.Haftada bir sen,haftada bir ben dedim..haha harika oldu.Vazgecti en sonunda..)

Saat 3'ten gece 12'ye kadar ne yapılır ya? Abartmasın bence. Bu konuda haklısınız. Gitsin de akşam 7 8 gibi gitsin..

Sizin çocuğu ona bırakıp her hafta gitme lüksünüz var mı? Yoksa da bebek doğunca yapın bence ki anlasın. Süt sağın bırakın üçünü başbaşa. Yoksa başına kalmadan hayatta anlamaz bu düz vitesler..

acikcasi haftada bir aksami kendine ayirmasinda sorun gormedim, ama saat 3ten 12ye kadar napiyorlar yahu? hadi 7de gitsin 11de gelsin tamamda, okadar saat ne yemegi? kahveye mi gidiyor, oyunami daliyorlar?
bos bos yemek yiyecegine bi spor okuluna gitsin, hali sahaya gitsin, nebilim daha saglikli stres atma yontemlerini denesin. yemege cikmak her hafta, ne konusuyo bunlar onca saat vicik vicik?

Yani cikmasi sorun degilde saati cok uzun geldi bana
benimde sizin gibi kisa arali iki oglum var
Esim haftada 1 saat maca gidiyor valla ben bile bazen gicik oluyorum
Sabahtan aksama kadar ugrasiyorum cocuklarla aksama artik enerjim kalmiyor ben sizi hakli goruyorum yasamayan bilemez

Sancim tuttu de eve çağırdığı gelince yalancı sanciymis geçti de :D

Gitsin isz de cikamiyorsaniz birilerini cagirirsiniz o gun ne var haftada bir gun bu. Her saniyeyi size ayiramaz ki arkadaslariyla da stres atsin ne var yani bunda.

Back
X